2012 haziran anneleri

yavrular slm bende hastayım bugün kulak burun boğaz doktoruna gittim iki tane ilaç verdi gebe olduğumu söyledim kadın doğum uzmanına sor yine dedi.telefonla sordurdum o da içme dedi.ilaç da alamıyorum hiç keyfim yok başım ağrıyo kırgınlığım var burnum akıyo hapşırıyorum.bide rinitim var o da etkiliyo.ayrıca kızlar kimin olduğunu bilmiyorum ama birileri tahlillerin 240 tl tuttuğunu söylemiş nedir o 240 tutan? ssk hariç hali mi? benim bildiğim en pahalı test 400 lira o da ters bişi görülürse veriyorlar.nedir 240 tl'lik test?

GLCNATS_00 seninle aslında aynı tarihlerde aynı hastaneye gitsek ne güsel olur :)

kızzzlaaarr yarın kontrolee gidiyorum insallahh bi sorunla karsılasmam eger yine göremezsek keseyi alttan bakıcak dr. ama ben daha önce hic vajinal ultrason olmadım zzoor oluyomu ????

olabilir :) sen korkutelindemisn?

yok şekerim şuan konyaaltı normalde elmalı.korkuteli medi yaşama gidicem ama.yarın kan verdikten sonra uncalı meydan hastanesine gidicem bi kereliğine.eğer antalyaya gelirim dersen uncalı meydan hastanesi yeni bi hastane 2 yıl falan oldu dr orhan bey var çok iyi.bence sen korkuteline gel aynı yere gidelim :)

kızzzlaaarr yarın kontrolee gidiyorum insallahh bi sorunla karsılasmam eger yine göremezsek keseyi alttan bakıcak dr. ama ben daha önce hic vajinal ultrason olmadım zzoor oluyomu ????

canım banada alttan bakmıslardı kendını kasmazsan hıc bıse hııssetmıosun rahat ol :)

valla ben ölesine gittiğimde bakmıştı doktor.yeni evlilere küçük bişiyle bakıyo ama evliliğin eski ise kazık kadar bişi geliyo :) korkma korkacak bişi yok sadece insan utanıyo ben öle olmuştum.alış artık doğuma girmeden önce de bakacaklar

eşim korkuteli terss olur dedi bide oaraya elmalı yolundan gidilyormuş biz hiç gitmedik o taraftan haftaya kontrolm var salı günü o zmaan yine buraya gidicem .. sonrası Allh kerim :)

canım banada alttan bakmıslardı kendını kasmazsan hıc bıse hııssetmıosun rahat ol :)

ayy mümkün oldugunca rahat olmaya calısayım o zaman cok tesekkür edermm :))

ayy allahtan yeni evliyim hemde cok yenii :)) dr.um cok sogukkanlı cok rahatlatıyor utanmam sanırımm tesekkür ederm canımm

:))) kopardın beni...öyle bi ayrım oldugunu bilmiyodum ben o zaman hep yeni evliyim derim dr a

:))) kopardın beni...öyle bi ayrım oldugunu bilmiyodum ben o zaman hep yeni evliyim derim dr a

kop kop iyidir bebeğinde senle birlikte mutlu olur işte ne güsel :) valla benim doktorum asistanına yeni evli küçük olanı ver dedi ve küçük bişi kullandı ama tabii ben biraz kastım kendimi.ben doktor olsam şu espriyi yapardım kocan yapsa hiç kasmazsın :))

ayy allahtan yeni evliyim hemde cok yenii :)) dr.um cok sogukkanlı cok rahatlatıyor utanmam sanırımm tesekkür ederm canımm

bişi diil şekerim.valla soğukkanlı da sıcakkanlı da olsa ben çekiniyorum.sonuçta yabancı biri şeyime bakıyo :)

eşim korkuteli terss olur dedi bide oaraya elmalı yolundan gidilyormuş biz hiç gitmedik o taraftan haftaya kontrolm var salı günü o zmaan yine buraya gidicem .. sonrası Allh kerim :)

tamam o zaman senin için en uygun Antalya.sen bi süre o zaman kumlucada gidersin doğuma yakın Antalyada bi doktora başlarsın.benim kafam 240 tl olan teste takıldı? ne testi o?

valla adam haklı öyle bi espri yapsa, çok ilginç bizimkinde standart boy var çok büyük diil ama amacı belli sonuçta ben yinede irkiliyorummm

tamam o zaman senin için en uygun Antalya.sen bi süre o zaman kumlucada gidersin doğuma yakın Antalyada bi doktora başlarsın.benim kafam 240 tl olan teste takıldı? ne testi o?

sanırım p dedikleri test gebeliği öğrendiketen sonra idrar tahlili kan tahlili(hemogram kan sayımı demir eksikliği falan) hormon testi yapıolar annenin genel sağlık durumuna bakmak için o sanırım ben devlet hastanesinde yaptırdım 5 kuruş vermedim. özelde doktor istese bile devlet hastanesine git ben bunları istiom de yapıolar doktor bişey demiiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…