merhaba canım hamiş haberini aldıktan sonra hiç görüşemedik nasıl gidiyor bakalım kaç haftalık olduğunu öğrenebildinmi?
değişiyo demekki oda herkesde farklı demekki bide ölçüm açısı değişebilirmiş neyse sağlıklı olsunlarda tedirgin ettiniz beni
canım benim çok sevindim hakkında hayırlısı olsun inş. allah tamamına erdirsin...kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi...korkma açıklamış dr un neden büyük olduğunu. ama kafaya takacak birşey bulmazsak olmuyor şükredelim kızlar dua edelim bize iyi gelecek tekşey bu...
heralde evham yapmaya gerek yok herkesinki farklılık gösteriyor demekki
evham yapcak durumum yok şükür herşeyim yolunda zaten biz geç döllenmeyiz minnak daha
ben 7 haftalığım kese 20 mm, bebişim de 7.18 mm civarı... Emriyo için biraz büyük dedi dr...ama yinede büyüdüğünü görmek çok güzel bi duygu:)geç döllenme benim 6+2 iken 5 mm di kalp atışlarımızıda duyduk benim bi çok hamile tecrübeli arkadaşlarım kesesi oyleydi kafam karıştı dr çok ii dedi hatta süper yani zaten 18 mm hafta hafta gebeliğe baktığında 7-8 ncı haftalar sizin 7-8 nci haftalardamısınız :26:
amiiiin canım,cümlemizin inşallah.elimizden geleni yaptık biz taktir rabbimin.hepimizin yüzüne baksın,mutluluğumuz yarım bırakmasın inşallah.
canım seninle satlarımız aynıydı sanırım ama kese boylarımız farklı benim kese seninkinin 2 katı neden acaba
meraba canım
iyiyim şükür şimdilik bir sıkıntım yok ama bulantılar falan 6. haftada başlıyor sanırım
benim daha 4+3 sata göre
daha hiçbişey görmedik biz bakmadık da zaten
ptesi kese görmeye gidicez umarım görebiliriz
merhaba kızlar
ben salı günü kontrole gittim,önceki hafta keseyi ve nokta kadar bebişi görmüştük bu haftada kalp atışlarını gördük.daha doğrusu ben heyecandan bişey göremedimdoktor ve eşim gördü nabız gibi atıyomuş
ben doktora pıt pıtlar varmı diye sormuşum oda nee varmıı diye anlamadıkk.dan alışmışız pıt pıt demeye,farkında bile değildim söylerken
bu arada 7+2 idim dün ve karından baktı.
çok sık giremiyorum ben kızımda var malum,herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
dr şuan hiç bişey söylemedi sanırım kalp atışlarını duymaya gittiğimiz zaman öğrenicez , dr yanına gidince soracağım bütün soruları unutuyorum zaten..
merhaba kızlar dün kan vermiştim bgn sonucumu almayaa gittim sonucum 3673.7 çıktı normalde olması gerekenden biraz düşük dedi doktor sonra ultrasonda bi bakalım dedi ultrasonda baktılarr kese özüktüü gördümm minnacık bişeydii ayy çok güzeldii... :)))
kesem 8mm miş bu arada kızlarr... :))) ve 5+4 dedi doktor gebelik içinn
ama değerimin düşük olması biraz canımı sıktı umarım bebeğim sağlıklıdır ve bi sorun oolmazz kızlarr( dualarınızı eksik etmeyinn
bide daha önceki beta hcg lerim şöyleydii
07.10 87.66 adetten 3 gn önceydii
10.10 315.5 bu tm adt günü yapıldı ve sonuncu da dünn...
18.10 3673.7 çıktı
bulantım çok oluyo dedim ilaç yazmadı folicplusu akşamları içmemi tavsiye etti ve bulanınca tuzlu çubuk kraker ye dedii :d
şimdi bn size bişi sorucam değer düşük olunca ne oluo biliomusunuz kızlarr ....
merhaba kızlar dün kan vermiştim bgn sonucumu almayaa gittim sonucum 3673.7 çıktı normalde olması gerekenden biraz düşük dedi doktor sonra ultrasonda bi bakalım dedi ultrasonda baktılarr kese özüktüü gördümm minnacık bişeydii ayy çok güzeldii... :)))
kesem 8mm miş bu arada kızlarr... :))) ve 5+4 dedi doktor gebelik içinn
ama değerimin düşük olması biraz canımı sıktı umarım bebeğim sağlıklıdır ve bi sorun oolmazz kızlarr( dualarınızı eksik etmeyinn
bide daha önceki beta hcg lerim şöyleydii
07.10 87.66 adetten 3 gn önceydii
10.10 315.5 bu tm adt günü yapıldı ve sonuncu da dünn...
18.10 3673.7 çıktı
bulantım çok oluyo dedim ilaç yazmadı folicplusu akşamları içmemi tavsiye etti ve bulanınca tuzlu çubuk kraker ye dedii :d
şimdi bn size bişi sorucam değer düşük olunca ne oluo biliomusunuz kızlarr ....
Tatlım bi kağıda liste yap kontrole gıttığınde Doktorun elıne tutuştur
Tecrübeye sabit
slm kızlar tahlıllerımı yaptırmak ıcın dr gıttım ve dr ultrasona soktu gecen hafta kesemızı gormustuk
bugun 6+6 dr 7 haftalık dedı ve bana pıtpıtlarını gosterdı ve ınanılmaz bı duyguydu hala gozumun onunden gıtmıyor rabbıme bınlerce sukurkı drum hersey yolunda dedı darısı basınız kızlar buarada bebısım 9mm mıs
saol cnm banada değer ii gibi geldi bi hesap yptı 4800 falan olması gerekiomuş öle düşük dedii ama bn keseyi grnce rahatladım 10 gn snrada kalp atışı için gidicem hayırlısı inşş :)gosdecım sen bunlara hıc takılma degerınde cok ıyı kesende gozukmus daha ne ıstıyorsun masllah bak hersey yolunda tadını cıkar tadını takılma cunkı takılcak bısı yok
sen nekadar rahat ve huzurlu olursan bebende okadar rahat ve huzurlu olucak bunu unutma
saoll cnm bulantılar çok kötü bişi hepimiz için srdn oda öle dedi cnmmçok sevindim canım. keseyi de görmüşsün.gözün aydın olsun. bulantıları sorduğun iyi oldu.paylaştığın içn saol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?