2012 haziran anneleri

slm kızlar şimdi drdan geldim çok mutluyum bebişimin kalbi atmya başlamış bile mucize gibi
hayorlı olsun canım çok sevindim kaçıncı haftadasın sen?
canım doktor keseyı gordukten sonra rutın 13 tane fılan tahlıl ıstedı kan da kı degerler tam ıdrar analızı fılan onları yaptırdım ayın bırınde gıderen goturmemız lazımmıs
ben 5+1deyim bugün cumartesi dra gidicem o zamada 5+3 de olmuş olacağım valla kafam karıştı dr gitmeden daha
:18:

kızlar birşey soracağım bu alttaki linki ay ve günü göstereni nasıl yapabildiniz siteye girdim oluşturdum mailimede geldi ama burada çıkmasını nasıl sağlıcammm

hayorlı olsun canım çok sevindim kaçıncı haftadasın sen?
ben 5+1deyim bugün cumartesi dra gidicem o zamada 5+3 de olmuş olacağım valla kafam karıştı dr gitmeden daha
:18:

cnmm sende mı 5 haftalık hamılesın ?kız bız ne zaman kalp atısını dınlıcez yaaa..artık heyecandan yatamıorum bıle annesının kuzucugunun kalp atıslarını dınlemek ıstıorum aartıq

slm kızlar şimdi drdan geldim çok mutluyum bebişimin kalbi atmya başlamış bile mucize gibi

ay canım benim çok sevindim . seninle benim satlarımız aynı ama ben haftaya gidecem bebeğimin kalp atışı için, benimkide atmaya başlamışmıdır acaba çok heyecanlandım sanki kendi bebeğimin kalp atışını duymuş gibiyim:)

cnmm sende mı 5 haftalık hamılesın ?kız bız ne zaman kalp atısını dınlıcez yaaa..artık heyecandan yatamıorum bıle annesının kuzucugunun kalp atıslarını dınlemek ıstıorum aartıq

yaa hiç sorma canım yaaa günler geçimek bilmiyor sanki bir an önce bebeğime dair birşeyler hissetmek istiyorum hayırlsıyla...
pamuk bebeklerimize inş. en yakın zamanda kavuşuruz canım ilk kontrolüne gittinmi ben cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım ve korkuyorum birazda inşallah güzel haberler alıırız belki biraz erken ama benim ve bebeğim için geç bileee benim yaramaza bakıcaz bakalım...

ayy cnmm ya ne guzelll..bende yarın gıdıcem doktora ıns bende kalp atıslarını duyarım bu gun hemen gecsınde yarın olsun..

canım hayrlı olsun senin adına çok sevindim ya ayy çok güsel ya ben duymadım sen nsl duydun kız küçücük daha benim kalem ucu gibi sen dr öksürük olayını sordun mu

canım hayrlı olsun senin adına çok sevindim ya ayy çok güsel ya ben duymadım sen nsl duydun kız küçücük daha benim kalem ucu gibi sen dr öksürük olayını sordun mu

newpregnant CANIM İNŞ. DEVAMINI DA DUYARIZ İNŞ. BEN DUYAMAMDIM SEN NSL DUYDUN KIZ AYY ÇOK SEVİNDİM YA ALLAH İNŞ. HERKESE BU GÜZELLLKLERİ NASİP EDER CANIM

kızlarr ben dün hastalanmam lazımdı olmadım hala da olmadım normalde hep öne gelir inşallahta olmam...1 yıllık evliyim ilk defa korunmadık sat 14 eylül sizce hamile olabilirmiyim acilll cvp verinn lütfennn

Arkadaşlarımmmm, neden sesimi duymuyorsunuz, bu linki nasıl yapıcam lütfen yardım edinn:109::109::109::109:

cnm ben daha kalp atıslarını duymadım ınsaallah duyarım dedım sen yanlıs anladın valla sen duyamadıysan o zaman ben hıc duyamam (

kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi biz 6+1 haftalık olduk tabi kalp atışlarını duyamadım ama görüntüden belli oluyodu kalp hareketleri acaip bi duygu içimde bi kalp daha var
ilk başta korktum biraz üstten bakınca görünmedi sonra alttan baktı 2-3 hafta sonra üsten görünür dedi benimd bööle işte

Arkadaşlarımmmm, neden sesimi duymuyorsunuz, bu linki nasıl yapıcam lütfen yardım edinn:109::109::109::109:

:) çizelgeyi oluşturduysan orda url diye bi adres olacak o adresi kopyalayıp kendi profilinde çizegele yazan kutucugun içne yapıştırcaksın canım buda olmazsa ben sana bi link atarım orda adım adım yazıyo linki bulmam lazım önce

canim benim hayirlisi olsun ay cokkkkkk sevindim Allah nazarlardan korusun benimde bugün aksamüstü kontrolum var ay insallah bende görürüm kalp atisini kesesini iste herseyi :) insallah doktor hersey yolunda der.. Bu arada ya bende hala hic belirti yoooooook :S

Birde canim sendn kan tahlili istedimi yada idrar??

Son düzenleme:

sagol canım darısı başına inşallah
evet kan tahlili idrar hepsini verdim bikaç gün sonra çıkarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…