kızlar dün alışverişte kabinde dışarda bekleyen vardır diyerekten hızlı bi hareket yaptım çıkınca midemin oraya gaz sancısı gibi bi sancı girdi sonra yolda yürürken de bu ağrı devam etti eve geldim ağrım gece yatınca diğer tarafa da geçti.bugün doktoruma gittik ultrasondan keseyi gördük yalnız kesemin ölçüsünü söylemedi neden söylemedi sizce? ayrıca beta hcg istedi cuma günü tekrar çoğaldı değer yükselmiş mi diye bi bakalım ona göre yaşayıp yaşamadığını öğreniriz dedi moralimi bozdu gönderdi hala ağrım var yürürken de daha fazla oluyor.yalnız kanamam yok.ben bu işten bişi anlamadım anlayan varsa açıklar mı?
ani hareketten dolayı olsa hala devam etmezdi gece ağrıdan yatamadım yürürken de çok ağrıyor.bi de kızlar hamile kıyafetleri hamile giyim mağazalarında baya pahalı jean'ler 90 tl.badiler 45 tl trikolar daha da pahalı.en iyisi lcw jean'ler 39-45 tl,badiler 19,29,39 tl falan bundan daha yüksek fiyata bişi yoktu lcw'de
ben bugün hem keseyi gördüm, hem de 2 tane resmini verdi doktor. aldıysan sen de orda yazıyo. kaç defa sordum kim bilir ama unuttum sen kaç haftalıktın canım?
Doktora sormadınmı peki bu ağrıları? geçmiş olsun.
benim de bir kaç gece uyurken apandisitim çok fena ağrıdı, patladı sandım. iki büklüm oldum ama o uykulu halimle tekrar uyumaya baktım. şükür hayattayım .ben de bunu doktoruma söylemeyi unuttum. ya hamileyken apandisit patlarsa?nasıl olcak o?
ama kötü bişey olsaydı da kanaman olurdu
korkma sen
evet çok pahalı olduğunu biliyorum
ben de lcw ve c&a dan takılırım zaten
bu arada hafif hafif bulantı var bende de
bu saatlerde oluyor ama benim
yaa kızlarrr ben hamile gibi degiilim acaba bi sorun mu varrr( normal hayatımaa devam ediyorum kosusturuyorum.. ayakta duruyorum. ( doktora gitmemede daha 1 hafta varr ( offffff acaba erkenden mi gitsem doktoraa
gitme ya doktor sana bi tarih vermiş ne işin var.maşallah ne güzel sıkıntın yok işte ama bu 2.aydan sonra şikayetlerin başlayacak gibi görünüyo benim ablamlarda öle olmuştu sonra hastane falan yattılar kusmaktan :)
ben bugün hem keseyi gördüm, hem de 2 tane resmini verdi doktor. aldıysan sen de orda yazıyo. kaç defa sordum kim bilir ama unuttum sen kaç haftalıktın canım?
Doktora sormadınmı peki bu ağrıları? geçmiş olsun.
benim de bir kaç gece uyurken apandisitim çok fena ağrıdı, patladı sandım. iki büklüm oldum ama o uykulu halimle tekrar uyumaya baktım. şükür hayattayım .ben de bunu doktoruma söylemeyi unuttum. ya hamileyken apandisit patlarsa?nasıl olcak o?
yaaa allah korusun öyle demeeeee :) bi sorun yoksa böyleee devam etmelii malum hergün sabahın köründe kalkıp okula gidiyorummmmm(((((
doktor vesikalık resim çekti ama neresinde yazıyor hangisi ben anlamadım ki?
kızlaaarrrrr yorgunluktan bayılıcam şimdi temizlik vardı bugün bende yazlık kışlık fln annemle bi yakınım geldi ama böle bi yorgunluk yokkkk belime ağrılar girdi yapmamam gerekti ama başka çarem yoktu artık hergün yatarım su içmeyi bile unuttum sabahki azıcık olan bulantımda cabası benim azıcık akıntı oluo hergün oluo mutlaka doktora sordum hergün 1 yemek kaşığını dolduracak kadar akıntı normaldir sağlık belirtisidir dedi sizdede varsa korkmayın şekerlerim Alllllllaaaaaahhhhhhhımmmmm birasdan uyuyakalırım heralde =))))
kız kesenin ölçüsü hangisi bi söylemedin hain gacı :)
ben geldiiiimmmmm :)
yaa kızlarrr ben hamile gibi degiilim acaba bi sorun mu varrr( normal hayatımaa devam ediyorum kosusturuyorum.. ayakta duruyorum. ( doktora gitmemede daha 1 hafta varr ( offffff acaba erkenden mi gitsem doktoraa
ayyy canımmm iyicee dinleeeeennn dikkat et vallahi allah korusun.. bugün bizde de aynnıı durum vardııı temizlik vee yazlık kışlık degisimiiii ama allahhtan annemle yardımcımız ben okuldan gelene kadaaarr halletmisler bana ssadece kıslıkları ayırmak kaldı güzel oluyor böyleside :))
kızlaaarrrrr yorgunluktan bayılıcam şimdi temizlik vardı bugün bende yazlık kışlık fln annemle bi yakınım geldi ama böle bi yorgunluk yokkkk belime ağrılar girdi yapmamam gerekti ama başka çarem yoktu artık hergün yatarım su içmeyi bile unuttum sabahki azıcık olan bulantımda cabası benim azıcık akıntı oluo hergün oluo mutlaka doktora sordum hergün 1 yemek kaşığını dolduracak kadar akıntı normaldir sağlık belirtisidir dedi sizdede varsa korkmayın şekerlerim Alllllllaaaaaahhhhhhhımmmmm birasdan uyuyakalırım heralde =))))
İki tanemi yazıyo? kac kac?
delipc başında deildim görmedim sadece. ya benimkinde iki rakam var. Yolk kesesi 3.5 mm diyo. sanırım o bebeğin boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?