2012 haziran anneleri

kızlar yaa bişi sorcam benim saçlarımda kepek olmaya başladı, sizdede varmı böyle anormallikler???

bende de kepek yok ama saclarım cok dökülüyoooooorr ve de cok cabuk yaglanıyo.. yüzümde de sivilce ordusu var :)) ama hepsi hamilelikten sonra cıktıı

ayyyyyyy masallaahh allah nazardan saklasınnn... tamamınıda sorunsuz gecirirsin ve saglıkla kucagına aldııgın günleride görürssüünn darısı basımızaa :))

Kızlaaarrr meraba ben de geldim aranıza:)Son adet tarihim 21 eylül,beklenen tarihte yani dün kan testinde değerim 174 çıktı,bugün tekrar baktı doktor kanıma,sonucu yarın alıcam inş. SAT a göre 4 haftalık hamişimmm ve muhtemel doğum tarihi 27 Haziran,bebişlerimizi sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşş

iyi aksamlar kizlarr ,benim bulantilarim yok ama sivilceler cikti yuzumde yaa cok kotu gorunuyorm sizdede oldumu

bende de kepek yok ama saclarım cok dökülüyoooooorr ve de cok cabuk yaglanıyo.. yüzümde de sivilce ordusu var :)) ama hepsi hamilelikten sonra cıktıı

Ayni seyler bendede var. Acayip sacim dokuluyor ve anlimda uctane kocaman sivilce var kucuklerden hic bahsetmiyorum bileee.

Annemlere henuz soylemedim hamile oldugumu onlarda dalga geciyorlar kizim simdi mi ergenlik donemine girdin diye

Ayni seyler bendede var. Acayip sacim dokuluyor ve anlimda uctane kocaman sivilce var kucuklerden hic bahsetmiyorum bileee.

Annemlere henuz soylemedim hamile oldugumu onlarda dalga geciyorlar kizim simdi mi ergenlik donemine girdin diye

kiz nasil durdun annenlere soylemeden:)))ben catlardim valla

ayyyyyyy masallaahh allah nazardan saklasınnn... tamamınıda sorunsuz gecirirsin ve saglıkla kucagına aldııgın günleride görürssüünn darısı basımızaa :))

amin aminnn...Allah herkese nasip etsin ya bebiş ne kadar yavaş büyüyo ... heralde gün sayıyom ondan gelio ne uzunmuşş bu 9 ay...önceden başkası hamile kaldığında bi duyuyodum 2 ay sonra 5 ay sonra bi baktım doğurmuş bana gelince yavaşlıo zaman

dökülmeyi saymıyorum o da var tabi:) ama allahtan sivilcelenme kesildi...
iyi aksamlar kizlarr ,benim bulantilarim yok ama sivilceler cikti yuzumde yaa cok kotu gorunuyorm sizdede oldumu
benim ilk haftalarda vardı sivilceler cnm ama artık geçti çok şükür...

kiz nasil durdun annenlere soylemeden:)))ben catlardim valla

Cok zoooor ama napiyim cnm. 4 ay once hamile oldugumu ogrenir ogrenmez o sevincle butun dunyayi ayaga kaldirdik esimle sonrada bebegimin kalbinin durdugunu ogrenincdee dunya basimiza yikildi. Tabi onlarda bu duruma cok uzulduler.

Esimle karar almistik en az 3 ay gecmeden kimseye soylemiyecez birdahaki sefere diye. O yuzden 3 ay gecsin istiyorum.

ayy canim ya cok uzuldum gercekten,ben de patavatsizim :) kusura bakma,Allah bu bebegini saglicakla kucana almayi nasip etsin insallah

kızlar yaa bişi sorcam benim saçlarımda kepek olmaya başladı, sizdede varmı böyle anormallikler???

canım kepeği hiç duymadım ama bende var fakat zaten öncesindede vardı...
sivilceler yağlanmalar ve saç dökülmesi normal kızlar...

ayy canim ya cok uzuldum gercekten,ben de patavatsizim :) kusura bakma,Allah bu bebegini saglicakla kucana almayi nasip etsin insallah

Yok cnm ne patavatsizligi estag.

Amin canim insaALLAH hepimize nasip etsin saglikla kucagimiza almayi olmayanlarada nasip etsin bu guzel duyguyu insaALLAH

ya bende öyle iki 3 tane cıkmadı tüm yüzüm sivilcelendi cenemin altında heryerde cok varrr ergenlikte bile böyle sivilce cıkarmadım ben (

evett yaa haklısınn bi duyuyoruz hamileler bi duyuyoruzzz dogurmuslarrr ( bizde zaman gecmiyorr acaba saglıkla bebişlerimizi kucagımıza aldıgımızdaaa bu konustuklarımızı hatırlicakmıyızz :))

dökülmeyi saymıyorum o da var tabi:) ama allahtan sivilcelenme kesildi...
benim ilk haftalarda vardı sivilceler cnm ama artık geçti çok şükür...

ahh keske benimkilerde gecsee bir türlü kesmedi 5+6 dayım artıkk gecsinn bitsin :))

arkadaşlar akşamüstü çok yoğun kanamam başladı hemen dr a koştuk kanamayı görünce düşük yapıyorsun dedi...ultrasonla baktı sonra ve bebeğim oradaydı ve çok sağlıklıydı kalp atışı başlamış. 6 hafta 4 günlük gebesin dedi,7 mm bebeğim. kanama da var ama bebek iyi dedi.haftaya birdaha gel dedi. ama bende öyle böle değil yoğun çok yoğun pıhtılı kanama var. ya ben kafayı yiyecem o olacak.ne olur bana çok dua edin ne olur

ahh canımmmmmmmm cokkk üzüldüm cok gecmis olsun (( allaha cok sükür bebegin sağlıklı vee sana tutunduu... sen kendini üzme yıpratma ona da birsey olmayacaktır eminim.. allahh ikinizinde yanında olsunnn insallahhh bunlarr gelip geçicidirr sağlıkla kucagına alırsın yavrunu.. alacak nefesi varsa hiç birsey engel olamazz içini ferah tut dualarım hep sizinlee.. ((

canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah bişey olmaz bebeğine, kanama yaşayan ama bebeğine kavuşan çok kişi var sende onlardan biir olursun inşallah

canım çok çok geçmiş olsun.moral çok önemli biliyosun,mümkün olduğunca stressiz,sakin geçir önümüzdeki günleri.doktorun da bebeğin iyi demiş bak ne güzel.kısmeti varsa hiç bişicik olmaz yavruna,sende bebeğinde Allah'a emanetsiniz canım içini ferah tut.

saç dökülmesi kepek değilde o sivilceler yokmu onlar çenemin altında yanakklarımda=((( dolu
aynen cnm bnmde hamilelikten önce yoktu ama sonucu almaya giderken demiştim bu yüzümdeki enteresan sivilcelerde nerden çıktı diye bebişten çıkmış meğersem oyyyy yirim onu=))

geçicek cnm şu zorlu dönemi atlatalım yediklerimizede dikat edelim hepsini atlatıcaz Alla'ın izniyle =)

nimessaycım moral bozmak stress yapmak kendini sıkmak düşüğü tetikler evt belki zor ama dikkatli olmak zorundasın cnm bebişinin sana tutunmasına yardımcı olmalısın bol bol dinlen üzme kendini doktorda demiş bak bebişinin sağlıklı olduğunu inşallah kısa zamanda atlatırsın tatlım

kızlar geçen anneme dedim halime bak nasıl sivilcelendim ne zaman geççek acaba bunlar dedim heralde prenses gelio dedi anaaa ne alaka dedim erkek annesinin güzelliğine güzellik katar kız annesinin güzelliğini alır derler dedi =))))) eskiler işte çin takvimindede kız çıktı Allah sağlıklısını nasip etsin inşallah

günaydın kızlar bende bu sabah yaptıgım tesetle ögrendim iknci cizgi silik çıktı....sat 22 eylüldi doğum 28 haziran geliyor..benim 8 yasında bir oğlum var 16 aydır 2.bebişimiiz istiyorduk...inanamıyorum hala...bugün kan vermeye gideceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…