teşekkürler canım yarın sabah deniycem. İnşallah azalır bulantılarım. hiç keyfim yok hep çıkartıcakmışım gibi geliyor.
kızlarrr cumartesiye daha varda yinede ben sorayım benim ilk kontrolüm cumartesi bu gün itibariyle 5. daftamı doldurdum cumarteside altınıc haftama girmicemde içinde olmuş olacam sonuçta kafama takılan birinci soruuu acaba kesemi karından görebilirler mi ikinci sorumda hani test felan yaparlarsa aç karnına mı gitmeliyim?
bu arada kızlar şuan bende şu yüz ifadeleri çıkmıyor sizdede öylemiiii
hep aynı tatlım mıgdem hep kabarık havada resmen ac olunca aclıktan daha cok bulanıyor yesen yıyemıyorsun bog bog dıe dıe aksam oluyoorr cok sukur halımıze :)
merhaba geçmiş olsun öncelikle miğde bulantısı zor biraz ama yanınızda leblebi ya da çubuk kraker bulundurup miğdenizi bununla bastırabilirsiniz kilo kaybından ötürü üzülmeyin ilk aylarda kilo alınabildiği gibi kilo da verile biliniyor ve işin ilginç tarafı anne kilo verirken bebek kilo alıyor sakın endişe etmeyin benim kilom azalıyor diye ama doktorunuza her merak ettiğinizi sorun ve tavsiyelerine uyun çok kötü bir beslenme bozukluğu gereksiz zayıflama durumunda vitaminle takviye yapacaktır. bir de doktora gittiğinizde sorularınızı önceden bi yere not edin sonra unuttum diye pişman olursunuzMerhaba arkadaşlar ben çok kötüyüm midem bulanıyor sürekli, 2 gündür çok az yiyorum. sürekli uykum geliyor işyerindeyim ve gözlerim açık uyuyorum sanki. benim gibi midesi bulanan varmı. nasıl geçer mide bulantısı bilgisi olan varmı arkadaşlar.
merhaba geçmiş olsun öncelikle miğde bulantısı zor biraz ama yanınızda leblebi ya da çubuk kraker bulundurup miğdenizi bununla bastırabilirsiniz kilo kaybından ötürü üzülmeyin ilk aylarda kilo alınabildiği gibi kilo da verile biliniyor ve işin ilginç tarafı anne kilo verirken bebek kilo alıyor sakın endişe etmeyin benim kilom azalıyor diye ama doktorunuza her merak ettiğinizi sorun ve tavsiyelerine uyun çok kötü bir beslenme bozukluğu gereksiz zayıflama durumunda vitaminle takviye yapacaktır. bir de doktora gittiğinizde sorularınızı önceden bi yere not edin sonra unuttum diye pişman olursunuzMerhaba arkadaşlar ben çok kötüyüm midem bulanıyor sürekli, 2 gündür çok az yiyorum. sürekli uykum geliyor işyerindeyim ve gözlerim açık uyuyorum sanki. benim gibi midesi bulanan varmı. nasıl geçer mide bulantısı bilgisi olan varmı arkadaşlar.
haklısın canım çok şükür halimize :) Bebişlerimiz sağlıklı olsunda çekeriz işte mecburen.
merhaba geçmiş olsun öncelikle miğde bulantısı zor biraz ama yanınızda leblebi ya da çubuk kraker bulundurup miğdenizi bununla bastırabilirsiniz kilo kaybından ötürü üzülmeyin ilk aylarda kilo alınabildiği gibi kilo da verile biliniyor ve işin ilginç tarafı anne kilo verirken bebek kilo alıyor sakın endişe etmeyin benim kilom azalıyor diye ama doktorunuza her merak ettiğinizi sorun ve tavsiyelerine uyun çok kötü bir beslenme bozukluğu gereksiz zayıflama durumunda vitaminle takviye yapacaktır. bir de doktora gittiğinizde sorularınızı önceden bi yere not edin sonra unuttum diye pişman olursunuz
merhaba geçmiş olsun öncelikle miğde bulantısı zor biraz ama yanınızda leblebi ya da çubuk kraker bulundurup miğdenizi bununla bastırabilirsiniz kilo kaybından ötürü üzülmeyin ilk aylarda kilo alınabildiği gibi kilo da verile biliniyor ve işin ilginç tarafı anne kilo verirken bebek kilo alıyor sakın endişe etmeyin benim kilom azalıyor diye ama doktorunuza her merak ettiğinizi sorun ve tavsiyelerine uyun çok kötü bir beslenme bozukluğu gereksiz zayıflama durumunda vitaminle takviye yapacaktır. bir de doktora gittiğinizde sorularınızı önceden bi yere not edin sonra unuttum diye pişman olursunuz
ayyy nekadar dogru soyledın dun ılk kontrolumdu goya bır dunya sorum vardı ve cıktıgımda hıc bırını sormadıgımı fark ettım sonrada not almam sart dedım
selmacım senin de sürekli uyku hali oluyo mu peki ben çok halsizleşiyom ya
cucum ne edion ben çok bunaldım ya kafam resmen düştü düşecek
bugün işler yoğun sohbete pek katılamadım kızlar hepinize güzel bi akşam diliyorum
yarın kontrolüm var inşallah iyi haberlerle gelirim
sorularınızı yazarsanız yarın sorabilirim
merhaba hanımlar ben dün dr gittim 3 haftalık gebesin dedi.
Keseyi gördüm sanırım bende haziran annesi olucam..
Aranıza yeni katıldım..
ii hayrlı haberlerini bekliyorum tatlım ya ben çok öksürüyom benim dr normal dedi bi de senin dr sorar mısın tşkler tatlım hadi bakalım inş. Hayrlısıyla güsel haberini alcaz kib öptüm seni ve bebişini aeo
hayrlısı olsun canım senin adına sevindim allah analı babalı büyütsün
saol canım inş sende kendine ve bebişine ii bak yarın sorarım tabi heyecandan faln unutmazsam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?