2012 haziran anneleri

teşekkürler canım yarın sabah deniycem. İnşallah azalır bulantılarım. hiç keyfim yok hep çıkartıcakmışım gibi geliyor.

hep aynı tatlım mıgdem hep kabarık havada resmen ac olunca aclıktan daha cok bulanıyor yesen yıyemıyorsun bog bog dıe dıe aksam oluyoorr cok sukur halımıze :)

5+4 de gittim, alttan gorebildi ancak, karından gorunmese bile diğer türlü görünür, ben normalde çok çekinirdim ama o heyecanla ne oldugunun bile farkında değildim :)

merhaba geçmiş olsun öncelikle miğde bulantısı zor biraz ama yanınızda leblebi ya da çubuk kraker bulundurup miğdenizi bununla bastırabilirsiniz kilo kaybından ötürü üzülmeyin ilk aylarda kilo alınabildiği gibi kilo da verile biliniyor ve işin ilginç tarafı anne kilo verirken bebek kilo alıyor sakın endişe etmeyin benim kilom azalıyor diye ama doktorunuza her merak ettiğinizi sorun ve tavsiyelerine uyun çok kötü bir beslenme bozukluğu gereksiz zayıflama durumunda vitaminle takviye yapacaktır. bir de doktora gittiğinizde sorularınızı önceden bi yere not edin sonra unuttum diye pişman olursunuz

merhaba geçmiş olsun öncelikle miğde bulantısı zor biraz ama yanınızda leblebi ya da çubuk kraker bulundurup miğdenizi bununla bastırabilirsiniz kilo kaybından ötürü üzülmeyin ilk aylarda kilo alınabildiği gibi kilo da verile biliniyor ve işin ilginç tarafı anne kilo verirken bebek kilo alıyor sakın endişe etmeyin benim kilom azalıyor diye ama doktorunuza her merak ettiğinizi sorun ve tavsiyelerine uyun çok kötü bir beslenme bozukluğu gereksiz zayıflama durumunda vitaminle takviye yapacaktır. bir de doktora gittiğinizde sorularınızı önceden bi yere not edin sonra unuttum diye pişman olursunuz

haklısın canım çok şükür halimize :) Bebişlerimiz sağlıklı olsunda çekeriz işte mecburen.

evet guzelım sana soyle soylıyım ogurdugune daha mutlu ol ılk gebelıgımde 9 haftalıkken kurtaj oldum bebek cok yavas gelısıyordu ve hamılelık adına hıc bır belırtım yoktu sadece kuru bır bel agrım vvardı okdar
sımdı boyle ogurdukce ben mutlu oluyorum kotu tabı ama guzel :)

ayyy nekadar dogru soyledın dun ılk kontrolumdu goya bır dunya sorum vardı ve cıktıgımda hıc bırını sormadıgımı fark ettım sonrada not almam sart dedım

teşekkür ederim. ya zaten çok zayıfım yemeyince dahada zayıflıycam diye korkuyorum. doktor çok zayıf olduğum için bana ilk günden ferrevit diye bi vitamin verdi. İçiyorum vitamini ama bi etkisi olmuyor . 20sinde gidecem doktora kalp atışını duymak için bebişimin ozman sorabilirm ancak leblebiyide deniyeceğim. artık hangisi iyi gelirse bakalım hayırlısı..

ilk hamileliğimde ben de öyleydim sonra sonra öğreniyorsunuz ablama da çok söyledim ama beni hiç dinlemedi doktordan gelince bunu unuttum şunuda soracaktım diye başımın etini yiyordu sonradan pişman olmamak için not almak çok önemli bir de bazı arkadaşlar doktorlarının ne kadar sonraya randevu vereceği konusunda düşünüyorlar doktorların geneli farklı bi olay ya da herşey normalse ilk 3 ay 2 haftada bir 7. aya kadar ayda bir daha sonra ise tekrar 15 günde bir randevu verirler bu sizi başlarından atmaya çalıştıkları için değil olması gereken bu olduğu için böyledir mesela ben 1. hamileliğimde 2 doktora gidiyordum doğumumu gatada yapacağım için gataya ama gerçekten güvendiğim doktor olduğu içinde başka bir doktora gitmiştim hep 2 haftada bir gittim yani doktora bir ona bir diğerine

Bugün işler yoğun sohbete pek katılamadım kızlar hepinize güzel bi akşam diliyorum
yarın kontrolüm var inşallah iyi haberlerle gelirim
sorularınızı yazarsanız yarın sorabilirim

bugün işler yoğun sohbete pek katılamadım kızlar hepinize güzel bi akşam diliyorum
yarın kontrolüm var inşallah iyi haberlerle gelirim
sorularınızı yazarsanız yarın sorabilirim

ii hayrlı haberlerini bekliyorum tatlım ya ben çok öksürüyom benim dr normal dedi bi de senin dr sorar mısın tşkler tatlım hadi bakalım inş. Hayrlısıyla güsel haberini alcaz kib öptüm seni ve bebişini aeo

merhaba hanımlar ben dün dr gittim 3 haftalık gebesin dedi.
keseyi gördüm sanırım bende haziran annesi olucam..
aranıza yeni katıldım..

saol canım inş sende kendine ve bebişine ii bak yarın sorarım tabi heyecandan faln unutmazsam:)

hayrlısı olsun canım senin adına sevindim allah analı babalı büyütsün

tşk ederim hepimizin inş..
yalnız benim son adet tarihim 23 ağustos adetlerim 35-40 gündedir
3 haftalıkmı oluyorum ben dr sadece 3 haftalık dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…