2012 haziran anneleri

saoll cnm bulantılar çok kötü bişi hepimiz için srdn oda öle dedi cnmm
ilişkiyide sordum 3 ay önermedi canım bana öle dediii

ben de bugün hastaneye giderken ve gelirken çok fena bulandı midem. yol o kadar uzzun geldi ki.bir dilim limon yedim evde geçti. ilişkiyi ben de sordum. ilişki serbest dedi=)=) ama tabi abartmadan

ben de bugün hastaneye giderken ve gelirken çok fena bulandı midem. yol o kadar uzzun geldi ki.bir dilim limon yedim evde geçti. ilişkiyi ben de sordum. ilişki serbest dedi=)=) ama tabi abartmadan

bize yasak cnm düşük tehlikem var ondan heraldw olsun dayansın bizimkii :d
sorma otobüs dolmuş kabusum oldu bulantılar yüzündennn limon iimi gldi cnmm

maşallah cnm 18 mm demiştin sen daha nce demek yanlış tı o bilgi

gösdecim değerin gayet ii bencede maşallah bol bol dua et sımsıkı tutunsun sana inş

kızlar bende bugün gittim doktora. geç döllenmeymiş benim. 5+1 im ultrasona göre. yolk kesem 3.5mm
2 hafta sonra kalp atışları için gitcez. inşallah güzel haberlerle gelirim.

maşallah cnm

kızlar armut yiyin
deneyin bakalım iyi gelecek mi
ben armutun çok iyi geldiğini duymuştum

onuda deniyim, elma ve mandalinde ii geliyo bana kraker baydı içimi ondan bile tiksindim
bide naneli şeker kızlar

Son düzenleme:
canım benimde haftalıktı kontrol şimdi 20 gün sonra gel dedi dr bende işyerinde çok yoruluyom ve çok halsizlike aşırı uykum var kolum kalkmıyo resmen sende böle misin

yok canim ya benim hamile olduma kimse inanmiyor hem okuldayim tam gun özel derste veriyom evde de coluk cocuk is guc yorgunlugum aksam oluor ama hamilelikle ilgili degil sanirim.hele kusma yada koku hassasiyetim hic olmadi arada sadece midem sisiyor.benim gaz sorunum var sende varmi varsa bir caresi varmi bunun

arjadaslar hiziniza hayranim zaten dogru dürüst giremiyom siteye bir girince bakiyomki ucmus sayfalar insallah bir gun siki bir takipci olacam hepinize tekrar selam kendinize iyi bakin

kızlar armut yiyin
deneyin bakalım iyi gelecek mi
ben armutun çok iyi geldiğini duymuştum
akşam söyliyim alsın bnmkide bi deniyim bnmki sabah olup bitmio akşama kadar sürüo çok fenaa yhaa ((
saol cnm bu arada ii gelir inşş
gösdecim değerin gayet ii bencede maşallah bol bol dua et sımsıkı tutunsun sana inş

saoll canımm aminnn inşş hepimizinkiii :):)

onuda deniyim, elma ve mandalinde ii geliyo bana kraker baydı içimi ondan bile tiksindim
bide naneli şeker kızlar
selam canim iyiyiz hatta fazla iyiyiz esim bile sasiriyor niye sende birsey yok hoppidi hoppidi geziyorsun diyor.bebegin gecen hafta kalp atisini duyduk sali yine bulusacaz bu kez tam kadro gidiyoz dr.a
sen nasilsin

bize yasak cnm düşük tehlikem var ondan heraldw olsun dayansın bizimkii :d
sorma otobüs dolmuş kabusum oldu bulantılar yüzündennn limon iimi gldi cnmm

Allah sabır versin. Gülü seven dikenine katlanır dimi? ben de dolmuşla gittim bugün kısa uzun farketmez, yolculuklara dayanamıyorum.

herkesin kesesi büyük olunca panikledim bi an. ama sonra baktım netten normalmiş=) o kadar korkmuştum ki boş gebelik diycek diye. ama yolk kesesi bebiş orda demek öyle dimi?=) yine de kalp atışını duymadan rahat edemiycem. ona da daha 2 hafta var. 9 eylülde olcam

:)MAşallah. tempona hayran kaldım. öğretmensin heralde canım, bak bebiş de şimdiden seni dinliyo :)

su daha çok mide bulandırır
kocaları araım armut getirsin gelirken
arkadaşım herşeyi yiyodu geçmedi bitürlü
sadece armut iyi geldi

Ben aradım bile:) // ama doktorum çok sıvı tüket, su iç dedi. bugün de meyve suyu sımaya üşendim naptım biliyormusunuz? çay da düşük yapar die içmiyorum. artık bugün aldım suyu kaynattım çay die içtim öyle bişeye benzemedi. hem üşüyorum soğuk suyu nasıl içiyim yaa?

canım çay düşük falan yapmaz nerden çıkardın onu
çayı demir emilimine engel olduğu için içmemizi istemiyorlar
yani bebeğe bir zararı yok
sadece kafeinli içecekleri çok tüketirsen bu bebeğin vucuduna da geçiyor, ve hamilelik boyunca çok tüketmek erken doğuma neden olabliyor
yoksa düşük falan yapmaz çay
ben günde bir bardak kadar içiyorum
fazla da abartmaya gerek yok diye düşünüyorum

bi de bişey sorcam
bulantı ne zaman başladı sende? kaç gün oldu

Son düzenleme:

Hmm, ne bileyim öyle duymuştum. ben çay delisiyim aslında. çok çay içerdim. ama türk çayı bana koyu geliyo. benim evimde azeri çayı içiliyo=) gel içelim kız=) bende bugün sabah başladı bulantı. aslında bugüne kadar hiç bir belirtim yok diye kafayı yiyodum:S

kızlar dün alışverişte kabinde dışarda bekleyen vardır diyerekten hızlı bi hareket yaptım çıkınca midemin oraya gaz sancısı gibi bi sancı girdi sonra yolda yürürken de bu ağrı devam etti eve geldim ağrım gece yatınca diğer tarafa da geçti.bugün doktoruma gittik ultrasondan keseyi gördük yalnız kesemin ölçüsünü söylemedi neden söylemedi sizce? ayrıca beta hcg istedi cuma günü tekrar çoğaldı değer yükselmiş mi diye bi bakalım ona göre yaşayıp yaşamadığını öğreniriz dedi moralimi bozdu gönderdi hala ağrım var yürürken de daha fazla oluyor.yalnız kanamam yok.ben bu işten bişi anlamadım anlayan varsa açıklar mı?

bende de belirti yok da o yüzden sordum
çayı da abartmamak şartıyla ve açık olmak şartıyla günde bir bardak içebilirsin
ben içiyorum en azndan
ablam da arkadaşlarım da hep içtiler hamilelikleri boyunca

hiçbişey olmaz canım ya korkma
ani hareket yaptığından sancı girmiş çok normal
kanaman falan olmadı sonuçta bebiş sağlıklı merak etme
doktorlar bazen lüzumsuzca konuşabiliyor bakma sen ona da
keyfine bak tadını çıkar herşey yolunda
kan testi istemesi rutin bişey zaten hepimiz veriyoruz
ayrıca kese boyutunda sorun olsa kesin söylerdi

Son düzenleme:

ani hareketten dolayı olsa hala devam etmezdi gece ağrıdan yatamadım yürürken de çok ağrıyor.bi de kızlar hamile kıyafetleri hamile giyim mağazalarında baya pahalı jean'ler 90 tl.badiler 45 tl trikolar daha da pahalı.en iyisi lcw jean'ler 39-45 tl,badiler 19,29,39 tl falan bundan daha yüksek fiyata bişi yoktu lcw'de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…