* Hamilelik döneminde daha çok tuzlu ve ekşi yerseniz oğlunuz, tatlı yerseniz kızınız olur.
* Hamile bir kadına elini göstermesini söylediğinizde, avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösterirse oğlu olacaktır.
*Anne adayı bir diş sarımsak yediğinde, terinde sarımsak kokusu varsa bebek erkek, koku yoksa kızdır.
*Hamile kadın ekmeğin kenarlarını yemeyi tercih ediyorsa oğlu, ortasını seviyorsa kızı olur.
*Annenin meme uçları çok karardıysa oğlu olur.
*Hamilelikte kadının sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.
*Erken hamilelik döneminde iştah açıldıysa erkek, iştah yoksa kız olacaktır.
*Hamile bir kadına erkek bir bebek ilgili davranırsa, bebek kızdır.
* Annenin elleri kuruyorsa bebek erkek, yumuşak ve nemli ise kız olacak.
* Karnınız sivri ve basketbol topu gibi şiş ise bebek erkektir.
* Hamilelik döneminde annenin ayakları hep üşüyorsa bebek erkektir.
*Annenin saçları gün ışığında kızıllaşıyorsa bebek kızdır.
*Hamilelik döneminde bacaklardaki tüyler çabuk uzuyorsa bebek erkektir.
* Bebek anne karnında yukarda duruyorsa kız, aşağıda duruyorsa erkektir.
*Annenin yüzünde ve göğsünde sivilceler çıktıysa bebek kızdır.
*Anne süt ve peynir gibi protein ağırlıklı yiyorsa erkek, meyve ağırlıklı yiyorsa kızdır.
* İlk aylarda sabah bulantıları varsa kız, yoksa erkektir.
* Anne rüyasında hangi cinsiyette görüyorsa o olur.
* Hamilelik anneyi güzelleştirdiyse bebek erkek, annenin güzelliğini aldıysa ve cildi bozulduysa kızdır.
*Anne, kiloyu kalça ve basenden aldıysa bebek kızdır.
*Anne karnında tüyler çıktıysa bebek erkektir.
*Annenin idrarı açık sarı ise erkek, koyu sarı ise kızıdır.
*Maya yöntemlerine göre, annenin hamile kaldığı yaş ve yıl, ikisi de çift ya da tekse bebek kız, biri tek diğeri çiftse erkek demektir.
*Annenin sol göz kapağını hafifçe aşağıya çektiğinizde 'V' şeklinde bir damar varsa kızı olur.
*Bir önceki çocuk önce 'anne' dediyse şimdiki çocuk kız, 'baba' dediyse erkektir.
*Annenin başına, o görmeden bir tutam tuz atılır. İlkönce burnunu ellerse oğlu, ağzını ellerse kızı olur.
*Arkadan bakıldığında annenin hamile olduğu anlaşılmıyorsa bebek erkektir.
*Hamile bir kadına masadaki anahtarı al dendiğinde, yuvarlak kısmından tutarsa erkek, uzun kısmından tutarsa kız bebeği olur. Eğer ortadan tutarsa ikizleri olacaktır.
* Ucunda nikah yüzüğü olan ince altın zincir anne adayının avcunun ya da karnının üzerinde asılı tuttuğunuzda, eğer yüzük yuvarlak çiziyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kızdır.
kızlaaaarr doktordaann geldiimm cok süküüüüüüürr melegiiimm göründüüüü kızlaarr kesemizii gördüüükk :)) 2 hafta sonra kalp atıslarını duyucakmısızzz ve testlerim yapılacakmıss 5 haftalık hamileymişiiimm ayrıca degerleri 1000 nin üstünde olunca görünüyo kese demisti burda bi arkadasım 1500 olunca vajinal ultrasonda ancakk görünüyormuss cok mutluyumm anlatamamm :)) bütün korkularımız silindi gittiii :))
newpregnant arkadaşım nerelerdesinn, sende ankaralıymışsın hangi doktora gidiyorsun. ankaralı arkadaşlarım hangi doktora gidiyorsunuz
şimdi birileri senden habersiz koltuklardan birinin altına makas birinin altına da bıçak koyacak.sen altında makas olan koltuğa oturursan kızın,bıçak olan koltuğa oturursan oğlun olurmuş
valla bende bilmiyorum ne testi olduğunu.sen kaç haftalıksın cnm? ultrasonla gördü doktor dimi?
kızlaaaarr doktordaann geldiimm cok süküüüüüüürr melegiiimm göründüüüü kızlaarr kesemizii gördüüükk :)) 2 hafta sonra kalp atıslarını duyucakmısızzz ve testlerim yapılacakmıss 5 haftalık hamileymişiiimm ayrıca degerleri 1000 nin üstünde olunca görünüyo kese demisti burda bi arkadasım 1500 olunca vajinal ultrasonda ancakk görünüyormuss cok mutluyumm anlatamamm :)) bütün korkularımız silindi gittiii :))
kızlar acayip uykum var özellikle yemekten sonra çok kötü oluyorum uyuycam şimdi pc başında sizdede varmı bu uyku halleri..
oh gözün aydın arkadaşım allah gönlüne göre versin inşallah...
lafraise okadar çooooooookkkkk sevindim ki . canım benim valla bugün en çok aklım sendeydi. oh oh oh çooookk şükür. gözün aydın olsun arkadaşım. hep böyle güzle haberler alalım İnşallah
gözünnn aydın canım kalp atışlarınıda duyarsın inşallah
lafraise gözün aydın , bende pazartesi günü gidicem sabırsızlanıyorum darısı başıma artık:)
ben çalıştığım için sürekli giremiyorum arada girip hemen yorumları okuyorum canım batıkent de bilgi hastanesi var iki kontrole mine hocaya gittim ama asıl doktor seçimini bugünlerde yapıcaz bikaç tavsiye var onları araştırcam yani daha tam karar veremedik anlıcan canım sen nereye gidiyorsun
kızlar bende haziran annesi olucam inşallah benide aranıza alınbende 6 haftalık hamileyim dün mercimeğimiz gördüm çok rahatladım. ALLAHIM hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah....
canım ben, doç.dr.cihangir çakıcı ya gittim. tunalıda muayenanesi var. aslında doktorumu sveiyorum, bilgili bir adam. ama çok yoğun yani gece 11 lere kadar randevu aldığına şahit oldum. birde en büyük tercih nedenim normal doğum yanlısı olması. ben sezeryanı savunan doktorlara pek güvenemiyorum. tüm dünya normal doğumu savunurken bana biraz kolaya kaçmak gibi geliyor. canım benim aslında çok memnunum ama çok yoğun olması beni tereddütte bırakıyor. işte yine de bir piyasa araştırması yapıyorum. salı günü gitim ilk. kesemizi ve yolk sac kesemizi gördük çok şükür. pzt gel kalp atışına dinleyelim dedi. pztside gidiyim hemen düşüncelerimi sizinle paylaşıcam. peki senin aklındaki diğer doktorlar kim?
uzun zamandır sadece okuyorumm ama artık yazmak istedim çünkü bende haziran annesi olucam rabbim izin verirse. Bebeğimin kesesini dün gördüm kalp atışları 10 gün sonra belli olacakmış.. çok korkuyorum çünkü bundan önceki hamileliğimde bebeğimin kap atışlarını duyamadık ve onu kaybettimlütfen benim için dua edin..yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.sat 5 eylül 5 hafta 5 günlük hamileyim..umarım herşey güzel olur..
annemlere söyliyimde yapsınlar bari bana bu testi :)
cnm pazar günü değerim 2175 çıktı salı günü dr vajinal usg baktı 3 haftalık dedi keseyi gördük çok şükür ama sanırım değerime göre 3 haftalık az değilmi?
maşallah size cnm gözün aydın diyelim
yok cnm ben gündüz çalışıyorum bende olmuyo da akşam yemekten sonra bayılıyorum resmen
ya şuan bende işteyim çok fenalardayım( uyudum uyuycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?