geçen haftaki ultrason kağıdında 6. 0 R12 G41 C8 yazyo
bugünkünde 5. 0 R15 G49 C5 A1
bunlardan birimi?
Renksiz akıntı mı normal canım? // uyku deme yaabenim de var.
benimkinde hiç böyle şeyler yazmıyo :S bilemedim şimdi. kaç mm diye yazmıyomu yani? bi daha ne zaman gitcen doktora? // kız doğruyu söyle sövdünmü naptın beni orda? o midenin ağrıları bana geçti şimdi=(((
valla bende kese mese yazmıyo.sadece saat var tarih var bide az önce yazdıklarım var
ya ben nredeyse 5 haftalık hamileyim ama hiç bir belirtim yok gayet normalim sizin ne gibi belirtileriniz var..
gazım var midemde şişkinlik var göğüslerim bazen hassas arada karnım ağrıyo öyle yani gebelik şikayetlerim yok.
evet tatlım çok uçuk sarıda olabilir uyku dememmi ayakta uyuyorum şahsen ben
ya ben nredeyse 5 haftalık hamileyim ama hiç bir belirtim yok gayet normalim sizin ne gibi belirtileriniz var..
benim doktor bütün tuşlara basmış o zaman :) tekrar cuma günü gidicez.valla billa bişi demedim aşkolsun küstümmmm hıh
neyse birebir olmasada bendede var ama ben daha hamileyim gibi hissedemiyorum:) o yüzden endişeleniyorum sanırım..sizede öyle oluyormu inanmıyorum bir türlü hamile olduğuma
küsme bana yaaa=(( şaka yaptım, sevdiğimden o da
ne kadar enterasan tipler var :) kız sana doktor hamilesin demiş neden endişeleniyosun hala? otur işte kocana naz yap hamileyim diye kendi çapında havalara gir ben şahsen öle yapıyorum :) gerçi eşim yanıma 5 gün önce gelmişti ama ben yine de o gün ayyy çok fenayım iki kişiyiz ya naparsın zor oluyo oturup kalkmak diye takılıyodum :)
:)))) sorma ya ben inanmadımya bir türlü kocam kendine dikkat et falan diyo ona bile dur bakalım daha bişe hiissetmiyorum falan diyorum adamda şaşırıyodur haklısın dur bakim içim yandı serin bişeler isteyeyim ne olacak
Yaa, benim eşimin işi de evden çok uzak. geç geliyo, çok az görüyorum. çok özlüyorum.şimdi gelcek bebişin resmine bakcaz. gelememişti kontrole=(
:)))) sorma ya ben inanmadımya bir türlü kocam kendine dikkat et falan diyo ona bile dur bakalım daha bişe hiissetmiyorum falan diyorum adamda şaşırıyodur haklısın dur bakim içim yandı serin bişeler isteyeyim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?