evet canım bünye meselesi.ne farkederki kız erkek eli ayağı sağlam olsunda gerisi mühim değil
aynen öyle canım,rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.oğlum erken doğmuştu 33 haftalık,55 gün yoğun bakımda kaldı bağırsakları gelişmemiş çok zor günlerdi..şimdi tek isteğim vaktinde ve sağlıklı olması,cinsiyeti hiç önemli değil.Allah sağlık versin yeterki.
Günaydın.... Hamiş arkadaşlarım nasılsınız?
Dün kontrole gittim ikili test için .bebişim 12+3 gözüktü herşey normal gözüküyo ense kalınlığını falan ölçtü normalmiş. Cinsiyeti içinse daha çok küüçüük dedi. Artık bir sonraki kontrole kaldı.olsun sağlıklı olsunlarda
sana da günaydın canım,diğer ay büyük ihtimalle öğreniriz inşallah.Günaydın.... Hamiş arkadaşlarım nasılsınız?
Dün kontrole gittim ikili test için .bebişim 12+3 gözüktü herşey normal gözüküyo ense kalınlığını falan ölçtü normalmiş. Cinsiyeti içinse daha çok küüçüük dedi. Artık bir sonraki kontrole kaldı.olsun sağlıklı olsunlarda
inş vaktinde gelir bebeğin
sana da günaydın canım,diğer ay büyük ihtimalle öğreniriz inşallah.
amin canım,iyi dileklerin için saol.senin ilk bebeğin di mii
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?maşallah herşey yolundaymış..
Maasallah canm Allah nazarlardan saklasin insanin ici rahatliyr biraz 12 haftayi gecince ve ense kalinligi normal cikinca ama birazcik rahatliyr sadece ck rahatlik haram bna illa bebise bisey oldumu dye uzcem kendimi ama eskisi gibi degilim.biara kocam deliriyorum sanmisti 8. haftadan 11 haftaya kadar arada sacma sapan agliyodum cnku ilki 10.haftada kalbi durmustu dye.o insanda nasil bi psikoloji birakiosa artk her biseyde kafaya takar oldum.ay delirmeden bi doguraydim cocuk en azindan akilli bi anneye sahp olurdu...
aynen öyle canım,rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.oğlum erken doğmuştu 33 haftalık,55 gün yoğun bakımda kaldı bağırsakları gelişmemiş çok zor günlerdi..şimdi tek isteğim vaktinde ve sağlıklı olması,cinsiyeti hiç önemli değil.allah sağlık versin yeterki.
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?maşallah herşey yolundaymış..
günaaayyyddıın güzeeell topiiğğğiin güzeel anneleri hepinize kucak dolu sevgiler yolluyorum(haber spikeri gibi oldum hahahah)
nasılsınız bugün ? minnaklar nasııll?
iyiyiz canım sen nasılsın ?bebişin nasıl?
Dün ben hareketlerini görünce ancak inandım hayal gibi geliyodu ne biliyim değişik bir his. Allah isteyen herkese versin...
buyur canım..
http://lbdf.lilypie.com/HJYnp2.png
bu linki kontrol panelindeki çizelge bölümüne yapıştır, kaydet de.. :)
beğenmezsen yada başka istersen yada bişiler yazmak istersen onu da hallederiz
günaydın canım iyiyiz.sende iyi gibisinn.bomba gibi başlamıs gorunuyosun güne
kardeşcaaazzıım bende onla uyudum dün gecee sabah kalktım ilaçlarımı içtim hazırladım geldim mis gibi makyajımı saçımı başımıda yaptıımm ooohh hazırım artık işe
kırkbirkere maşalllah
günaydın annejiklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepınızı özledimmm görüşmeyelı 1 haftayı gectııııııııı
İkinci üç aylık dönem hoş geldi! Bir çok kadın bu birkaç aylık dönemi hamileliğin balayı olarak tarif eder. Birinci üç aylık dönemin sıkıntıları, mesela yorgunluk, mide bulantısı ve sık sık idrara çıkmak, bu dönemde etkilerini azaltır, ve siz hamile olmanın zevkini bu dönemde hakikaten çıkartabilirsiniz. Bir çok kadın bu dönemde enerjilerinde bir artış olduğunu fark eder. Siz muhtemelen bunun hamilelik ışığı olarak tarif edildiğini duymuşsunuzdur. Yakında hamile olduğunuzu göstermeye başlayacaksınız ve ilk defa olarak kendinizi gerçekten hamile gibi hissedeceksiniz.
prima mesaj yollamış böyle yazıyo darısı herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?