nasıl oluyo o makas bıçak olayı bilmiyorum ben
NE TESTİ YA BU 400 OLAN BETA HCG Mİ
KESEYİ GÖRMEK İÇİN SANIRIM 2000 LERDE OLMALIYMIŞ DEĞER ..
PAZAR BENİMKİ 2175 Dİ SALI GÜNÜ KESEYİ GÖRDÜK ÇOK ŞÜKÜR
hımmm ben henüz kontrole gitmedim ca nım özele gitmeden önce ca ba dewlet hastanesine mi gitsemki ?
özelde cumtsiye randewu aldım belki cumada dewlete mi gitsem diyorum ay kafam karıştı
Pelin7 yanlış hatırlamıyorsam sen bugün dr. gidicektin dimi gittin mi merak ettim nasılsın giremedimde bugün şimdi girdim
hmmm anlıyorum testleri önceden yaptrayım diye düşünmüştümde... düşünemedim şeyşekerim c.tesi özele gideceksen neden cuma günü devlete gideceksin ki? o başka bişi der diğeri başka bişi der boşver tek doktora git sen ama tahlil verirse istersen onu devlete yazdırabilirsin.ben bi kağıda yapılacak tahlilleri yazıcam sonra hastaneme tek tek fiyatlarını sorucam bakalım cvp verirlerse tabii
yukardaki ipuçlarına göre benim oğlum olucak demekki.eşimde en başından beri evlilik yıldönümü hediyesi olarak bana bir erkek evlat vericeksin biliyorum diyo.
hmmm anlıyorum testleri önceden yaptrayım diye düşünmüştümde... düşünemedim şeyhangi testleri yaptırmamı isteyeceğini bilemem tabii.. bir gidelimde yönlendirsin bakalım bizi..
sende doktordan sonra haberlerini yaz bizlere kaçıncı haftadaydın pelinciğim :)
tmm yarın gideyim hemen yazarım.sanırsam ki 5+3 :)
yavrucum benim 4 yiğenimde özel hastanede doğdu ama hiç o kadar bi ücret ödemediler o test olsa olsa 50 tl olması gerek.bence söyleyen kişinin ya ssk'sı yok ya çok aşırı pahalı bi hastane ya da yanlış anladı yoksa imkanı yok.ayrıca bugün bişi daha duydum.şu zamanlarda çok uykusu gelenler kafasını uyumak için koycak yer arayanların kızı olurmuş :)
kızlaaaarr doktordaann geldiimm cok süküüüüüüürr melegiiimm göründüüüü kızlaarr kesemizii gördüüükk :)) 2 hafta sonra kalp atıslarını duyucakmısızzz ve testlerim yapılacakmıss 5 haftalık hamileymişiiimm ayrıca degerleri 1000 nin üstünde olunca görünüyo kese demisti burda bi arkadasım 1500 olunca vajinal ultrasonda ancakk görünüyormuss cok mutluyumm anlatamamm :)) bütün korkularımız silindi gittiii :))
kızlaaaarr doktordaann geldiimm cok süküüüüüüürr melegiiimm göründüüüü kızlaarr kesemizii gördüüükk :)) 2 hafta sonra kalp atıslarını duyucakmısızzz ve testlerim yapılacakmıss 5 haftalık hamileymişiiimm ayrıca degerleri 1000 nin üstünde olunca görünüyo kese demisti burda bi arkadasım 1500 olunca vajinal ultrasonda ancakk görünüyormuss cok mutluyumm anlatamamm :)) bütün korkularımız silindi gittiii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?