2012 haziran anneleri

ben bugün hem keseyi gördüm, hem de 2 tane resmini verdi doktor. aldıysan sen de orda yazıyo. kaç defa sordum kim bilir ama unuttum sen kaç haftalıktın canım?
Doktora sormadınmı peki bu ağrıları? geçmiş olsun.
benim de bir kaç gece uyurken apandisitim çok fena ağrıdı, patladı sandım. iki büklüm oldum ama o uykulu halimle tekrar uyumaya baktım. şükür hayattayım .ben de bunu doktoruma söylemeyi unuttum. ya hamileyken apandisit patlarsa? nasıl olcak o?

ama kötü bişey olsaydı da kanaman olurdu
korkma sen

evet çok pahalı olduğunu biliyorum
ben de lcw ve c&a dan takılırım zaten

bu arada hafif hafif bulantı var bende de
bu saatlerde oluyor ama benim

Ben de bir kaç hafta önce kuzenimle bakmıştım mağazalara. çok pahalıydı.ama LCW çok uygun. ordan alcam heralde zamanı geldiğinde

doktor vesikalık resim çekti ama neresinde yazıyor hangisi ben anlamadım ki?

ama kötü bişey olsaydı da kanaman olurdu
korkma sen

evet çok pahalı olduğunu biliyorum
ben de lcw ve c&a dan takılırım zaten

bu arada hafif hafif bulantı var bende de
bu saatlerde oluyor ama benim

5.5 haftalığım ben. c&a mağazaları burda yok malasef

kesenin ölçüsü ultrason kağıdının neresinde yazıyor? hangisi anlamadım bi sürü sayı bişiler var

ben geldiiiimmmmm :)
yaa kızlarrr ben hamile gibi degiilim acaba bi sorun mu varrr ( normal hayatımaa devam ediyorum kosusturuyorum.. ayakta duruyorum. ( doktora gitmemede daha 1 hafta varr ( offffff acaba erkenden mi gitsem doktoraa

Son düzenleme:
yaa kızlarrr ben hamile gibi degiilim acaba bi sorun mu varrr ( normal hayatımaa devam ediyorum kosusturuyorum.. ayakta duruyorum. ( doktora gitmemede daha 1 hafta varr ( offffff acaba erkenden mi gitsem doktoraa

gitme ya doktor sana bi tarih vermiş ne işin var.maşallah ne güzel sıkıntın yok işte ama bu 2.aydan sonra şikayetlerin başlayacak gibi görünüyo benim ablamlarda öle olmuştu sonra hastane falan yattılar kusmaktan :)

yaaa allah korusun öyle demeeeee :) bi sorun yoksa böyleee devam etmelii malum hergün sabahın köründe kalkıp okula gidiyorummmmm (((((

kız kesenin ölçüsü hangisi bi söylemedin hain gacı :)

yaaa allah korusun öyle demeeeee :) bi sorun yoksa böyleee devam etmelii malum hergün sabahın köründe kalkıp okula gidiyorummmmm (((((

her anne adayı aynı anda belirti yaşamaz kiminin ilk ayları rahat geçer kiminin ortaları rahat geçer.inşallah sonuna kadar rahat geçiririz gebeliğimizi

kızlaaarrrrr yorgunluktan bayılıcam şimdi temizlik vardı bugün bende yazlık kışlık fln annemle bi yakınım geldi ama böle bi yorgunluk yokkkk belime ağrılar girdi yapmamam gerekti ama başka çarem yoktu artık hergün yatarım su içmeyi bile unuttum sabahki azıcık olan bulantımda cabası benim azıcık akıntı oluo hergün oluo mutlaka doktora sordum hergün 1 yemek kaşığını dolduracak kadar akıntı normaldir sağlık belirtisidir dedi sizdede varsa korkmayın şekerlerim Alllllllaaaaaahhhhhhhımmmmm birasdan uyuyakalırım heralde =))))

ayyy canımmm iyicee dinleeeeennn dikkat et vallahi allah korusun.. bugün bizde de aynnıı durum vardııı temizlik vee yazlık kışlık degisimiiii ama allahhtan annemle yardımcımız ben okuldan gelene kadaaarr halletmisler bana ssadece kıslıkları ayırmak kaldı güzel oluyor böyleside :))

ben geldiiiimmmmm :)

Hoşgeldin canım. doktora gitme ama artık eskisi gibi de koşuşturma.yavaş yavaş hareket et. sorun falan da yoktur, getirme aklına kötü şeyler.

ah cnmmm bende eşya ayırma işini yaptım ama giyinme odası ve yatak odam arasında resmen mekik dokudum bide Allah nasip ederse bebiş için bi oda ayarlaması yapıcazzz şimdiden altyapı oldu hem Allah'ım o günleri bize göstersin inşallah kıslaaaaarrrrrrrr

Renksiz akıntı mı normal canım? // uyku deme yaa benim de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…