2012 haziran anneleri

ne kadar erken öğrenmişsin canım
nasıl bu kadar erken öğrenebildin merak ettim :)
doktor takibinde falan mıydın?
ben de 4. haftaya yakınken öğrendim ve doktor bu kadar erken öğrenmeme inanamadı
Olur canım öyle bende 3 haftalıkken öğrendim günümden bi gün önce hissettim günümdede test yaptırdım :) çıktı kanda ve idrarda

canım benim tabiki dualarımız seninle ve minicik bebişinle birlikte allah acil şifalar versin inşallah herşey yoluna girer...

ewet canım özele gittim bende bi sürü 15 tane test verdi doktor 220 civarı tuttu bizde dewlette yaptıralım dedik onuda 100e yakın tuttu bu bazı testleri dewlet karşılamıyormuş bizde emeklisandğıyız ama karşılamadı dewlette bile ama en azından özeldekinin yarısını verdik dewlete

aa esraaa sen de mi? hayırlı olsun bakalım ikimize de:):):) benimki 6+2 ama düşük tehlikesi var canım yaaa... senin ki?

evet canım bende hamileyim sanırım 6+1 satım 7 eylül kesemizi gördük önümüzde ki salı kalp atışı için gidicem yusufta hep düşük tehlkem vardı ama çok şükür bişey olmamıştı inşallah seninde bişey olmaz sağlıkla alırsın bebeğini kucağına,benim aşermem başladı çok kötüyüm kusmalar başladı heryerden kokular geliyor ağzımın çi pas yalamış gibi ama olsun bebşlermiz iyi olsunda ....

aynı durumdayım içim çekiliyo sanki açım ama bulanıyo midemmmmmmmmmm

kızlar benimde çok bulantım vardı dün dr a söyledim,ilaç verdi bana.bitkiselmiş bebeğe hiçbi zararı olamz dedi..aranızda ilaç kulalnan varmı? işe yarar umarım.

merhaba kızlar bende inş haziran annesi olacağım sata göre 6+3 haftalık hamileyim günlerdir tek düşündüğüm şey bebeğimdi
ama bu sabah öğrendiğim 26 şehit haberi beni mahvetti onlara çok üzülüyorum ve elimizden hiç bir şey gelmiyor

kızlar benimde çok bulantım vardı dün dr a söyledim,ilaç verdi bana.bitkiselmiş bebeğe hiçbi zararı olamz dedi..aranızda ilaç kulalnan varmı? işe yarar umarım.

bence doktorun öyle dediyse ve doktorun güvenilir biriyse içebilirsin eğer için rahat etsin istiyorsan başka bir doktora daha sor ve ilacın içinde hamileler için bölümünde ne yazıyor onuda okuyabilirsin

canım benim bir kanamam başladı yazdın sonra kayboldun benim hep aklımdaydın dua ettim sana hep...bu şekilde olupta bebeği sımsıkı tutunan çok.sen buna inan ve moralini yüksek tut.
bende çok yaşadım ama kanamaya çevirmedi ilk başta kanama ile başladı lekelenmeye döndü. ben çok sık bhcg baktırdım,gelişme çok güzeldi hep.değerler istenen gibi çıktı. sen baktırmadın mı? ama kanamalarda sonra ilk kontrol bu hafta sonu bakalım biz ne yapacağız.

Son düzenleme:
merhabaa arkadaşlar
bu konuyu görmemiştim
Allah izin verirse doktorumuz 8 hazran dedı bizede
Allah hepimize saglık sıhhatli kavusmayı nasip etsin

bence doktorun öyle dediyse ve doktorun güvenilir biriyse içebilirsin eğer için rahat etsin istiyorsan başka bir doktora daha sor ve ilacın içinde hamileler için bölümünde ne yazıyor onuda okuyabilirsin
cnm bi yan etkisi olduğunu düşünmüyorum bende sadece işe yarayıp yaramıycagını merak ettim... çok sıkıntı çekiyorum bulantıdan yana..

ShowaLie canım çok geçmiş olsun... benim ilk gebeliğimde yaşadığın şeyleri yaşıyosun inşallah sonunda bana benzemez... neyse onu düşünmeyelim, ama benim bu gbeliğimde de ilkindeki gibi kanamam oluyo ilikine göre dah az tabi ama sorun kalp atışını göremiyoruz...1 haftadır sürekli gidiyorum ama kesenin büyüme hızına göre gözükmesi gerekirken hala göremedik...inşallah allah bebeklerimize yardım eder ve hayata devam ederiz hep birlikte...

cnm bi yan etkisi olduğunu düşünmüyorum bende sadece işe yarayıp yaramıycagını merak ettim... çok sıkıntı çekiyorum bulantıdan yana..
hımm anlıyorum canım bilemicem o kadarınnı

normal şartlarda kalp atışını 7.haftadan itibaren mi duyulmaya başlıyor ve kaçıncı haftada duyulmazsa korkulmaya başlanıyor biliyormusunuz

birde arkadşlar ben cumartesi günü doktora gitmiştim orda keseyi gördü sonra bana olumsuz hiçbirşey söylemedi fakat bir düzü test verdi 15 tane yaklaşık olarak yani acaba bir sorun varda banamı söylemiyor diye düşünmeden edemiyorum....

canım banada doktorum 13 tane test verdi bir sorun olduğundan değil rutin testler bunlar aslında bunlar gebe kalınmadan once yapılması gerekıyormus ama biz tabi gebe kaldığımızda gittiğimiz için şimdi yaptırıyoruz

arkadaşlar aranızda ev temizliği yapan varmı ben bugün biraz evi süpüreyım dedim hemen belim ve kasıklarım ağrımaya başladı bıraktım birazdan devam edicem ama korkuyorum

6-7-8-9 haftalarda duyulabilirmiş netten öyle okumuştum.ama dr un dediğine göre keseyle alakalıymış... kese büyüyo ve kalp atışı yoksa sorun olabilirmiş...benim kese 2 cm oldu,3 cm e kadar beklicez dedi eğer hala duyulmazsa sonrası bilemiyorum nolcak sanırım sorunluysa belli eder kendini o zaman kadar... test konusunda gelince endişelenme bence benden hamile oldugumu duydugu gün birsürü test istedi, değerlerime bakmak için..öyle bişeydir seninde cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…