2012 haziran anneleri

| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | ???? | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

canım dr hamilesin dedikten sonra bize tebrik etmek düşer :) bence allah sapasalim kucağına almayı nasibetsin inşallah
3+3de benimde değerim 60dı:103:

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar..
Bugün benim belim ve ara ara kasıklarım ağrıyo sizce normalmi?

valla adam haklı öyle bi espri yapsa, çok ilginç bizimkinde standart boy var çok büyük diil ama amacı belli sonuçta ben yinede irkiliyorummm

yapacak bişi yok annen göster ama elletme demiştir zaten :) kızlar bende az önce kan verdim kadın doğumcu bugün izinliymiş yarın sabah sonucumu göstericem sonucumu da yarın sabah alıcam.bakalım kaç çıkacak çok heyecanlıyım.bide hemşire iğneyi kaslarıma yakın yaptı sanırım kolum çok fena oldu hala acıyo bile

yavrucum benim 4 yiğenimde özel hastanede doğdu ama hiç o kadar bi ücret ödemediler o test olsa olsa 50 tl olması gerek.bence söyleyen kişinin ya ssk'sı yok ya çok aşırı pahalı bi hastane ya da yanlış anladı yoksa imkanı yok.ayrıca bugün bişi daha duydum.şu zamanlarda çok uykusu gelenler kafasını uyumak için koycak yer arayanların kızı olurmuş :)

mrb cnm
ben gündüz işteyim pek uykum olmuyo akşam bayılıyorum resmen
benimki ne olacak peki

bu tahliller benim gözümü korkuttu vallaha bunlar ne ya daha doğum yapmadık bile ilk tehlil 400 ler200 ler uçuşuyor benim emekli sandğı var acaba bi etkisi olmazmı? üstelik ilk kotrolüm bu cumartesi... normalde kese görünecekmi miniğimiz görünecekmi sorularına yeni sorularım daha eklendi şimdi...

mrb cnm
ben gündüz işteyim pek uykum olmuyo akşam bayılıyorum resmen
benimki ne olacak peki

merhaba şekerim.valla seninki işin yorgunluğundanda olabilir mesela dreamsea27 var o gündüzleri bile uyukluyo mesela onunki kız ama senin için bi yorum yapamıycam yanlış olur.makas bıçak olayını dene.dreamsea denemiş mesela makasa oturmuş.bana bi türlü yapmadılar annemler :)

valla emekli sandığını bilmiyorum.kız 400e test mi olur? nereye gidiyosun sen hastane mi soyguncu mu? :) beta hcg değerine göre belli olurmuş cnm değerinin belli bi sayıya gelmesi gerek o zaman görünürmüş bende bilmiyorum yarın öğrencem artık.eşimde ne çok test yaptırıyosun diyo sanki kafamdan yaptırıyorum.doktorun kendisi dedi.şu erkeklerde çok alem :)

nasıl oluyo o makas bıçak olayı bilmiyorum ben

NE TESTİ YA BU 400 OLAN BETA HCG Mİ
KESEYİ GÖRMEK İÇİN SANIRIM 2000 LERDE OLMALIYMIŞ DEĞER ..
PAZAR BENİMKİ 2175 Dİ SALI GÜNÜ KESEYİ GÖRDÜK ÇOK ŞÜKÜR

gunaydın arkadaslar ben geldım nasılsınız bakalım ben sabah tahlıllerı yaptırmaya devlete gıttım ohh super oldu bı kurus odemeden yaptırdım valla tahlıllerı sadece 1 tahlılı yazamadılar onuda ozelde yaptırırım artık sonucta 1 tane tahlıl ne kadar tutacakkı bugun cok ısım var hafta sonu full mısafırımız var ankaradan arkadaslar gelıcek yemek hazırlamaya baslamam lazım onlar ıcın ne yapacagıma karar vermeye calısıyorum cok ısım var cok

hımmm ben henüz kontrole gitmedim ca nım özele gitmeden önce ca ba dewlet hastanesine mi gitsemki ?
özelde cumtsiye randewu aldım belki cumada dewlete mi gitsem diyorum ay kafam karıştı

canım ne tahlilllerrini yaptırdın sen?

NE TESTİ YA BU 400 OLAN BETA HCG Mİ
KESEYİ GÖRMEK İÇİN SANIRIM 2000 LERDE OLMALIYMIŞ DEĞER ..
PAZAR BENİMKİ 2175 Dİ SALI GÜNÜ KESEYİ GÖRDÜK ÇOK ŞÜKÜR

yok beta hcg testınden bahsetmıyorum canım doktor ılk keseyı gordukten sonra bı suru rutın tahlıl ıstıyor benım onlar ozel hastanede 500 tl tuttu bende devletten randevu aldım normal muayene randevusu gıttım doktora derdımı anlattım oda usulden bı muayene ettı sonra tahlıllerı yazdı bende yaptırdım bı kurus odemeden ıyı oldu yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…