slm kızlar şimdi drdan geldim çok mutluyum bebişimin kalbi atmya başlamış bile mucize gibi
slm kızlar şimdi drdan geldim çok mutluyum bebişimin kalbi atmya başlamış bile mucize gibi
ben 5+1deyim bugün cumartesi dra gidicem o zamada 5+3 de olmuş olacağım valla kafam karıştı dr gitmeden dahacanım doktor keseyı gordukten sonra rutın 13 tane fılan tahlıl ıstedı kan da kı degerler tam ıdrar analızı fılan onları yaptırdım ayın bırınde gıderen goturmemız lazımmıs
hayorlı olsun canım çok sevindim kaçıncı haftadasın sen?
ben 5+1deyim bugün cumartesi dra gidicem o zamada 5+3 de olmuş olacağım valla kafam karıştı dr gitmeden daha
:18:
cnmm sende mı 5 haftalık hamılesın ?kız bız ne zaman kalp atısını dınlıcez yaaa..artık heyecandan yatamıorum bıle annesının kuzucugunun kalp atıslarını dınlemek ıstıorum aartıq
ayy cnmm ya ne guzelll..bende yarın gıdıcem doktora ıns bende kalp atıslarını duyarım bu gun hemen gecsınde yarın olsun..
canım hayrlı olsun senin adına çok sevindim ya ayy çok güsel ya ben duymadım sen nsl duydun kız küçücük daha benim kalem ucu gibi sen dr öksürük olayını sordun mu
canım hayrlı olsun senin adına çok sevindim ya ayy çok güsel ya ben duymadım sen nsl duydun kız küçücük daha benim kalem ucu gibi sen dr öksürük olayını sordun mu
Arkadaşlarımmmm, neden sesimi duymuyorsunuz, bu linki nasıl yapıcam lütfen yardım edinn:109::109::109::109:
canim benim hayirlisi olsun ay cokkkkkk sevindimAllah nazarlardan korusun benimde bugün aksamüstü kontrolum var ay insallah bende görürüm kalp atisini kesesini iste herseyi :) insallah doktor hersey yolunda der.. Bu arada ya bende hala hic belirti yoooooook :S
Birde canim sendn kan tahlili istedimi yada idrar??
Arkadaşlarımmmm, neden sesimi duymuyorsunuz, bu linki nasıl yapıcam lütfen yardım edinn:109::109::109::109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?