mrb kızlarrr nasılsnız?
Ben yine bulantımla uğraşıyorummm
Olur canım öyle bende 3 haftalıkken öğrendim günümden bi gün önce hissettim günümdede test yaptırdım :) çıktı kanda ve idrardane kadar erken öğrenmişsin canım
nasıl bu kadar erken öğrenebildin merak ettim :)
doktor takibinde falan mıydın?
ben de 4. haftaya yakınken öğrendim ve doktor bu kadar erken öğrenmeme inanamadı
canım benim tabiki dualarımız seninle ve minicik bebişinle birlikte allah acil şifalar versin inşallah herşey yoluna girer...İçim ACIYOR..
Merhaba tüm hamişler. uzun zamandır yazmıyordum ama sizlerdi takipdeyim kızlar..
2 hafta kadar önce kahverengi akıntılarım başladığında yazmıştım en son ama o zamandan beri keyfim hiç yok hatta bu kahverengi lekeler zaman zaman kanama şeklinde oluyor..
geçen hafta doktoruma gittiğimde kesenin çok güzel büyüdüğünü söylemişti ve içim rahatladı demişti.. haftaya salı (bugün) gel kalp atışlarına bakarız demişti
ve bugün sabah dr a gitmek için hazırlanırken duştdan sonra tekrar kanamam başladı hatta hafif ağrım da oldu...
Doktora girdikve doppler cihazı ile dr başladı kese içinde kalp atımı aramaya tam bize kalp atımı yok diyecekken minik bebeğimin kalbini gördü ve sesi açtı duyduk O anda nasıll rahatladığımı anlatamam ....
Fakar kötü olan şu ki doktorumuz bebeğin kalbinin olması gerenkenden yavaş attığını ve bunun iyiye işaret olmadığını söyleyince dünya başıma yıkıldı..
yani hepimiz burda diyoruz ya kalp atışını duysak yeterrr die..Düzenli ritmik atması meğer çok önemliymiş..((
aslında çok şey yazmak istiyorum ama içim öyle acıyor ki gözyaşlarımı tutamıyorum..((
Cuma günü tekrar çağırdı... ya kalp atışı düzelmiş olur yada duymayız kalbi durmuş olur dedi.( hiç bir şey söyleyemiyorum tam bir belirsizlik ama genelde böyle olduğu zaman düşükle sonuçlanıyormuşş. ((((
ALLAH BEBEĞİMİN VE BENİM YARDIMCISI OLSUN..DULARINIZ ESİRGEMEYİN SİZLERDE BİZDEN...
Benim gibi bunu yaşayan birileri varmıdır acaba???
Merhaba kızlar, öncelikle inşallah hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.Ben de tam 8 haftalık hamileyim.Dün 2. kontrole gittim, bebişin kalp sesini duyduk, her şey yolunda Allahıma şükür.
Doktorum 10 hafta dolmadan bana sonuçlarını getir diyerek bir sürü testler istedi.Sordurduk SGK devlet hastanesinde hepsini karşılamıyormuş , sadece bir kaç tanesini karşılıyormuş, çok saçma! Özel Hastane'de ise yaklaşık 800 TL tutuyormuş.
Sizler ne yaptınız başladınız mı testlere, fiyatları hakkında bilgi aldınız mı?
EVET CANIM ÇALIŞIYOM OLDUĞUM YERDE DÜŞCEM SANKİ BAŞIM ÇOK FENA AĞRIYO YEMEĞE BİLE ÇIKCAK HALİM YOK ELİM KOLUM DÜŞÜYO SANKİ
zor ya hamileyken çalışmak. ilk 3 ay sürekli dinlenmek, stres yapmamak lazım.
zor ya hamileyken çalışmak. ilk 3 ay sürekli dinlenmek, stres yapmamak lazım.
İİ DİYON DA CANIM ÇALIŞMADAN OLMUYO STRES ARADA OLUYO OLMUYO DİL AMA NE EDELİM O KADAR OLSU AMA ÇOK HALSİZİM VE BAŞIM ÇOK ŞİDDETLİ AĞRI YAPIYO ŞİMDSİ YEMEK SAATİ NETCEM BİLMİYOM AÇIKCASI
aa esraaa sen de mi? hayırlı olsun bakalım ikimize de:):):) benimki 6+2 ama düşük tehlikesi var canım yaaa... senin ki?
canım senden farklı değilim 2 gündür yediğim gibi çıkartıyom çok halsiz bırakıyo beni ve şiddetli baş ağrım var şimdi yemke saatim ama netcem bilmiyom ya olduğum yerde düştüm düşecem
aynı durumdayım içim çekiliyo sanki açım ama bulanıyo midemmmmmmmmmm
kızlar benimde çok bulantım vardı dün dr a söyledim,ilaç verdi bana.bitkiselmiş bebeğe hiçbi zararı olamz dedi..aranızda ilaç kulalnan varmı? işe yarar umarım.
İçim ACIYOR..
Merhaba tüm hamişler. uzun zamandır yazmıyordum ama sizlerdi takipdeyim kızlar..
2 hafta kadar önce kahverengi akıntılarım başladığında yazmıştım en son ama o zamandan beri keyfim hiç yok hatta bu kahverengi lekeler zaman zaman kanama şeklinde oluyor..
geçen hafta doktoruma gittiğimde kesenin çok güzel büyüdüğünü söylemişti ve içim rahatladı demişti.. haftaya salı (bugün) gel kalp atışlarına bakarız demişti
ve bugün sabah dr a gitmek için hazırlanırken duştdan sonra tekrar kanamam başladı hatta hafif ağrım da oldu...
Doktora girdikve doppler cihazı ile dr başladı kese içinde kalp atımı aramaya tam bize kalp atımı yok diyecekken minik bebeğimin kalbini gördü ve sesi açtı duyduk O anda nasıll rahatladığımı anlatamam ....
Fakar kötü olan şu ki doktorumuz bebeğin kalbinin olması gerenkenden yavaş attığını ve bunun iyiye işaret olmadığını söyleyince dünya başıma yıkıldı..
yani hepimiz burda diyoruz ya kalp atışını duysak yeterrr die..Düzenli ritmik atması meğer çok önemliymiş..((
aslında çok şey yazmak istiyorum ama içim öyle acıyor ki gözyaşlarımı tutamıyorum..((
Cuma günü tekrar çağırdı... ya kalp atışı düzelmiş olur yada duymayız kalbi durmuş olur dedi.( hiç bir şey söyleyemiyorum tam bir belirsizlik ama genelde böyle olduğu zaman düşükle sonuçlanıyormuşş. ((((
ALLAH BEBEĞİMİN VE BENİM YARDIMCISI OLSUN..DULARINIZ ESİRGEMEYİN SİZLERDE BİZDEN...
Benim gibi bunu yaşayan birileri varmıdır acaba???
cnm bi yan etkisi olduğunu düşünmüyorum bende sadece işe yarayıp yaramıycagını merak ettim... çok sıkıntı çekiyorum bulantıdan yana..bence doktorun öyle dediyse ve doktorun güvenilir biriyse içebilirsin eğer için rahat etsin istiyorsan başka bir doktora daha sor ve ilacın içinde hamileler için bölümünde ne yazıyor onuda okuyabilirsin
iyi geceler arkadaşlar,yarın sabah ilk kontrol için ege üniversitesi hastanesine gidicem,inşaALLAH keseyi görürüm,çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin nolur.
canım ne yaptın sonuçlar nasıl dualarım seninle...
hımm anlıyorum canım bilemicem o kadarınnıcnm bi yan etkisi olduğunu düşünmüyorum bende sadece işe yarayıp yaramıycagını merak ettim... çok sıkıntı çekiyorum bulantıdan yana..
ShowaLie canım çok geçmiş olsun... benim ilk gebeliğimde yaşadığın şeyleri yaşıyosun inşallah sonunda bana benzemez... neyse onu düşünmeyelim, ama benim bu gbeliğimde de ilkindeki gibi kanamam oluyo ilikine göre dah az tabi ama sorun kalp atışını göremiyoruz...1 haftadır sürekli gidiyorum ama kesenin büyüme hızına göre gözükmesi gerekirken hala göremedik...inşallah allah bebeklerimize yardım eder ve hayata devam ederiz hep birlikte...
hımm anlıyorum canım bilemicem o kadarınnı
normal şartlarda kalp atışını 7.haftadan itibaren mi duyulmaya başlıyor ve kaçıncı haftada duyulmazsa korkulmaya başlanıyor biliyormusunuz
birde arkadşlar ben cumartesi günü doktora gitmiştim orda keseyi gördü sonra bana olumsuz hiçbirşey söylemedi fakat bir düzü test verdi 15 tane yaklaşık olarak yani acaba bir sorun varda banamı söylemiyor diye düşünmeden edemiyorum....
6-7-8-9 haftalarda duyulabilirmiş netten öyle okumuştum.ama dr un dediğine göre keseyle alakalıymış... kese büyüyo ve kalp atışı yoksa sorun olabilirmiş...benim kese 2 cm oldu,3 cm e kadar beklicez dedi eğer hala duyulmazsa sonrası bilemiyorum nolcak
COLOR="#EE82EE"]normal şartlarda kalp atışını 7.haftadan itibaren mi duyulmaya başlıyor ve kaçıncı haftada duyulmazsa korkulmaya başlanıyor biliyormusunuz
birde arkadşlar ben cumartesi günü doktora gitmiştim orda keseyi gördü sonra bana olumsuz hiçbirşey söylemedi fakat bir düzü test verdi 15 tane yaklaşık olarak yani acaba bir sorun varda banamı söylemiyor diye düşünmeden edemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?