2012 haziran anneleri

benimki de bugünkü kontrole gelmemişti cuma günküne de gelemiycek ondan sonrakine gelir anca

ya devlet hastanesinde babaları almıyolar galiba ultrason odasına. nedense. bi anlam veremedim. bi arkadaşın kocasını almamışlardı, ordan biliyorum.

ya devlet hastanesinde babaları almıyolar galiba ultrason odasına. nedense. bi anlam veremedim. bi arkadaşın kocasını almamışlardı, ordan biliyorum.

evet bizim ordaki devlet hastanesinde de almıyorlar.kapıda erkeklerin ve çocukların girmesi yasaktır yazıyor.ben özele gidiyorum.işte devlet hastanelerinde şu yapılanlara sinir oluyorum daha kısa tut görüşmeyi iki dk babada baksın yazıktır yani.zaten sağlıkçılara gıcığım var

başım ve karnımın yanı ağrıyor ben çıktım kızlar herkeze ii akşamlar yarın görüşürüz Allah nasip ederse.hepinizi öpüyorum

kızdığımda da tutarım içimde 15 ay doğurmam naz yaparım görürsün ha diyorum :) bazen de bak şimdi şuracığa doğururum diyorum :)

hahahaa. o ne diyo bunlara? ben de hep kapris yapıyorum. istediğimi yapmadığında ya hızlı hızlı nefes alıp veriyorum yada nefesimi tutarım görürsün diyorum=)

BAYRAK
Ey,mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
Kızkardeşimin gelinliği,şehidimin son örtüsü!
Işık ışık, dalga dalga bayrağım,
Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.

Sana benim gözümle bakmayanın
mezarını kazacağım.
Seni selamlamadan uçan kuşun
yuvasını bozacağım.

Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar.
Yurda ay yıldızın ışığı yeter.

Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün.
Kızıllığında ısındık,
Dağlardan çöllere düşürdüğü gün.
Gölgene sığındık.

Ey, şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalan;
Barışın güvercini, savaşın kartalı...
Yüksek yerlerde açan çiçeğim;
Senin altında doğdum,
Senin dibinde öleceğim.

Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim:
Yer yüzünde yer beğen !
Nereye dikilmek istersen,
Söyle, seni oraya dikeyim !

Son düzenleme:

canım bliyorum o listeyi bende okumustum ama o listede iki kişilik yemek yemek yazan yer yapılmaması gerekenler diye o arkadas belirtmisti onun basında.. bide herkes bünyesine göre vitamin alır herseyin fazlası zarar cünkü

selam kızlarr.. ben bugün kalp etımı için gittim bebğimin.. ilk başta bebeği bile göremedi doktor neyse idrara sıkıştım tekrar baktı bebeğide gördük kalp atımınıda duyduk pıt pıt pıt pıt pıt normalde ben bugün 7+0 dım doktor 7+3 müşüm bebeğimin boyuda 11.7mm...inşallh sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız..

oyyy Allah ım bizede nasip etsin kalp sesini duymayıııı gözün aydınn inşallah kucagına aldığın günleride görürsün canım

MasaALLAH cnm

Bende 6+4 gunluktum dun doktora gittigimde ve cok sukur kalp atislarini bende gordum bucurumun.
Benimkinin boyu 3,4 mm'di :) sanirim bol bol balik yimem sart buyusun bir an evvel

ALLAH'im bu duyguyu her isteyene tatmayi nasip etsin insaALLAH.

Tsk ederim canim cok faydali bilgiler olmus gercekten... Muayene ucreti birazcik pahali ama deymis gercekten.

Bizlerlede paylastigin icin gercekten tskler. Artik bundan sonra daha cok ozen gosteririm

canım çok sevindim hayırlı olsun minik meleğimizin pıt pıtları....
canım kontrolün nasıl geçti ilk keseyi görmeye gittğin gibimiydi yani? aynı şekilde bakılıyor sanırım... ben de haftaya kısmetse duyacağım çok heyecanlıyım :)

:103:

keseyi görmeye gittiğimde devlet hastanesine gitmiştimm bakmıştı ultrsonla sadece hiç ilgilenmmişti.. bu sfeer özel hastaneye gitiim bir ilgilendiler bir ilgilendiler..ultrasonla baktılar aynı aletle bi de kalp sesine baktılar...arkadaş gibi konuştu doktor benimle numarasınıda verdi ...karın içi basıncı artırmak yasak dedi bunlar birşey itmek çekmek dolap gibi, kuvetli öksürük yasak dedi..ilişki serbest son 1 aya kadar dedi. ağır kaldırmak yasak.12 kilo alabilirsin dedi. aklıma gelen bunlar geldikçe yazarımmm...

Son düzenleme:

Merhaba tebrik ederim Allah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım benimde sat 28 ağustos geçen perşembe gittim doktora keseyi gördük kalp atışını duyduk kan ve idrar tahlilleri yapıldı 2 hafta sonra tekrar gel dedi sende tahliller için git istersen neolur ne olmaz

7+2 cnm... geçen c.tesiden beri görmeye çalışıyoruz ama gözükmüyo c.tesi inşallah olucak...

benimde ilk başta gözükmedi sadece kese gözüküodu sonra idrara sıkışık gittim o zaman gayet net gözüktü siz de öle denedinizmii? 7 den önce görenler bile var..

merhaba tekrar kızlar
mide bulantısı konusunda sorunum var benımde sızler gibi
sadece bulansa iyi aksama kadar ne su ne yemek
cubuk yıyorm
onda bile çıkarıyorum
ıkı gundur sadece aksamları bıseyler yıyorum
korkuyorum bu yuzden bişey olcak diye
en önemlisi su içmek
ve mide bulantısı degıl ama kusmak ta sorun gibii

Allah hepimize yardım etsin
bende kalp atışlarını duymak için heyecanla beklıyorum

benimde ilk başta gözükmedi sadece kese gözüküodu sonra idrara sıkışık gittim o zaman gayet net gözüktü siz de öle denedinizmii? 7 den önce görenler bile var..
hımm bilmiyorum ben özellikle idrarımı çıkarıp giriyorum daha önce gittiğim bi dr idrar kapatıyo görüşü demişti... 7 den önce gören varmış evet ben anca 8 de görücem sanırım,neyse göreyimde önemli diil.

kızlar yaa bişi sorcam benim saçlarımda kepek olmaya başladı, sizdede varmı böyle anormallikler???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…