2012 haziran anneleri

bende de sivilce çıktı dha çirkinleşmedim ama hayırlı sağıklı evlat olsun inş cümlesi

Canım benim Cenabı Allah yavrunu sana bağışlasın.Dualarımız seninle.İnşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur.İyi düşünki güzel olsun .........

günaydın kızlar
her sabah ben burdayım diye bağırıyo sabah kusmalarım ve bulantılarım la güne başlıyorum içim kalkıyo sizler nasılsınızzz

canım çok geçmiş olsun,Allah seni bebeğini korusun inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşur,iyi bir hamilelik geçiirirsin.

Aman efendim kimleri görüyorum.Canım benim çok sevindim.Kan sonucunu alıp hemen gel buraya tamammı.

canım geçmiş olsun bacaklarına yastık koysunlar üst üste bide bol bol su iç bol bol dua et sağ elini eşin bebeğin olduğu yere koyarak 99 kere Ya Mübdi çeksin sende bol bol ya allah, ya rahman, ya şafi, ya kadir tesbihlerden ne biliyosan yattığın yerden çek ve bol bol dua et cnm umarım seninle kalır sağlıkla büyür korkma atlatırsın inş allahın izniyle

kanaması olan arkadasım dualarımız senınle emın olll kendıne bebeısıne dıkkat et

kızlar bnm delı gıbı sacım dokuluyoo yaa varmı sacı dokulennn bırde goguslerım bnm deıl sankı elımı deydıremıyrm

evet benimde dökülüyo cnm göğüslerimde sıkıntı yok

selam kızlar
ben de bat tan bi gün sonra silik çizgi gördüm ve pazartesi kan da da pozitif çıktı çok şükür,hesaplayıcılara göre 22 haziren a geliyo muhtemel doğum,inşallah sağlıcakla gelir bebişim
yarın 5 haftalık olcaz,inşallah keseyi ve kalp atışlarını da görür duyarız.
benimde çok fazla saçım dökülüyo

kızlar yaa bişi sorcam benim saçlarımda kepek olmaya başladı, sizdede varmı böyle anormallikler???

benmdee kepek gıbıde deglde kabuk kalkıyor sankı
dudagımın kenarında yan yana ıkı sıvılce cıktı benımde
ve göguslerım bı beden buyuk sankıı normalde kullandıgım seylerı kullanamıcam nerdeyse

evet öyle diyorlarr
benıde gören erkek sana bı guzellık gelmiş diyor
ben kız ıstıyordum ama saglıklı olsun en onemlısı tabı :)
eşime diyorum işimiz var kız olana kadar cocuk yapcez
yoksaa bi tane yeterdi :)

günaydın kızlar,benim 4+4 henüz doktora gitmedim,pazartesi gitmeyi düşünüyorum normal karından ultrasyonda kese görünür mü sizce sanırım 5+0 olacak pazartesi..internetteki hesaplayıcılar yarın kalbi atmaya başalaycak diyo:))onu ne zaman duyarım?

canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah bişey olmaz bebeğine, kanama yaşayan ama bebeğine kavuşan çok kişi var sende onlardan biir olursun inşallah

Canım benim Cenabı Allah yavrunu sana bağışlasın.Dualarımız seninle.İnşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur.İyi düşünki güzel olsun .........

canım çok geçmiş olsun,Allah seni bebeğini korusun inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşur,iyi bir hamilelik geçiirirsin.

çok teşekkür ederim arkadaşlar, dualarınızı bekliyorum.kanamam tüm hızıyla devam ediyor ben birşey anlamadım bu işten. hepimizin emaneti allaha...

çok teşekkür ederim arkadaşlar, dualarınızı bekliyorum.kanamam tüm hızıyla devam ediyor ben birşey anlamadım bu işten. hepimizin emaneti allaha...

canım ben bugün 7 hafta oldum..ve 2 2 haftadır kahverengi lekelenmem ve de ara ara kanamam oluyordu tıpkı adet gibi pıhtı geldiği bile oldu( salı günü dr a gittiğimde kese ve bebek duruyordu kalp atışlarını duyduk fakat dr kalp atışlarındaki yavaşlığın iyiyiye işaret olmadığını söyledi... yarın tekrar gidip kalp atışlarına bakkıcas..

İnşallah senin bebişinde kalp atışlarında sorun çıkmaz ama dicem şu ki kanama olması illaki düşük yapacağın anlamına gelmiyor canım ..içini ferah tut..Doktorum bana kanaması olup sağlıklı bebek doğuran bir sürü hastası olduğunu söylemişti

Allaha emanet bebeklerimiz

canım bu dediklerinin ikiside var bende bide bu sabah bulantım oldu nazar değdirdim sanırım kendime hiç bişiyim yok diodum (

Merhaba arkadaşlar....

Ben aranıza yeni katıldım.Bebişim 7+4 günlük allah nasip kısmet ederse 03.haziran 2012 annelerinden olacağım...
Sİzinle bilgileri , sıkıntıları , mutlulukları paylaşmaya geldim...:))

demiştim ama yine diim bari hoşgeldin :))

benimde 22 haziran görünüyor doğumum, biz bu pazartesi keseyi gördük, haftaya çarşamba kalp atışı görünecekmiş, seninde görünür inşallah satın kaçtı benim 16 eylül, birde belirtiler başladı mı bende daha bişey yok

herkese merhaba
genel olarak bi baktım topiğe maşaallah pek hareketli
ben de haziran annesi olacağım inşaallah
sat: 28 ağustos beklenen dt: 3 haziran
ikinci bebek olacak bizde
oğlum 3 yaşında...
hafiften bulantılar başladı
herkese hayırlı hamilelikler diliyorum
umarım sorunsuz atlatım bebeğimize kavuşuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…