kızlar geçen anneme dedim halime bak nasıl sivilcelendim ne zaman geççek acaba bunlar dedim heralde prenses gelio dedi anaaa ne alaka dedim erkek annesinin güzelliğine güzellik katar kız annesinin güzelliğini alır derler dedi =))))) eskiler işte çin takvimindede kız çıktı Allah sağlıklısını nasip etsin inşallah
arkadaşlar akşamüstü çok yoğun kanamam başladıhemen dr a koştuk kanamayı görünce düşük yapıyorsun dedi...ultrasonla baktı sonra ve bebeğim oradaydı ve çok sağlıklıydı kalp atışı başlamış. 6 hafta 4 günlük gebesin dedi,7 mm bebeğim. kanama da var ama bebek iyi dedi.haftaya birdaha gel dedi. ama bende öyle böle değil yoğun çok yoğun pıhtılı kanama var. ya ben kafayı yiyecem o olacak.ne olur bana çok dua edin ne olur
arkadaşlar akşamüstü çok yoğun kanamam başladıhemen dr a koştuk kanamayı görünce düşük yapıyorsun dedi...ultrasonla baktı sonra ve bebeğim oradaydı ve çok sağlıklıydı kalp atışı başlamış. 6 hafta 4 günlük gebesin dedi,7 mm bebeğim. kanama da var ama bebek iyi dedi.haftaya birdaha gel dedi. ama bende öyle böle değil yoğun çok yoğun pıhtılı kanama var. ya ben kafayı yiyecem o olacak.ne olur bana çok dua edin ne olur
günaydın kızlar bende bu sabah yaptıgım tesetle ögrendim iknci cizgi silik çıktı....sat 22 eylüldi doğum 28 haziran geliyor..benim 8 yasında bir oğlum var 16 aydır 2.bebişimiiz istiyorduk...inanamıyorum hala...bugün kan vermeye gideceğim...
kanaması olan arkadasım dualarımız senınle emın olll kendıne bebeısıne dıkkat et
kızlar bnm delı gıbı sacım dokuluyoo yaa varmı sacı dokulennn bırde goguslerım bnm deıl sankı elımı deydıremıyrm
kızlar yaa bişi sorcam benim saçlarımda kepek olmaya başladı, sizdede varmı böyle anormallikler???
kızlar geçen anneme dedim halime bak nasıl sivilcelendim ne zaman geççek acaba bunlar dedim heralde prenses gelio dedi anaaa ne alaka dedim erkek annesinin güzelliğine güzellik katar kız annesinin güzelliğini alır derler dedi =))))) eskiler işte çin takvimindede kız çıktı Allah sağlıklısını nasip etsin inşallah
ahh canımmmmmmmm cokkk üzüldüm cok gecmis olsun(( allaha cok sükür bebegin sağlıklı vee sana tutunduu... sen kendini üzme yıpratma ona da birsey olmayacaktır eminim.. allahh ikinizinde yanında olsunnn insallahhh bunlarr gelip geçicidirr sağlıkla kucagına alırsın yavrunu.. alacak nefesi varsa hiç birsey engel olamazz içini ferah tut dualarım hep sizinlee.. ((
canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah bişey olmaz bebeğine, kanama yaşayan ama bebeğine kavuşan çok kişi var sende onlardan biir olursun inşallah
canım çok çok geçmiş olsun.moral çok önemli biliyosun,mümkün olduğunca stressiz,sakin geçir önümüzdeki günleri.doktorun da bebeğin iyi demiş bak ne güzel.kısmeti varsa hiç bişicik olmaz yavruna,sende bebeğinde Allah'a emanetsiniz canım içini ferah tut.
saç dökülmesi kepek değilde o sivilceler yokmu onlar çenemin altında yanakklarımda=((( dolu
aynen cnm bnmde hamilelikten önce yoktu ama sonucu almaya giderken demiştim bu yüzümdeki enteresan sivilcelerde nerden çıktı diye bebişten çıkmış meğersem oyyyy yirim onu=))
geçicek cnm şu zorlu dönemi atlatalım yediklerimizede dikat edelim hepsini atlatıcaz Alla'ın izniyle =)
nimessaycım moral bozmak stress yapmak kendini sıkmak düşüğü tetikler evt belki zor ama dikkatli olmak zorundasın cnm bebişinin sana tutunmasına yardımcı olmalısın bol bol dinlen üzme kendini doktorda demiş bak bebişinin sağlıklı olduğunu inşallah kısa zamanda atlatırsın tatlım
Canım benim Cenabı Allah yavrunu sana bağışlasın.Dualarımız seninle.İnşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur.İyi düşünki güzel olsun .........
canım çok geçmiş olsun,Allah seni bebeğini korusun inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşur,iyi bir hamilelik geçiirirsin.
canım geçmiş olsun bacaklarına yastık koysunlar üst üste bide bol bol su iç bol bol dua et sağ elini eşin bebeğin olduğu yere koyarak 99 kere Ya Mübdi çeksin sende bol bol ya allah, ya rahman, ya şafi, ya kadir tesbihlerden ne biliyosan yattığın yerden çek ve bol bol dua et cnm umarım seninle kalır sağlıkla büyür korkma atlatırsın inş allahın izniyle
kanaması olan arkadasım dualarımız senınle emın olll kendıne bebeısıne dıkkat et
kızlar bnm delı gıbı sacım dokuluyoo yaa varmı sacı dokulennn bırde goguslerım bnm deıl sankı elımı deydıremıyrm
çok teşekkür ederim arkadaşlar, dualarınızı bekliyorum.kanamam tüm hızıyla devam ediyor ben birşey anlamadım bu işten. hepimizin emaneti allaha...
Merhaba arkadaşlar....
Ben aranıza yeni katıldım.Bebişim 7+4 günlük allah nasip kısmet ederse 03.haziran 2012 annelerinden olacağım...
Sİzinle bilgileri , sıkıntıları , mutlulukları paylaşmaya geldim...:))
demiştim ama yine diim bari hoşgeldin :))
selam kızlar
ben de bat tan bi gün sonra silik çizgi gördüm ve pazartesi kan da da pozitif çıktı çok şükür,hesaplayıcılara göre 22 haziren a geliyo muhtemel doğum,inşallah sağlıcakla gelir bebişim
yarın 5 haftalık olcaz,inşallah keseyi ve kalp atışlarını da görür duyarız.
benimde çok fazla saçım dökülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?