2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne mutlusu kıs ne yesem cıkıo sanırım o yusden kılo alamıorum he bıde ıstahım hıc yok o yuzden bugun doktor vıtamın hapı verdı..
ayy ıns bebısıme zarar vermıorumdur(

umarım düzelirsin canım ((
benimde midem çok bulanıyo ama ağız dolsu kusmuyorum çok şükür

rahat ol cnm.. bulunmiycak bişi diil ki.. şimdi alamazsa yarın alır..
hani mevsimsiz bi meyve falan olsa allah korusun da
seninkinden bi zarar gelmez

onada özelden yazdım canım ne olur ne olmazz kimsenin canı çekmesinn diee
ama bizimki süper yhaa gece gece nerden çıktı die önce bi kızdıı sonra ben üzülünce hemen gitti aldıı çeşit çeşitt

ohhh... afiyet olsun canım.. :))
sen tamamen masumsun bebiş istemiş onu

Kızlar benim toksoplasma testim negatşf cikmis. ben gecen hafta bayagi pizza, karisik tost yedim. simdi acaba birsey olmusmudur diye olecem. Keske yemeseydim. Cok moralim bozulduç. Bi de kendi evimde 2 tane de kedim var. ya kaptıysam yediklerimden. icim cikti aglamaktan.

ıyım bende napıyosunuz n var ne yok bı bakayım dedım yıne bel agrılarım tavan yapmıs durumda nolucak benım bu bel agrılarımla yaaa

çok zor canım ya.. ben yeni kurtuldum.. inşallah seninki de geçer.. otururken beline yastık koy, çoğunlukla da uzanmaya çalış.. ben ööle atlattım :))

canım kedilerin ne zamandır var evde???

Cnm peki ne yapman gerekiyormus?

yok canım bırsey olmaz merak etme sonucta o yedıklerınden yada kedılerden sımdıye kadar kapsaydın kapardın sadece bundan sonrası ıcın dıkkat etmen gerekıyor kedılere mumkun oldugu kadar cıplak elle ozellıkle dıskılarına veya kumuna dokunmamaya calıs ve kedılerın asılarına ozellıkle cok dıkkat etmek dısında yapabılecegın baska bırsey yok yanı mumkunse kedılerı evden dogum olana kadar uzaklastırabılırsın tabı ama bu tamamen senın tercıhın benımde evımde kopegım var doktoruma ozellıkle bu konuyu cok fazla sorduk ve asıları tam oldugu surece hıcbır sorun olmayacagını kopeklerın tokso vırusu tasımadıgını ama kedılere bıraz daha dıkkatlı davranmamız gerektıgını vurguladı

çok zor canım ya.. ben yeni kurtuldum.. inşallah seninki de geçer.. otururken beline yastık koy, çoğunlukla da uzanmaya çalış.. ben ööle atlattım :))

canım kedilerin ne zamandır var evde???

Biri 13 yasinda birisi 7. Okadar cok hayvanim olduki simdiye kadar kesin ozitif cikar diyordum. Kedi, kopek, papagan. Altust oldum. Biz cok ugrastik bu gebelik icin eger simdi, hele bu yuzden birsey olursa ne yaparim bilemiyorum. Neden yedim, nasil boyle bir cahillik ettim ben.

Canım üzme kendini negatif çıktıysa bişey yoktur tahlillerde gebelik hariç bildiğim kadarıyla negatif çıkınca hastalık olmuyor diye biliyorum üzme kendini inşallah yoktur bişey doktora gösterdinmi

Cnm peki ne yapman gerekiyormus?
Bu testi negatif olanlar iyi pismemis et, yikanmamis sebze ve kırmızı etten uzak durmalıymıs. Ama ben daha dun jambonlu pizza yedim. Ondan evvelki gun karisik tost yedim. Slam, sosis sucuk hep yedim ben. Hic yememem lazimmis. Bundan sonra bebege gectiyse nacak amniotik sıvı testiyle anlasılıyormus.

korkma hiç canım.. benim de kedim var.. dr la da konuştuk.. olsaydı şimdiye kadar bulaşırdı dedi.. sadece dışkısına yada kumuna çıplak elle dokunma bi de aşılarına dikkat et sorun olmaz dedi...
için rahat olsun yani..

kızlar ne zamndır giremiyorum girsemde geç oluyo herkes çıkmış yada çıkmak üzere oluyo nasılsınız umarım herşey yolundadır bebişlerde iyidir

hımm tamam kuzum şimdi hatırladım..
evet ya muhakkak git.. ama nöroloji diil nöroşirurji karıştırma ikisini.. sonra ordan öbürüne gönderir dr

Canım üzme kendini negatif çıktıysa bişey yoktur tahlillerde gebelik hariç bildiğim kadarıyla negatif çıkınca hastalık olmuyor diye biliyorum üzme kendini inşallah yoktur bişey doktora gösterdinmi

Doktoruma gonderdim, temiz dedi salak. Kedim oldugunu da soylemistim. Baska bir arkadasım da benden 2 hafta ileride hamileligi onun da kedisi var. Doktoru demis sakin bunları yeme, cıplak elle tutma eti bile demis. benimkisi hic boyle seyler dememsiti. simdi ogrenince basimdan asagi kaynar sular indi.

dr un bişey demedi mi canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…