ama aramızda 4 haftalık ufacık fark varmış:)))benim göbüşüm baya çokmuş demek kiiiiiiii,,sanki yok gibiydi yaaayandan var gibi offffff ben yorgunum sarnıım
Bu testi negatif olanlar iyi pismemis et, yikanmamis sebze ve kırmızı etten uzak durmalıymıs. Ama ben daha dun jambonlu pizza yedim. Ondan evvelki gun karisik tost yedim. Slam, sosis sucuk hep yedim ben. Hic yememem lazimmis. Bundan sonra bebege gectiyse nacak amniotik sıvı testiyle anlasılıyormus.
gazdır o canım gazdır o
kızlaaarr ben geldiin annemler geldi kardeşimi bıraktılar beraber mahsun kırmızıgülün dizisini izledik bubam arkasını döndü canıım benim ağladı sanırım görmeyelim diee döndü şimdi gittiler küçük bacımlan geyik yapıyoz
korkma hiç canım.. benim de kedim var.. dr la da konuştuk.. olsaydı şimdiye kadar bulaşırdı dedi.. sadece dışkısına yada kumuna çıplak elle dokunma bi de aşılarına dikkat et sorun olmaz dedi...
için rahat olsun yani..
hımm tamam kuzum şimdi hatırladım..
evet ya muhakkak git.. ama nöroloji diil nöroşirurji karıştırma ikisini.. sonra ordan öbürüne gönderir dr
keşke benim de kız kardeşim olaydı yaaa
ya yedigim jambonlar, sosisler. Allahim korusun, bir daha surmem agzima ama insallah birsey olmamistir.
gazdır o canım gazdır o
kızlaaarr ben geldiin annemler geldi kardeşimi bıraktılar beraber mahsun kırmızıgülün dizisini izledik bubam arkasını döndü canıım benim ağladı sanırım görmeyelim diee döndü şimdi gittiler küçük bacımlan geyik yapıyoz
canıım ya valla iyiki kız kardeşlerim var hemde 2 tane ortancamızda olaydı sen gel gör evdeki şamatayı onal 3 yaş var aramda o daha yakın bana ama işte okuyo oda eskişehirde doğum iznine ıkınca ilk işim onun yanına gitmek olucak valla bırnımda tütiiiyyii
canıım ya valla iyiki kız kardeşlerim var hemde 2 tane ortancamızda olaydı sen gel gör evdeki şamatayı onal 3 yaş var aramda o daha yakın bana ama işte okuyo oda eskişehirde doğum iznine ıkınca ilk işim onun yanına gitmek olucak valla bırnımda tütiiiyyii
Doktoruma gonderdim, temiz dedi salak. Kedim oldugunu da soylemistim. Baska bir arkadasım da benden 2 hafta ileride hamileligi onun da kedisi var. Doktoru demis sakin bunları yeme, cıplak elle tutma eti bile demis. benimkisi hic boyle seyler dememsiti. simdi ogrenince basimdan asagi kaynar sular indi.
onada özelden yazdım canım ne olur ne olmazz kimsenin canı çekmesinn diee
ama bizimki süper yhaa gece gece nerden çıktı die önce bi kızdıı sonra ben üzülünce hemen gitti aldıı çeşit çeşitt
ya yedigim jambonlar, sosisler. Allahim korusun, bir daha surmem agzima ama insallah birsey olmamistir.
Doktoruma gonderdim, temiz dedi salak. Kedim oldugunu da soylemistim. Baska bir arkadasım da benden 2 hafta ileride hamileligi onun da kedisi var. Doktoru demis sakin bunları yeme, cıplak elle tutma eti bile demis. benimkisi hic boyle seyler dememsiti. simdi ogrenince basimdan asagi kaynar sular indi.
çok zor canım ya.. ben yeni kurtuldum.. inşallah seninki de geçer.. otururken beline yastık koy, çoğunlukla da uzanmaya çalış.. ben ööle atlattım :))
canım uzanmakla yada belıme yastık koymakla gecebılecek bır agrı degıl ben bel fıtıgından suphelenıyorum onumuzdekı hafta norolojıye gıdıcem korkmaya basladım artık bacaklarımı kasıyor kalcamı uyusturuyor cunku agrısı artık
Çok geçmiş olsun cnm benimde çok belim ağrıyodu bacaklarıma vuruyodu kasılıyordum ama azaldı bu aralar şükür inşallah seninkide kendiliğinden hafıfler cnm
Gösde merakımdan çatlalıcammm ayollll
bananeeee yaaa bendee ablamı aserdım nolcak sımdııııbu saatte nasıl gelcek
hoşgeldinn cınım ohh kardeşle keyifff
Çok geçmiş olsun cnm benimde çok belim ağrıyodu bacaklarıma vuruyodu kasılıyordum ama azaldı bu aralar şükür inşallah seninkide kendiliğinden hafıfler cnm
umarım hafıfler ama hıc hafıfleyecek gıbı degıl valla her gecen gun daha da artıyor adım atamayacak duruma getırıyor benı
hello kızlarrr...
bugün hamilelikte çıldırtan ilk lafı işittimm..
bidaha öle dar kotlar giyme sıktırma karnını göbegin büyümüş
yuuhh dedim yaa bunu söyleyen kaynanamın kankası.. pantalonum sıkmıyo beli lastikli edim..
ulan benen çok üşüncek sanki bebişimi ben o rahat etsin iye düğmelerim acık geziyom bee
aa bende duydum bu aksamkı lafımı kayınvalıdemden kendısı hayatın da esıme olan hamılelıgı dısında 45 kılonun ustune cıkmamıs bana dıorkı sen cok kılo aldın bu gıdısle 30 kılo alırsın hamılelıgınde dedım yanılıyorsun anne ben hıc kılo almadım daha belkı dedım 1 yada 1,5 kılo masımum ve ben 3,5 ayda aldım bu kıloyu normalım yanı sadece karnım cıktı ama dayanamadım lafımı soktum senın gıbı dedım mıllet kılo almıssın dıyecek dıye aclıktan zafıyet gecırecek degılım esımede bı adaha dedım aksam yemeklerıne oraya gıtmek ıstemıyorum
kıyamam canıım ben senin kardeşin olurumbende hep ablam olsun isterim
çok güzelmiiişşşş bak ben bunu bastırıcam
Eki Görüntüle 300367
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?