2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canım benim boşver çok bilmişler hiç susmazlar durmadan konuşurlar cnm deli ederler sanki sen bebişine zarar vercek bişey giyip yersin az daha büyüsün herşeye karışırlar boşver ne yapalım idare edecez artık arada dellendiriyolar laf sölememek için kendimizi tutuyoz ben pek tutmuyom gerçi pat cevabı yapıştırıp geçiyom kim olursa olsun aman kimseyle uğraşamam

evt canım ya sen ol bana kardeş.. bu saatten sonra anamla babamdan geleceği yok nasılsa

süpermiş... bana da yaptır bundan

yani benim ablamın olması imkansız babamın bilinmeyen çocuğu yoksa ki yoktur sanırsam

yaptırıyıım canıım çok hoşuma gitti

kız bu saatte ablamı arasam kufur eder ne uyandırıyon benı dıye calısıyo garıbım erken yatıyor cocuk yaınca buda yatıyo

ööff yaaa ne bu be
kaynana diline hayır kaynana diline hayır kaynana diline hayııırr

kız bu saatte ablamı arasam kufur eder ne uyandırıyon benı dıye calısıyo garıbım erken yatıyor cocuk yaınca buda yatıyo

önce kızar ama sonra bişey demez emin ol aklına gelince hoşuna bile gider ablayım nede olsa tabi önce bişey falan oldu sanır hem hamilesin sen oda yaşamış hamileliği

kızlar bana rahat yok benim kız yine çıldırdı gece gece bu enerjiyi nerden buluyo bilmem maşallahkoltukların tepesinde zıplıyo sonra yere atlıyo sandalye zigon sehpaların tepesinde çıldırdı yine şimdide uykum var diyo uyursa tabi yatar 2 dakika sonra uyumam diye yıkar eviii böle yani benim prenses çok hareketli erkek çocukların adı çıkmış benimki evi harabeye çevirdi 1 saat içinde ikincide geliyo rabbim yardımcım olsun size iyi muhabbetler

ben biliyorum ama sölemem

Öğrendim rahatladımm

Aman canım hiç takılma
benim kaynanamda bana öle diyo ben hiçççç altta kalmam zaten hormonlarım tavan yapmış nasıl olsa ben ondan 1-0 öndeyim istediğimi söylemekte özellkle şu dönemde hiç umrumda değill

önce kızar ama sonra bişey demez emin ol aklına gelince hoşuna bile gider ablayım nede olsa tabi önce bişey falan oldu sanır hem hamilesin sen oda yaşamış hamileliği

ben de bi hikaye duymuştum

annesi gece 3te kızını aramış...
o da baya sinirlenmiş.. söylenmiş epeyy...
annesi de demiş ki 25 yıl önce bugün bu saatte sen de beni rahatsız etmiştin..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canım kızım demiş..
kız tabi hönk... ağlaşmışlar sonra

ööff yaaa ne bu be
kaynana diline hayır kaynana diline hayır kaynana diline hayııırr

kız kaynanam dese yine tamam dicem onun arkadası dedi
kaynanacık sanırım kızı yüzünen benlen ilgilenmiyi :26:

4 kız mutfakta oturuyoruz dag gibi bulaşık yıgılmış görümcem ortalıgı benim toplamamı bekliyo
ben ufak ufak toparlarken kızlaran biri hamile kız yaa dedi kalktı bulaşıkları makineye yerlestirdi..
yok yaa bende yapcam görümceme aynını hiç yardımcı olmicam

evet onu bende duymuştum aayy ne güzel ama kardeşim beni arasa korkarım bişeymi oldu die falan sonra uzun konuşmam belki uykumun arasında ama hoşuma gider vallahi ama bizimkinden şimdi öyle bir incelik bekleyemem

amaaan olma ayy ayy belim belim de otur bu sefer beline laf ederler aayy be ağır geçiriyorum bu dönemi napabilirim herkesinki bir değil der çıkverirsin işin içinden ''İYİ OLMAK ZORUNDA DEĞİLİZ ÇÜNKÜ BİZ HAMİLEYİZ''

neyse kızlar ben kaçtım yarın iş güç var yatıyım uykum geldi öpüldüünüüüüzz

'İYİ OLMAK ZORUNDA DEĞİLİZ ÇÜNKÜ BİZ HAMİLEYİZ'

sevdim bunu...

iyi uykular bebişim

ayyyyyy canımm süperr bi hikaye bayıldımmm ilerde çocuğuma bende yapıcam unutmazsammm :)))

iyi geceler kuzum...

ayyyyyy canımm süperr bi hikaye bayıldımmm ilerde çocuğuma bende yapıcam unutmazsammm :)))

yap canım.. inşallah ben de yapmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…