hello kızlarrr...
bugün hamilelikte çıldırtan ilk lafı işittimm..
bidaha öle dar kotlar giyme sıktırma karnını göbegin büyümüş
yuuhh dedim yaa bunu söyleyen kaynanamın kankası.. pantalonum sıkmıyo beli lastikli edim..
ulan benen çok üşüncek sanki bebişimi ben o rahat etsin iye düğmelerim acık geziyom bee
evt canım ya sen ol bana kardeş.. bu saatten sonra anamla babamdan geleceği yok nasılsa
süpermiş... bana da yaptır bundan
hello kızlarrr...
yuuhh dedim yaa bunu söyleyen kaynanamın kankası.. pantalonum sıkmıyo beli lastikli edim..
ulan benen çok üşüncek sanki bebişimi ben o rahat etsin iye düğmelerim acık geziyom bee
aa bende duydum bu aksamkı lafımı kayınvalıdemden kendısı hayatın da esıme olan hamılelıgı dısında 45 kılonun ustune cıkmamıs bana dıorkı sen cok kılo aldın bu gıdısle 30 kılo alırsın hamılelıgınde dedım yanılıyorsun anne ben hıc kılo almadım daha belkı dedım 1 yada 1,5 kılo masımum ve ben 3,5 ayda aldım bu kıloyu normalım yanı sadece karnım cıktı ama dayanamadım lafımı soktum senın gıbı dedım mıllet kılo almıssın dıyecek dıye aclıktan zafıyet gecırecek degılım esımede bı adaha dedım aksam yemeklerıne oraya gıtmek ıstemıyorum
ben o kilo espirilerini görümcemden bekliyorum ama cevaplarım hazır şimdiden
psikopata baglaılar beni iyice
kız bu saatte ablamı arasam kufur eder ne uyandırıyon benı dıye calısıyo garıbım erken yatıyor cocuk yaınca buda yatıyo
yok kız esprı yapmıyor baya baya soyluyor her gıttıgımde yıne bugun cok sıssın odem yapıyor vucudun bılmem nee dıyorum sıs olsam yuzugum olmaz bı kere parmagıma sıs olsam eskı kıyafetlerım olmaz yaa bı sekılde laf sokucakya kılodan vurmaya calısıyor ama bu aksam benı kopartan baska bırsey daha soyledı yemek kokularından mıgdesı bulanıyormus onun benım nıye bulanmıyormus onun bıle bulanıyormuss dedım nıye senmı hamılesın
ben biliyorum ama sölemem
hello kızlarrr...
önce kızar ama sonra bişey demez emin ol aklına gelince hoşuna bile giderablayım nede olsa tabi önce bişey falan oldu sanır hem hamilesin sen oda yaşamış hamileliği
ööff yaaa ne bu be
kaynana diline hayır kaynana diline hayır kaynana diline hayııırr
Ah canım benim allah kolaylık versin kiloyu alacakta biziz verecek olanda onlara ne oluyosa en sonunda ağzımızı bozduracaklar yani koynuna alan ses etmiyo memnun size ne oluyo diye bi daha kilo muhabbetini asla yapmazlar ablamında başına gelmişti böle demiş valla bi daha kimse sesini çıkaramamışşş
kaynanama bu çocuğun arabaya yaptığını yapmak istiyorum ve şuanda izleyip izleyip gülüyorum
My daughter has chosen the Dark Side. [ORIGINAL] - YouTube
canım sen bol bişide giysen yine sölenicek birşey bulurlardı istersen şalvarla gez yine bulurdu bi laf
ben dogurmadan şu kaynanam dogursa ne iyi olur keşke hamile olsaydı kusa kusa bir hal olsaydıda beni anlasaydı
ben de bi hikaye duymuştum
annesi gece 3te kızını aramış...
o da baya sinirlenmiş.. söylenmiş epeyy...
annesi de demiş ki 25 yıl önce bugün bu saatte sen de beni rahatsız etmiştin..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canım kızım demiş..
kız tabi hönk... ağlaşmışlar sonra
kız kaynanam dese yine tamam dicem onun arkadası dedi
kaynanacık sanırım kızı yüzünen benlen ilgilenmiyi :26:
4 kız mutfakta oturuyoruz dag gibi bulaşık yıgılmış görümcem ortalıgı benim toplamamı bekliyo
ben ufak ufak toparlarken kızlaran biri hamile kız yaa dedi kalktı bulaşıkları makineye yerlestirdi..
yok yaa bende yapcam görümceme aynını hiç yardımcı olmicam
evet onu bende duymuştum aayy ne güzel ama kardeşim beni arasa korkarım bişeymi oldu die falan sonra uzun konuşmam belki uykumun arasında ama hoşuma gider vallahi ama bizimkinden şimdi öyle bir incelik bekleyemem
amaaan olma ayy ayy belim belim de otur bu sefer beline laf ederler aayy be ağır geçiriyorum bu dönemi napabilirim herkesinki bir değil der çıkverirsin işin içinden ''İYİ OLMAK ZORUNDA DEĞİLİZ ÇÜNKÜ BİZ HAMİLEYİZ''
neyse kızlar ben kaçtım yarın iş güç varyatıyım uykum geldi öpüldüünüüüüzz
ben de bi hikaye duymuştum
annesi gece 3te kızını aramış...
O da baya sinirlenmiş.. Söylenmiş epeyy...
Annesi de demiş ki 25 yıl önce bugün bu saatte sen de beni rahatsız etmiştin..
Doğum günün kutlu olsun canım kızım demiş..
Kız tabi hönk... Ağlaşmışlar sonra
ayyyyyy canımm süperr bi hikaye bayıldımmm ilerde çocuğuma bende yapıcam unutmazsammm :)))
evet onu bende duymuştum aayy ne güzel ama kardeşim beni arasa korkarım bişeymi oldu die falan sonra uzun konuşmam belki uykumun arasında ama hoşuma gider vallahi ama bizimkinden şimdi öyle bir incelik bekleyemem
amaaan olma ayy ayy belim belim de otur bu sefer beline laf ederler aayy be ağır geçiriyorum bu dönemi napabilirim herkesinki bir değil der çıkverirsin işin içinden ''İYİ OLMAK ZORUNDA DEĞİLİZ ÇÜNKÜ BİZ HAMİLEYİZ''
neyse kızlar ben kaçtım yarın iş güç varyatıyım uykum geldi öpüldüünüüüüzz
ayyyyyy canımm süperr bi hikaye bayıldımmm ilerde çocuğuma bende yapıcam unutmazsammm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?