kizlar ben ticker yapamiyorm siz nasil yaptiniz bana bi yardim etseniz :)
slm kızlar boğazlarım acıyo ne yapabilirim bide iştahsılzık var bende 1 haftadır sabah kusmaları bişeyde yiyemiyorum eşimde grip oldu benimde dünden beri boğazım tahrişmi oldu acaba kusmaktan yada grip olmuyımda bağışıklık sistemimiz çöküyomuş ya hamıleyken inş grip olmam
hayırlı olsun canım hg aramıza allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm....Arkadaşlar herkese merhaba..bende haziran annesiyim inşaallah..şu an 7 haftalık hamileyim..aranıza katılayım dedim..Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.. burda ki herkesi tebrik ediyorum..arzu edenlerinde en yakın zamanda kavuşmasını temenni ediyoruuumm
saol canım haklısın dua ediyorum 2-3 gündür de hiç lekelenmem olmadı dinleniorum süreklii yormuyorum kendimigözdecim sana teselli olsun diye demiyorum ama benim ilk bebeğimde de dr iğne verdiği halde kanamam daha artıp bebek tutunamadı eğer bebeğin sana tutuncaksa sağlıklı ise zaten devam edicektir bunu düşün çoğu dr aslında progestanın bi aşamadan sonra etkli olmadığını savunuyo şu var senin yumurtan çatlamadan sonra içmeye başlayıp hamile isen devam ettiriyo dr benimki oyle oldu kanamamda oldu biliyosun yattım dinlendim sende dinlenince eminim sağlıklı bir bebek ise seninle kalıcaktır ama doğanın gereği eğer döllenme sağlıksız ise vucut atıyo biliyosun bu çok zor bir anne için yaşadım çok üzüldüm ama rabbim herşeyi bilir ona teslim ol sen bilirsin allahım de inş bebeğin sağlıkla sana tutunur cnm
selam kızlar. =) Doktoruma gittim bugün nihayet. Benim minnoşum daha 5hafta 1 günlükmüş meğerse. Geç döllenme olmuş. Vajinal ultrasona almadılar beni. (hamilelik öncesinde 2 defa baktırmıştım çünkü, onların sonuclarına baktı doktor.) Karnımdan baktık, keseyi gördük.=) Herşey yolundaymış çok şükür. =) Öğleden sonra da kan- idrar testi sonucumu alcam.
Bu arada, Badem yağını sordum, 3.ayımızda sürmeye başlıycaz haberiniz olsun. ayrıca bi tane krem de yazcakmış. sıcaktan biraz ılık duş alcaz.
Peki şimdi yine sat a göre mi hesaplancak dogum tarihi? :S geç döllenme olmuş ya. Neyse öğlen bunu da sorayım bari.
canımmm yazdıkların çookgüzel bak ne güzel keseyi görmüşsün allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşş :)
badem yağını sormanda süper olmuş canım saoll :)):
hayırlı olsun canım hg aramıza allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm....
saol canım haklısın dua ediyorum 2-3 gündür de hiç lekelenmem olmadı dinleniorum süreklii yormuyorum kendimi
ama dediğin gi.bi dün itibaariyle bulantılarım başladı çok fenayım napıcam bilmiorum
iştahım kapalı bişi yiyemiorum bebek için kendimi zorlayıp yiyincede daha kötü oluyorumm
eşim grip olmuş ve bana bulaştı galiba boğazlarım çok acıyo((( napsak acaba yhaa
canımmm yazdıkların çookgüzel bak ne güzel keseyi görmüşsün allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşş :)
badem yağını sormanda süper olmuş canım saoll :)):
canım geçmiş olsun vücut direncin düşmüştür büyük ihtimal ve eşinde hastaysa beslenmene çok dikkat etmelisin bol bol c vitamini ye ballı zencefilde iyi gelir dikakt et kendine bebişine
aminnn canımmm valla bizi yormadan doğsunlar bencedee yhaaa :)ben fena oldum iki gndür mide bulantısı mahfetti beniiAaamin =) inşallah hepimize nasip etsin Allahım.=) şu iki hafta da geçse, kalp atışlarını duysak görsek.Hatta biran önce dogsa =)
AY AYNEN BEN BENİMDE EŞİM GRİP BOĞAZLARIM ACIYO İŞTAHIM KESİLDİ BİŞEY YİYEMİYORUM ELMA, MARUL, EKŞİLİ SALATA VS YİYORUM AMA ÜZÜLÜYORUMDA BEBEĞİME BESİN GİTMİYO DİYE FOLİK İÇİYORUM B12 DE VAR İÇİNDE HALSİZİMDE İŞDEDE VERİMİM DÜŞTÜ ELEMAN ALCAZ BAKALIM HAYIRLISI SANIRIM BENDE EVDE OTURCAM DEVAM EDEMİYCEM SABAH KUSMALARIM VAR RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN BEBİŞLERİMİZZ SAĞLIKLI OLSUNDA İNŞ
canım bolbol meyve , limonlu ballı ıhlamur bide boğazların kötüyse dondurma ye iyi gelicektir , bende bu dediklerimi yaparak 3 günde atlattım gribimi hiç ilaç kullanamadım..geçmiş olsun..
aminnn canımmm valla bizi yormadan doğsunlar bencedee yhaaa :)ben fena oldum iki gndür mide bulantısı mahfetti benii
soğukta kalmışş hemen kapmışş şifayı uzak durmaya çalışıodu ama yatağa girince mecbur gelmiş mikroplarrsabah çok fenaydı boğzalarım yhaaa acaip acıodu şimdi birazda ii ama acıo genede canım yhaa allah yardımcımız olsun zor valla sen bide çalışıomuşsun ben ewdeym mahfoluorum çalışsam düşünemiorum canım valla ...
ben sadece folik kullanıorum canım onu yazdı dokor bi tek kusma yok bende ama fena bulantı var geçmio bnmki tüm gün hastaneye gidicem bugün ama nasıl gitcem bilmiorum
dediğim gibi bebişe bişi gitmio die yiyorum ondan sonra daha fena azıo bulantı acaba nelere yemek lazım yhaa geçsin diee
valla ben ekşili şeler ii geliyo bulantım olduğundan elma, salata, marul, mandalina, ceviz ve fıstık yedim dün bide kan değelerim iidi bebek ordan alıyo ben dirençsiz kalıyom o beslensinde tek düşüncem o
valla canım onlar ii olsnlarda bz böle olalım bakalımm yediklerinden bende deniyim belkii banada ii gelir canım
bnde bgn sunuç almaya gidicem amaa hiç haliim yok nasıl gtcem bilmiom
selam haziran anne adayları nasılsınız???? ben dün bebğimin kalp atışını duymaya gidicektim hatırlarmısınız bilmem.duyamadım malesef
selam haziran anne adayları nasılsınız???? ben dün bebğimin kalp atışını duymaya gidicektim hatırlarmısınız bilmem.duyamadım malesef
aminnn canımmm valla bizi yormadan doğsunlar bencedee yhaaa :)ben fena oldum iki gndür mide bulantısı mahfetti benii
bende de bugün başladı mide bulantısı. hastaneye varamıycam zannettim. nefesim yetmiyor bazen. kilo vermişim bide. yiyemiyorum. havuçlu bezelyeli yemekler yapıyorum hafif olsun,ama onu da zor yedim.
bu arada geçmiş olsun ikinize de kızlar
bende de bugün başladı mide bulantısı. hastaneye varamıycam zannettim. nefesim yetmiyor bazen. kilo vermişim bide. yiyemiyorum. havuçlu bezelyeli yemekler yapıyorum hafif olsun,ama onu da zor yedim.
bu arada geçmiş olsun ikinize de kızlar
SLM KIZLAR NASILSINIZ BEN FENAYIM MİDE BULANTISI Bİ YANDAN VE SABAH YEDİĞİMİ ÇIKARDIM AYRICA BAŞIMDA ÇOK AĞRIYO OLDUĞUM YERDE YIKILCAM SANKİ
SLM KIZLAR NASILSINIZ BEN FENAYIM MİDE BULANTISI Bİ YANDAN VE SABAH YEDİĞİMİ ÇIKARDIM AYRICA BAŞIMDA ÇOK AĞRIYO OLDUĞUM YERDE YIKILCAM SANKİ
Geçmiş olsun canım ya. uzan dinlen, yorma kendini. çalışıyomusun yoksa?
Geçmiş olsun canım ya. uzan dinlen, yorma kendini. çalışıyomusun yoksa?
EVET CANIM ÇALIŞIYOM OLDUĞUM YERDE DÜŞCEM SANKİ BAŞIM ÇOK FENA AĞRIYO YEMEĞE BİLE ÇIKCAK HALİM YOK ELİM KOLUM DÜŞÜYO SANKİ
erken sanırım 1 haftadır sürekli gidiyorum ama yok kese gözükeli baya oldu aslında...bende salı günü gidicem neden duyamadınız erkenmi acaba?
ekranda da görünmedi cnm...dumancım dr usg çözünürlü değildir peki ekranda gördümü atışları benimki detaylı renkli usg idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?