deryacım sende çok halsiz oluyon mu ya ben öleyim öle olan var mı aranızda
doğrudur canım site sat a göre dr. da yumurtlama gününe göre hesaplamış olabilir sen dr. u dinle sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah
bende mide bulantısı fazla değil uyku da gece oluyo gündüz uyuyamıyorum ama herşeye ağlıyorum haber izleyemez oldum okulda öğrencilerim çatlatacaklar sinirden başım ağrıyor
hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun ilaç alamayan arkadaşlar doğal yollarla bitki çaylarıyla rahatlamaya çalışsınlar ama tabiki içtikleri bitki çaylarına dikkat etsinler araştırsınlar tekrar geçmiş olsun
alsercim çok net bilgim olmamakla birlikte beta hcg sonucunu karşılaştırdığımda değerlerinle hamiş olduğunu düşünüyorum.....
Dilerim öyledir ve sağlıcakla kucağına aldığın günleri görürsün.....
Arkadaşlar bugün transferin 12. günü ve test yaptırdım ve sonuç BETA-HCG:62 VE?
1.DR.UM HAMİLESİN DEDİ:)))))
2.SİZCE NE BİLEYİM İŞTE HAMİLEYİMDİR DİMİ:))) CEVAP YAZARSANIZ ÇOOOOK SEVİNECEĞİM....
alser35 hamilesinnn tabii kiii gebe olmayan kadınlarda kii beta-hcg hormonuu 0 - 7 arasıı hemdeee 3 haftaya denk geliyor seninkii :) gözün aydın hayrlı ugurlu olsunn
kızzzlaaarr yarın kontrolee gidiyorum insallahh bi sorunla karsılasmameger yine göremezsek keseyi alttan bakıcak dr. ama ben daha önce hic vajinal ultrason olmadım zzoor oluyomu ????
bu satırları yazarken bu derece heyecanlanacağımı,yüreğimin bu kadar çarpacağını,bir kuş misali oradan oraya savrulan duygulara sahip olacağımı bilmezdim......
sanırdım ki henüz erken......
sanırdım ki henüz hazır değilim.....
sanırdım ki zamanı gelmedi......
oysa hepsi boşmuş,kocaman bir boşluk......halbuki içimde bir yürek olmadan ben nasıl durmuşum ki(((((
neden bebeğime bu kadar haksızlık yapmışım.....onu neden bu kadar bekletmişim......bilmiyorum(((
bildiğim tek şey büyülü bahçe olmanın bu kadar güzel olabileceğini düşünememiş olmamdır........Rabbim nasip ederse sevdiğim adamdan,kocamdan,hücremden bir yavru sahibi olacağım arkadaşlar......
henüz kesesini bile göremedi doktor amcamız,çok minikmiş....dün beta hcg yaptırdık 380 çıktı.....
haftaya 20/10/2011 de kontrole çağırıldık,görebiliriz dedi doktorumuz bakalım.....
folik asite başladım,bulantı ilacı yazdı ama almadım şimdilik birşey yok diye.....
miniğimden haberler bu kadarcık,biz çok küçüğüz ya sonra sonra çoğalır yazacaklarımız :)))))
kendini kasma cnm zor değil
maşallah size Allah tamamına erdirsin...
benim değerim pazar günü 2175 çıktı ve 3 haftalık dedi dr bu değer kişiden kişiye göre değişiyomu?
canım benim ilk yaptırdıgım testte 127.6 cıkmıstı buda 4.haftaya denk geliyordu 2.sinde 2282 buda 5. haftaya denk geliyor sonuc kagıdımda da 12.haftaya kadar olan degerlerin hangi aralıkta olması gerektigi yazıyor internetten gebelik hesaplama diye gir sat ını yazınca haftan ve dogum yapacagın gün cıkıyor
bu satırları yazarken bu derece heyecanlanacağımı,yüreğimin bu kadar çarpacağını,bir kuş misali oradan oraya savrulan duygulara sahip olacağımı bilmezdim......
sanırdım ki henüz erken......
sanırdım ki henüz hazır değilim.....
sanırdım ki zamanı gelmedi......
oysa hepsi boşmuş,kocaman bir boşluk......halbuki içimde bir yürek olmadan ben nasıl durmuşum ki(((((
neden bebeğime bu kadar haksızlık yapmışım.....onu neden bu kadar bekletmişim......bilmiyorum(((
bildiğim tek şey büyülü bahçe olmanın bu kadar güzel olabileceğini düşünememiş olmamdır........Rabbim nasip ederse sevdiğim adamdan,kocamdan,hücremden bir yavru sahibi olacağım arkadaşlar......
henüz kesesini bile göremedi doktor amcamız,çok minikmiş....dün beta hcg yaptırdık 380 çıktı.....
haftaya 20/10/2011 de kontrole çağırıldık,görebiliriz dedi doktorumuz bakalım.....
folik asite başladım,bulantı ilacı yazdı ama almadım şimdilik birşey yok diye.....
miniğimden haberler bu kadarcık,biz çok küçüğüz ya sonra sonra çoğalır yazacaklarımız :)))))
canım benim ilk yaptırdıgım testte 127.6 cıkmıstı buda 4.haftaya denk geliyordu 2.sinde 2282 buda 5. haftaya denk geliyor sonuc kagıdımda da 12.haftaya kadar olan degerlerin hangi aralıkta olması gerektigi yazıyor internetten gebelik hesaplama diye gir sat ını yazınca haftan ve dogum yapacagın gün cıkıyor
kesinlikel katılıorum bu kişinin kanıyla alakalı bi durum deilki hormonla alakalı 152 çıkmıştı bnm 4 haftalık demişlerdi sen keseyide görebilirsin 2282 le bide doktorunu gözden geçir istersen=)))
lafraise cım iyi düşünmeye çalış. İnşallah çok güzel haberler alıcaksın dualarımız seninle içini ferah tutmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?