2012 haziran anneleri

bu süpermiş :119::119:

lafraise gözün aydın , bende pazartesi günü gidicem sabırsızlanıyorum darısı başıma artık:)

newpregnant arkadaşım nerelerdesinn, sende ankaralıymışsın hangi doktora gidiyorsun. ankaralı arkadaşlarım hangi doktora gidiyorsunuz

ben çalıştığım için sürekli giremiyorum arada girip hemen yorumları okuyorum canım batıkent de bilgi hastanesi var iki kontrole mine hocaya gittim ama asıl doktor seçimini bugünlerde yapıcaz bikaç tavsiye var onları araştırcam yani daha tam karar veremedik anlıcan canım sen nereye gidiyorsun

kızlar acayip uykum var özellikle yemekten sonra çok kötü oluyorum uyuycam şimdi pc başında sizdede varmı bu uyku halleri..

şimdi birileri senden habersiz koltuklardan birinin altına makas birinin altına da bıçak koyacak.sen altında makas olan koltuğa oturursan kızın,bıçak olan koltuğa oturursan oğlun olurmuş

valla bende bilmiyorum ne testi olduğunu.sen kaç haftalıksın cnm? ultrasonla gördü doktor dimi?

annemlere söyliyimde yapsınlar bari bana bu testi :)
cnm pazar günü değerim 2175 çıktı salı günü dr vajinal usg baktı 3 haftalık dedi keseyi gördük çok şükür ama sanırım değerime göre 3 haftalık az değilmi?

maşallah size cnm gözün aydın diyelim

kızlar acayip uykum var özellikle yemekten sonra çok kötü oluyorum uyuycam şimdi pc başında sizdede varmı bu uyku halleri..

yok cnm ben gündüz çalışıyorum bende olmuyo da akşam yemekten sonra bayılıyorum resmen

oh gözün aydın arkadaşım allah gönlüne göre versin inşallah...

amiin canım benimm hepimizinn gönlüne göre insallaahh..

lafraise okadar çooooooookkkkk sevindim ki . canım benim valla bugün en çok aklım sendeydi. oh oh oh çooookk şükür. gözün aydın olsun arkadaşım. hep böyle güzle haberler alalım İnşallah

ahh canıımm cok tesekküür ederiimm günler saatler dakikalarr o kadar zorr gecti ki anlatamam ama allaha sükür artık hersey yolundaaa cok tesekkür ederim amin insallahh..

gözünnn aydın canım kalp atışlarınıda duyarsın inşallah

amiinnn allaaah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaa..

lafraise gözün aydın , bende pazartesi günü gidicem sabırsızlanıyorum darısı başıma artık:)

ccookk sevindiim canım darısıı basına cok tesekkür ederimm :))

sarıbeybi cok tesekkürr ederiim canım :)

Son düzenleme:
| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | ???? | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

kızlar bende haziran annesi olucam inşallah benide aranıza alın bende 6 haftalık hamileyim dün mercimeğimiz gördüm çok rahatladım. ALLAHIM hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah....

benide eklemek isterseniz 1 eylül sat. tdt: 7 haziran

canım ben, doç.dr.cihangir çakıcı ya gittim. tunalıda muayenanesi var. aslında doktorumu sveiyorum, bilgili bir adam. ama çok yoğun yani gece 11 lere kadar randevu aldığına şahit oldum. birde en büyük tercih nedenim normal doğum yanlısı olması. ben sezeryanı savunan doktorlara pek güvenemiyorum. tüm dünya normal doğumu savunurken bana biraz kolaya kaçmak gibi geliyor. canım benim aslında çok memnunum ama çok yoğun olması beni tereddütte bırakıyor. işte yine de bir piyasa araştırması yapıyorum. salı günü gitim ilk. kesemizi ve yolk sac kesemizi gördük çok şükür. pzt gel kalp atışına dinleyelim dedi. pztside gidiyim hemen düşüncelerimi sizinle paylaşıcam. peki senin aklındaki diğer doktorlar kim?

kızlar bende haziran annesi olucam inşallah benide aranıza alın bende 6 haftalık hamileyim dün mercimeğimiz gördüm çok rahatladım. ALLAHIM hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah....

hoşgeldinnn canım tebrikler saglıkla kucagımıza almayıda nasip etsin rabbim

uzun zamandır sadece okuyorumm ama artık yazmak istedim çünkü bende haziran annesi olucam rabbim izin verirse. Bebeğimin kesesini dün gördüm kalp atışları 10 gün sonra belli olacakmış.. çok korkuyorum çünkü bundan önceki hamileliğimde bebeğimin kap atışlarını duyamadık ve onu kaybettim lütfen benim için dua edin..yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.sat 5 eylül 5 hafta 5 günlük hamileyim..umarım herşey güzel olur..

canım biri görümcemim doktoru ankara tıpda doç diğeri bi tanıdığımızın o özelde ama ikisinde daha gitmedim ismleri tam bilmiyorum
ankara tıp çocuk bölümü ödüllüymüş doğum sonrası herhangi bi rahatsızlık olrsa Allah korusunda işte 2 hafta içinde bi ona bi diğerine gitcem öyle karar vericem sanada yazarım burdan

kizlar saglicak Allhim kucagina almak nasip estin ins adet olmassam ve pozitifi gorursem bende araniza katirlirim ins

canım öncelikle hoşgeldin ve tebrikler...
bence canını hiç sıkma benimde ilki düşük oldu anomoli olduğunda bebk gelişmediği için vücut atıyo ama doktorun gelişimi normal dediyse Allahın izniyle bişey olmaz
bende bugün ilk kez kalp atışlarını gördüm 6+1 oldum

hu huu hanımlarrrrrrr
ya benim son adet tarihim 23 ağustos adetlerim 35-40 gün arası olur..
pazar günü değerim 2175 salı günü dr 3 haftalık dedi
bi yanlışlık yokmu bilen biri yardım etsin bana

ya şuan bende işteyim çok fenalardayım ( uyudum uyuycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…