2012 haziran anneleri

geçen haftaki ultrason kağıdında 6. 0 R12 G41 C8 yazyo
bugünkünde 5. 0 R15 G49 C5 A1
bunlardan birimi?

benimkinde hiç böyle şeyler yazmıyo :S bilemedim şimdi. kaç mm diye yazmıyomu yani? bi daha ne zaman gitcen doktora? // kız doğruyu söyle sövdünmü naptın beni orda? o midenin ağrıları bana geçti şimdi=(((

ya ben nredeyse 5 haftalık hamileyim ama hiç bir belirtim yok gayet normalim sizin ne gibi belirtileriniz var..

benim doktor bütün tuşlara basmış o zaman :) tekrar cuma günü gidicez.valla billa bişi demedim aşkolsun küstümmmm hıh

ya ben nredeyse 5 haftalık hamileyim ama hiç bir belirtim yok gayet normalim sizin ne gibi belirtileriniz var..

gazım var midemde şişkinlik var göğüslerim bazen hassas arada karnım ağrıyo öyle yani gebelik şikayetlerim yok.

gazım var midemde şişkinlik var göğüslerim bazen hassas arada karnım ağrıyo öyle yani gebelik şikayetlerim yok.

neyse birebir olmasada bendede var ama ben daha hamileyim gibi hissedemiyorum:) o yüzden endişeleniyorum sanırım..sizede öyle oluyormu inanmıyorum bir türlü hamile olduğuma

evet tatlım çok uçuk sarıda olabilir uyku dememmi ayakta uyuyorum şahsen ben

o bende var yaa. =( hep akıntım oluyo ama artık alıştım, çünkü hamilelik öncesi çok uğraştım bununla. doktor hiç bişey kullanm dedi. 3. aydan sonra tedaviye devam.

topicte bi tane liste gördüm ama kim alıntı yapmış bilmiyorum.içinde iki kişilik yemek yemek diye yazıyor.hiçbir doktor iki kişilik yemek yemeyi önermiyor o halk arasında aman sen iki canlısın iki kişilik yemen gerek derler ki gayet yanlış bişiydir.dikkate aldığınızı da sanmıyorum ama yine de söliim dedim.bu arada bir bayan arkadaşımız şuan kendisi için çok yetersiz bir vitamin alıyor ben doktoruma sordum vitaminin yetersiz geleceğini söyledi benim için ordan burdan duyduğuna inanma demiş ben ordan burdan duyduğu değil doktorun ağzından çıkanı söyledim.adamı asabi etmeyin yolarım :)

bende 5 hafta 3 günlük hamileyim ama bende de öyle aman aman bi belirti yok.Ben beşinci haftam da idrar testi yaptım tekrarD Sadece uyku ve aclık oluyo e olsun okadar dimi ama:)

neyse birebir olmasada bendede var ama ben daha hamileyim gibi hissedemiyorum:) o yüzden endişeleniyorum sanırım..sizede öyle oluyormu inanmıyorum bir türlü hamile olduğuma

ne kadar enterasan tipler var :) kız sana doktor hamilesin demiş neden endişeleniyosun hala? otur işte kocana naz yap hamileyim diye kendi çapında havalara gir ben şahsen öle yapıyorum :) gerçi eşim yanıma 5 gün önce gelmişti ama ben yine de o gün ayyy çok fenayım iki kişiyiz ya naparsın zor oluyo oturup kalkmak diye takılıyodum :)

ben de 5+1 im. bende bugün ilk defa mide bulantısı oldu. göğüs ağrısı dışında da bi belirtim yok. iştahsızım, uykum var çok ve üşüyorum=(

:)))) sorma ya ben inanmadımya bir türlü kocam kendine dikkat et falan diyo ona bile dur bakalım daha bişe hiissetmiyorum falan diyorum adamda şaşırıyodur haklısın dur bakim içim yandı serin bişeler isteyeyim ne olacak

Yaa, benim eşimin işi de evden çok uzak. geç geliyo, çok az görüyorum. çok özlüyorum.şimdi gelcek bebişin resmine bakcaz. gelememişti kontrole=(

hamile olduğumu öğrendiğim ve eşime söylediğim ilk 3 dk içinde taze hindistan cevizi istiyorum ama hindistandan has olanı istiyorum demiştim :) sen de öyle yap olmayanı iste :)

Yaa, benim eşimin işi de evden çok uzak. geç geliyo, çok az görüyorum. çok özlüyorum.şimdi gelcek bebişin resmine bakcaz. gelememişti kontrole=(

benimki de bugünkü kontrole gelmemişti cuma günküne de gelemiycek ondan sonrakine gelir anca

naptı merak ettim.

kızdığımda da tutarım içimde 15 ay doğurmam naz yaparım görürsün ha diyorum :) bazen de bak şimdi şuracığa doğururum diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…