2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ama aramızda 4 haftalık ufacık fark varmış:)))benim göbüşüm baya çokmuş demek kiiiiiiii,,sanki yok gibiydi yaaayandan var gibi offffff ben yorgunum sarnıım

gazdır o canım gazdır o

kızlaaarr ben geldiin annemler geldi kardeşimi bıraktılar beraber mahsun kırmızıgülün dizisini izledik bubam arkasını döndü canıım benim ağladı sanırım görmeyelim diee döndü şimdi gittiler küçük bacımlan geyik yapıyoz

canım eger tokso gecırıyor olsaydın farkederdın zaten tokso kendını 1 ay ıcınde gosterır bas agrısı ates ve hafıf bogaz agrısıyla kendını bellı eden bır hastalık ama oyle cok cabuk bulasan yada cok cabuk gecırılen bır hastalık degıl ama yınede dıkkatlı olmak gerekıyor ve ıslenmemıs etten cıg etten uzak durmak hatta cıg ete temas etmemek gerekıyor bu arada tokso cıg ıyı yıkanmamıs sebzedende bulasabılıyor yanı sadece et yoluyla yada kedı dıskısıyla gecebılen bır hastalık degıl sımdıye kadar bır suru kedım evcıl hayvanım oldu dıyorsun bunyen bu kadar zayıf olsaydı sımdıye kadar coktan gecırırdın bu hastalıgı panık yapma

keşke benim de kız kardeşim olaydı yaaa

ya yedigim jambonlar, sosisler. Allahim korusun, bir daha surmem agzima ama insallah birsey olmamistir.

keşke benim de kız kardeşim olaydı yaaa

canıım ya valla iyiki kız kardeşlerim var hemde 2 tane ortancamızda olaydı sen gel gör evdeki şamatayı onal 3 yaş var aramda o daha yakın bana ama işte okuyo oda eskişehirde doğum iznine ıkınca ilk işim onun yanına gitmek olucak valla bırnımda tütiiiyyii

ya yedigim jambonlar, sosisler. Allahim korusun, bir daha surmem agzima ama insallah birsey olmamistir.

inşallah canım.. bundan sonra yeme onları.. ama edavuca haklı iyi yıkanmamış sebzeler de sıkıntılı.. yani sebzeleri de güzelce yıka canım..

hoşgeldin cnm bende izledim ama sonunu izleyemedim kızım izletmedi iyi muhabbetler cnm iki bacı kaynatın

bananeeee yaaa bendee ablamı aserdım nolcak sımdıııı bu saatte nasıl gelcek

ahh ahhh.. sen kıskandır beni bööle

ben de sana kıyafetler bulayım ;

İnşallah bişey yoktur cnm doktoru beğenmediysen başka bi doktora daha sor için rahat etsin rabbim senide bebişide korusun

Gösde merakımdan çatlalıcammm ayollll

Canım pişirip yediğin sürece yada pişmiş yediğin sürece ki pizzaların tostların içinde pişmiş halde oldukları için bişey olmaz

hoşgeldinn cınım ohh kardeşle keyifff

canım sana tavsıyem doktorunu bı an once degıstır kedın oldugunu soyledın halde hıc bı onlem almanı onermedıyse yada ıslenmemıs et konusunda dıkkat etmenı onermedıyse doktorun bır sorun var demektır yanı bence doktorunu degıstırmen daha ıyı gıbı

hello kızlarrr...
bugün hamilelikte çıldırtan ilk lafı işittimm..
bidaha öle dar kotlar giyme sıktırma karnını göbegin büyümüş

yuuhh dedim yaa bunu söyleyen kaynanamın kankası.. pantalonum sıkmıyo beli lastikli edim..
ulan benen çok üşüncek sanki bebişimi ben o rahat etsin iye düğmelerim acık geziyom bee

ahh ahhh.. sen kıskandır beni bööle

ben de sana kıyafetler bulayım ;

Eki Görüntüle 300352

kıyamam canıım ben senin kardeşin olurum bende hep ablam olsun isterim
çok güzelmiiişşşş bak ben bunu bastırıcam

bananeeee yaaa bendee ablamı aserdım nolcak sımdıııı bu saatte nasıl gelcek

ara kuzum sesni duymak bile yetiyo inan

hoşgeldinn cınım ohh kardeşle keyifff

aylardır vallahi şöyle ağız tadıyla keyif yapamadım vallahi ooohh ama birimiz eksik artık yılbaşından sonra onlada

ayy canım çokkk sewindim adına :))) kardeşinle güzel sohbetlerrr :)) bizim yok bizde sana özenioz anca :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…