merhaba hanımlar ben dün dr gittim 3 haftalık gebesin dedi.
keseyi gördüm sanırım bende haziran annesi olucam..
aranıza yeni katıldım..
sende bebişini benim yerime öp :d heyecanlanma canım allahın izniyle yok bişi
hamile olduğumu ben de bugün öğrendim =)) rabbim hepimize yardım etsin inş..
maşallah size tebrik ederim..
nasıl öğrendin..
ben pazar günü öğrendim dün de dr gittim
dün dr gitmiştim, kan alalım ama sonuçlar yarın çıkar dedi.
bugün aradım hamilesiniz dedi =)) pozitif çıkmışım
GLCNATS_00 seninle aslında aynı tarihlerde aynı hastaneye gitsek ne güsel olur :)
olabilir :) sen korkutelindemisn?
kızzzlaaarr yarın kontrolee gidiyorum insallahh bi sorunla karsılasmameger yine göremezsek keseyi alttan bakıcak dr. ama ben daha önce hic vajinal ultrason olmadım zzoor oluyomu ????
kızzzlaaarr yarın kontrolee gidiyorum insallahh bi sorunla karsılasmameger yine göremezsek keseyi alttan bakıcak dr. ama ben daha önce hic vajinal ultrason olmadım zzoor oluyomu ????
yok şekerim şuan konyaaltı normalde elmalı.korkuteli medi yaşama gidicem ama.yarın kan verdikten sonra uncalı meydan hastanesine gidicem bi kereliğine.eğer antalyaya gelirim dersen uncalı meydan hastanesi yeni bi hastane 2 yıl falan oldu dr orhan bey var çok iyi.bence sen korkuteline gel aynı yere gidelim :)
canım banada alttan bakmıslardı kendını kasmazsan hıc bıse hııssetmıosun rahat ol :)
valla ben ölesine gittiğimde bakmıştı doktor.yeni evlilere küçük bişiyle bakıyo ama evliliğin eski ise kazık kadar bişi geliyo :) korkma korkacak bişi yok sadece insan utanıyo ben öle olmuştum.alış artık doğuma girmeden önce de bakacaklar
:))) kopardın beni...öyle bi ayrım oldugunu bilmiyodum ben o zaman hep yeni evliyim derim dr avalla ben ölesine gittiğimde bakmıştı doktor.yeni evlilere küçük bişiyle bakıyo ama evliliğin eski ise kazık kadar bişi geliyo :) korkma korkacak bişi yok sadece insan utanıyo ben öle olmuştum.alış artık doğuma girmeden önce de bakacaklar
:))) kopardın beni...öyle bi ayrım oldugunu bilmiyodum ben o zaman hep yeni evliyim derim dr a
ayy allahtan yeni evliyim hemde cok yenii :)) dr.um cok sogukkanlı cok rahatlatıyor utanmam sanırımm tesekkür ederm canımm
eşim korkuteli terss olur dedi bide oaraya elmalı yolundan gidilyormuş biz hiç gitmedik o taraftan haftaya kontrolm var salı günü o zmaan yine buraya gidicem .. sonrası Allh kerim :)
kop kop iyidir bebeğinde senle birlikte mutlu olur işte ne güsel :) valla benim doktorum asistanına yeni evli küçük olanı ver dedi ve küçük bişi kullandı ama tabii ben biraz kastım kendimi.ben doktor olsam şu espriyi yapardım kocan yapsa hiç kasmazsın :))
tamam o zaman senin için en uygun Antalya.sen bi süre o zaman kumlucada gidersin doğuma yakın Antalyada bi doktora başlarsın.benim kafam 240 tl olan teste takıldı? ne testi o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?