2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende sevdım hıkayeyı ama ınş. 25 yıl sonra aradıgımızda hangı vakıt olursa olsun bıze kızmayacak evlatlar yetıstırmıs oluruz

inşallah canım..
ahh 25 yıl düşününce çok geldii beee... neyse düşünmeyim.. daha çok var nasılsa

günaydın kızlar.oğlum benisaat 7de uyandırdı yine.kimseler yok forumda.hadi gelsin artık birileri...

kizlar sabahi serifleriniz hayirli olsun oncelikle size bisey sormaliyim doktorum da tatilde.bn hamileligimin basinda da yasamistim bunu.sag kasigimda yani kilodumun tam bacakla apis arami ( :)) ) kestigi o ince cizginin ustundeki yerde bnm bi damarim belirgin bi sekilde cikiyr bazen ve aciyr resmen.hani damar okadar sismiski resmen elle hissediliyor ve aciyr ya.ama snra kendi kendine geciyr.neden olabilir ki acaba???hic boyle bisey duyaniniz varmi???

günaydın canım.öncelikle geçmiş olsun diyeyim.hamilelikten dolayı olabilir belki.pek bi bilgim yok.nasılsın.bebik nasıl?benim midem yine fenalarda

Bde aranizda bnm gibi 15. hafta icine girmis yani 14 + olupta hala hicbisey hissetmeyen ne bulanti ne tiksinme ne gobekte belirgin sisme (sadece gobegimi cikintisi cikti) hissetmeyen yokmu bnm gibi???nebilim ya hamilelikle ilgili tek hissettigim gece uykumun arasinda goguslerim acayip agriyr anlatamam damarlari hissediyrm resmen sokup atasim geliyr goguslerimi.adetim kesilmese asla bilmezdm hamilemiyim dye.kocam dogru soyluyrmus en son ultrasona girdigimde pazartesiydi ve bna cikista dediki bu seni anca 10 gun idare eder yk dedim artk 1 aydan once girmem ama nerdeeee baksaniza smdiden telaslar sarmaya basladi bni.yasiyrmu acaba hareket ediyrmu acaba kalbi atiyrmu acaba???

günaydın canım.öncelikle geçmiş olsun diyeyim.hamilelikten dolayı olabilir belki.pek bi bilgim yok.nasılsın.bebik nasıl?benim midem yine fenalarda

bende isterdimki midem yne fenalarda olsun ama nerde be guzelimmm((smdide yazdim hamilelikle ilgili taaa en bastan beri hicbisey hissetmiyrm tek sekizinci haftada biara tiksinmistim et yemeklerinden 3 yada bes gun snra tik yokk.daha gecen pazartesi iyiydi bebisim ama bn neden bukadar normal geciriyrm yaaa((goguslerim de acimasa artik oturur hergun aglardim heralde:)))

canım ne kötü şeyler istiyorsun bi bilsen mide bulantısı kusma o kadar fena ki yaşayan bilir.bence haline şükret.pazartesi iyi olduğunu öğrenmişn bebeğin.herkesin mides, bulanacak kötü olacak diye bişey yok.bazı bebişler annelerine torpil geçiyor işte,senin bebişin yaptığı gibi bizlerin yerine de ye iç

günaydınlar.benımde şükürler olsun öle şikayetlerım olmadı.minik kusum üzmüyo annesını.

günaydınlar.benımde şükürler olsun öle şikayetlerım olmadı.minik kusum üzmüyo annesını.

sana da günaydın canım.malesef benim kuşlar beni üzüyorlar.oğluma hamileyken de hep kusardım midem bulanırdı.bu defa da aynı şeyler.biraz da genetik galiba,annem de ablam da hep kusarmış hamileyken

sana da günaydın canım.malesef benim kuşlar beni üzüyorlar.oğluma hamileyken de hep kusardım midem bulanırdı.bu defa da aynı şeyler.biraz da genetik galiba,annem de ablam da hep kusarmış hamileyken

zor canım Allah yardımcın olsun.bide şey derler halk arasında işte erkek bebeğın gebelıgınde kusma falan olmaz.annesını zorlamaz derler

zor canım allah yardımcın olsun.bide şey derler halk arasında işte erkek bebeğın gebelıgınde kusma falan olmaz.annesını zorlamaz derler

demek oyle ha, demek uzulme dıyosunuz ha, tamm be ozaman sızı mı kırıcam:)))yok yokkk 1 aydan evvel gıtmıcem soz verdım kendı kendıme cınsıyetın ogrenmeye bıle gıtmıcem ama su damar olayıyla ılgılı sordugum soruya bılen arkadaslar yada duyanlar bı cevap verrse geldıgınde sevınırım...

ilgisi yok canım.ben oğlumda doğurduğum gün bile kusmuştum.o görüş görümcemde ve kaynanamda vardı ben oğluma hamileyken.cinsiyetinin erkek olduğunu söylediğimde ama biz kız bekliyorduk demişti görümcem hiç unutmuyorumben çok kusuyorum diye kızım olur zannetmişler bi de biz 4 kız kardeşiz,bunun da kesin kzı olur demişler çok şok olmuşlardı.

bende hıc çıkarıp etmeyınce babanem sagolsun hemen kuzum senın oglun olacak heralde hiçbişiyin yok dedı cıktı

bilemiyorum canım,kardeşim hamileliği boyunca kusmaktan 25 serum yemişti onun da oğlu var,o vücutla ilgili bi durum bence.hayırlısı olsun

bilemiyorum canım,kardeşim hamileliği boyunca kusmaktan 25 serum yemişti onun da oğlu var,o vücutla ilgili bi durum bence.hayırlısı olsun

evet canım bünye meselesi.ne farkederki kız erkek eli ayağı sağlam olsunda gerisi mühim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…