Arkadaşlar bugün transferin 12. günü ve test yaptırdım ve sonuç BETA-HCG:62 VE?
1.DR.UM HAMİLESİN DEDİ:)))))
2.SİZCE NE BİLEYİM İŞTE HAMİLEYİMDİR DİMİ:))) CEVAP YAZARSANIZ ÇOOOOK SEVİNECEĞİM....
Günaydın hanımlar..
Bugün benim belim ve ara ara kasıklarım ağrıyo sizce normalmi?
4. Haftamda benimde kasıklarımda sancı oluyordu hatta 3+5te de lekelenmem olmuştu normalmiş
valla adam haklı öyle bi espri yapsa, çok ilginç bizimkinde standart boy var çok büyük diil ama amacı belli sonuçta ben yinede irkiliyorummm
sanırım p dedikleri test gebeliği öğrendiketen sonra idrar tahlili kan tahlili(hemogram kan sayımı demir eksikliği falan) hormon testi yapıolar annenin genel sağlık durumuna bakmak için o sanırım ben devlet hastanesinde yaptırdım 5 kuruş vermedim. özelde doktor istese bile devlet hastanesine git ben bunları istiom de yapıolar doktor bişey demiiyor.
yavrucum benim 4 yiğenimde özel hastanede doğdu ama hiç o kadar bi ücret ödemediler o test olsa olsa 50 tl olması gerek.bence söyleyen kişinin ya ssk'sı yok ya çok aşırı pahalı bi hastane ya da yanlış anladı yoksa imkanı yok.ayrıca bugün bişi daha duydum.şu zamanlarda çok uykusu gelenler kafasını uyumak için koycak yer arayanların kızı olurmuş :)
yavrucum benim 4 yiğenimde özel hastanede doğdu ama hiç o kadar bi ücret ödemediler o test olsa olsa 50 tl olması gerek.bence söyleyen kişinin ya ssk'sı yok ya çok aşırı pahalı bi hastane ya da yanlış anladı yoksa imkanı yok.ayrıca bugün bişi daha duydum.şu zamanlarda çok uykusu gelenler kafasını uyumak için koycak yer arayanların kızı olurmuş :)
mrb cnm
ben gündüz işteyim pek uykum olmuyo akşam bayılıyorum resmen
benimki ne olacak peki
bu tahliller benim gözümü korkuttu vallaha bunlar ne ya daha doğum yapmadık bile ilk tehlil 400 ler200 ler uçuşuyor benim emekli sandğı var acaba bi etkisi olmazmı? üstelik ilk kotrolüm bu cumartesi... normalde kese görünecekmi miniğimiz görünecekmi sorularına yeni sorularım daha eklendi şimdi...
merhaba şekerim.valla seninki işin yorgunluğundanda olabilir mesela dreamsea27 var o gündüzleri bile uyukluyo mesela onunki kız ama senin için bi yorum yapamıycam yanlış olur.makas bıçak olayını dene.dreamsea denemiş mesela makasa oturmuş.bana bi türlü yapmadılar annemler :)
valla emekli sandığını bilmiyorum.kız 400e test mi olur? nereye gidiyosun sen hastane mi soyguncu mu? :) beta hcg değerine göre belli olurmuş cnm değerinin belli bi sayıya gelmesi gerek o zaman görünürmüş bende bilmiyorum yarın öğrencem artık.eşimde ne çok test yaptırıyosun diyo sanki kafamdan yaptırıyorum.doktorun kendisi dedi.şu erkeklerde çok alem :)
valla emekli sandığını bilmiyorum.kız 400e test mi olur? nereye gidiyosun sen hastane mi soyguncu mu? :) beta hcg değerine göre belli olurmuş cnm değerinin belli bi sayıya gelmesi gerek o zaman görünürmüş bende bilmiyorum yarın öğrencem artık.eşimde ne çok test yaptırıyosun diyo sanki kafamdan yaptırıyorum.doktorun kendisi dedi.şu erkeklerde çok alem :)
gunaydın arkadaslar ben geldım nasılsınız bakalım ben sabah tahlıllerı yaptırmaya devlete gıttım ohh super oldu bı kurus odemeden yaptırdım valla tahlıllerı sadece 1 tahlılı yazamadılar onuda ozelde yaptırırım artık sonucta 1 tane tahlıl ne kadar tutacakkı bugun cok ısım var hafta sonu full mısafırımız var ankaradan arkadaslar gelıcek yemek hazırlamaya baslamam lazım onlar ıcın ne yapacagıma karar vermeye calısıyorum cok ısım var cok
kızlar ben çok kötü öksürüyom ya ne yaptımsa geçmedi sşzce ne yapam
NE TESTİ YA BU 400 OLAN BETA HCG Mİ
KESEYİ GÖRMEK İÇİN SANIRIM 2000 LERDE OLMALIYMIŞ DEĞER ..
PAZAR BENİMKİ 2175 Dİ SALI GÜNÜ KESEYİ GÖRDÜK ÇOK ŞÜKÜR
canım ne tahlilllerrini yaptırdın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?