2012 haziran anneleri

arkadaşlar aranızda ev temizliği yapan varmı ben bugün biraz evi süpüreyım dedim hemen belim ve kasıklarım ağrımaya başladı bıraktım birazdan devam edicem ama korkuyorum
1 kere yaptım cnm kanamam oldu pişman oldum şimdi ufak tefek şeyler dışında yapmıyorum hiçbişey..dikkat et sende lütfen.

Kızlar nasılsınız?Hamilelik nasıl gidiyor.Ben 7 haftalık oldum çok şükür.Cumartesi kontrolüm var.Bakalım hayırlısı...

1 kere yaptım cnm kanamam oldu pişman oldum şimdi ufak tefek şeyler dışında yapmıyorum hiçbişey..dikkat et sende lütfen.

evet en ıyısı yapmamak agrılarım olunca bende korktum zaten bıraktım aman napıyım evi b. götürcek değilya dursun oyle heryer

evet en ıyısı yapmamak agrılarım olunca bende korktum zaten bıraktım aman napıyım evi b. Götürcek değilya dursun oyle heryer

benimde öle ama eşim saolsun yapıyo cmtsi e.süpürgesini açmıştı saolsun yardım eder bi de çalıştığım için akşam ben salata yapıyosam o yemek yapar

benimde öle ama eşim saolsun yapıyo cmtsi e.süpürgesini açmıştı saolsun yardım eder bi de çalıştığım için akşam ben salata yapıyosam o yemek yapar

benım esımde sagolsun yapar yardım eder ama calısıyor aksam gec gelıyor kıyamadım onada yavas yavas yapayım dedım ama agrılarım olunca bıraktım napıyım en olmadı cagırırım bı kadın temızletırım bebesımden onemlı degıly ev temızlıgı

kızlar benimde çok bulantım vardı dün dr a söyledim,ilaç verdi bana.bitkiselmiş bebeğe hiçbi zararı olamz dedi..aranızda ilaç kulalnan varmı? işe yarar umarım.

bende dr söyledim ama dr ilaç yok dedi ilaçsız idare ediceksin dedi kusmaların çokmu aşırı dedi hayır günde bir çıkıkyom sabahları ama gün içinde midem çok bulanıyo içim kalkıyo allah yardımcımız olsun bebişlerimiz demkki ii napalım sabretcezzz bugünler için çok bekledim ben şahsen bebeklerimiz sağlıkla büyüsün inş

aynen öle canım yorma kendini old kadar dediğin gibi bizden ve beişten ö.dil ya sizdede şidddetli baş ağrısı var mı kızlar

ay ev işi hiç yapmıyorum hele lekelenmem olduğunda yattım zaten 1 hafta şimdide yapamıyorum ev berbat hiçde sevmem titizim ama napıyım bebeğim için ondan da vazgeçtim eşim haftada bir süpürüyo siliyo

tubacım haklısın peki şiddetli baş ağrıs var mı sen de de benim öle çok oluyo yıkılcam kalcam sanki

evet en ıyısı yapmamak agrılarım olunca bende korktum zaten bıraktım aman napıyım evi b. götürcek değilya dursun oyle heryer
bence bırak çok zorda kalırsan birini çağırırsın...hafta sonlarıda eşin üzerinden geçer...şu 3 ayı atlatalım sonrası hallederiz.

bana verdiği ilaç bitkiselmiş cnm bebeğe bi zararı olmaz dedi valla işime geldi benimde çok sıkıntı çekmeyebaşladım çünkü..

canım yatmıyor musun artık kanama ya da lekelenme oluyor mu arada. ben yatıyorum hala yok denecek kadar az lekelenmem ama ödüm kopuyor. rüyalarımda ha bire kanamam oluyor psikolojik sanırım. herşey çok güzel olacak inş.4. haftanın sonunda keseyi görmüştük cumarteside kalp atışlarını duyalım sağlığından haber alalım benim psikoloji düzelir o zaman:44: midesi bulanınca mutlu olan benden başka deli yok herhalde

kızlar ben ne yediysem çıkardım resmen sabha ki öğlen ki hepsi çıktı şimdi titriyorum halsizleştim iice

Merhaba hanımlar,
Sat 28 ağustos
2010 Haziran annesiyim, 2012 haziran annesi olmak varmış kaderimde
Allah hepimizin hamileliğini tamamına erdırsın
Ben hala dr gıtmedım sizler gittinizmi testler olması lazım bu zamanlarda galiba
Bulantı sorunu yaşayan varmı? Neler yapıosunuz bu konuda

yok cnm geçti şükür akıntılarım şiddetli inş tekrar etmezz bende senin gibi rüyalar görüyodum ama ii düşünmeye çalıştım allah yardımcımız olsun cnm bebeklerimizi korusun
benimde 10 gündür bulantılarım var kusmalar sabah özellikle sonrada gün içinde içim kalkıyo midem dönüyo iştahsızım ama dediğin gibi seviniyorum burdayım ben diyo

hoşgeldin hayırlı olsun 2n ci demek ne güzel kaç haftalıksın ki bi dr git o herşeyin yapar

kızlar benimde çok bulantım vardı dün dr a söyledim,ilaç verdi bana.bitkiselmiş bebeğe hiçbi zararı olamz dedi..aranızda ilaç kulalnan varmı? Işe yarar umarım.

ben ilaç kullanmıyorum folik asit dışında

evet allah yardımcıları olsun ailelerinin.. Kimbilir anneleri eşleri ne halde offf bende çok üzüldüm yaaaa allah kahretsin hepsini kökleri kurusun inş..

merhabaa arkadaşlar
bu konuyu görmemiştim
allah izin verirse doktorumuz 8 hazran dedı bizede
allah hepimize saglık sıhhatli kavusmayı nasip etsin

amin cnm sana da inş..

arkadaşlar aranızda ev temizliği yapan varmı ben bugün biraz evi süpüreyım dedim hemen belim ve kasıklarım ağrımaya başladı bıraktım birazdan devam edicem ama korkuyorum

cnm ben ufak tefek iş dışında yapmıyom cam falan silmem lazım annem gelecek..
Bugün koltuklarımı değiştim eşim sağolsun izinliydi
odayı silip süpürüp halıyı açmış koltuklarda gelmiş artık gerisini nasıl yaparım bilmem...

kızlar ben ne yediysem çıkardım resmen sabha ki öğlen ki hepsi çıktı şimdi titriyorum halsizleştim iice

benim adam mutfağa pek yardım etmez daha doğrusu eli çok ağırdır ben çok pratikim uyuşamıyoz
Cnm benim işteysen izin al çık bence sana bi çorba yapacak biri varsa bi çorba belki iyi gelir
dışardaki yemeklerin yağı falan da etkiliyo bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…