benimde sat'a göre 5+3 ama tahlil sonucuna göre 4 haftalık nasıl oluyo bu anlamadım.bi fikri olan var mı?
cnm olabiliyo kafana takma geç döllenme olmuş olabilir dr olur öle dedi bana
benimde sat'a göre 5+3 ama tahlil sonucuna göre 4 haftalık nasıl oluyo bu anlamadım.bi fikri olan var mı?
yaa vallahi canım bugünden sonra benimde kafam karıstı ben ilk kan testimi acıbadem hastanesinde yaptırmıstım 127.6 çıkmıstı ve yanında da 12. haftaya kadar hangi aralıkta oldugu yazıyor sonuc kagıdında 1 hafta sonra medicanna da simdiki dr a gittigimde 2282 cıkmıstı 2 günde 2 katı artıyormus bu degerlerr bugün kan testi yapmadık ama 3binlerde 4binlerde olmusumdur bende istersen ilk yaptırdıgım testteki 12. haftaya kadar bhcg hormonunun hangi aralıkta oldugunu yazayım
selam bende hamileymişim benim değerim 241.37 çıktı ama rahim filminden sonra adet olmadan oldu inşallah bir şey olmadan sağlıcakla büyür bebiş
sarıbeybi senin kese filan görünmüş değerinde maşallah yüksek 3 haftalıkdan büyük olmasın kesin 3 haftamı dediler:44:
günaydın ve hayırlı cumalar.Allah her şeyi gönlümüze göre versin inş.
Kizlar bizde dün doktordaydik cok sükür kesemizide gördük o minicik bebegimizidehersey yolunda dedi doktor cok sükür Allah hepimizin bebegini korusun insallah. kan tahlilidir idrardir tansiyondur kilodur hepsi ölcüldü tartildi :) Artik hayirlisi olsun...
gözün aydın cnm...bende çarşamba günü gitmiştim dr. şükür bizde keseyi gördük ama düşük çıktı haftası ..haftaya cuma tekrar gidecez..ben tayin geldim ve hemen hamiş kalınca dr sıkıntısı yaşıyorum hala içime sinen olmadı bu gittiğim dr da ne test istedi ne tahlil..bakalım hayılısı artık zamanla herşey yoluna girer inşallah..benim bir kaybım var o yüzden çok korkuyorum..:18::18::18:
Kizlar bizde dün doktordaydik cok sükür kesemizide gördük o minicik bebegimizidehersey yolunda dedi doktor cok sükür Allah hepimizin bebegini korusun insallah. kan tahlilidir idrardir tansiyondur kilodur hepsi ölcüldü tartildi :) Artik hayirlisi olsun...
hayırlısı olsun,Zamanında kolaylıkla bebişini kucağına almanı dilerim
ooo çok güzl maşallah günlerin geçip gitmesi zorken bu çok güzel bir haber allahım sağlıkla kucağına almayı nasibeder umarum ayrıcada tüm hamişlerede ...Merhaba kızlar :)
bende 2. bebeğimi bekliyorum:) güzel bir süprizle karşıladı beni 4 hafta 5 günlükken :)şimdi 6 haftalık:)İlk kontrolumuz çoktannn yapıldı şimdi kalp atışlarını duymak istiyoruz kızımla:)
Anne adaylarına şimdiden hayırlı olsun:)
Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip olsun :)
ay maşallah canım allah esirgesin yavrucuğunu.. hayırlıolsun....bende yarın gideceğim korkuyorum mutluyum heyecanlıyım bu hepsinin karışımı değişik anlatılmaz bi duygudayımKizlar bizde dün doktordaydik cok sükür kesemizide gördük o minicik bebegimizidehersey yolunda dedi doktor cok sükür Allah hepimizin bebegini korusun insallah. kan tahlilidir idrardir tansiyondur kilodur hepsi ölcüldü tartildi :) Artik hayirlisi olsun...
aa çok üzüldüm canım yaa üzme kendini sağlıklı bir bebek tutunurmuş zaten allahın vardır bir bildği ilerde olsa daha çok üzülürdün...bizde yeni tayinle geldik y azın bulundğmuz yere seni anlayabiliyorum allah yardımcın olsun umarım herşey güzel olacak ben inanıyorum buna...gözün aydın cnm...bende çarşamba günü gitmiştim dr. şükür bizde keseyi gördük ama düşük çıktı haftası ..haftaya cuma tekrar gidecez..ben tayin geldim ve hemen hamiş kalınca dr sıkıntısı yaşıyorum hala içime sinen olmadı bu gittiğim dr da ne test istedi ne tahlil..bakalım hayılısı artık zamanla herşey yoluna girer inşallah..benim bir kaybım var o yüzden çok korkuyorum..:18::18::18:
ay maşallah canım allah esirgesin yavrucuğunu.. hayırlıolsun....bende yarın gideceğim korkuyorum mutluyum heyecanlıyım bu hepsinin karışımı değişik anlatılmaz bi duygudayım
slm arkadaşlar
bende yeni katıldım aranıza...geçen haftanın başında öğrendim hamile olduğumu...2.bebeğim Allah nasip ederse..bir tane oğlum var..şu an 5+4 günlük hamileyim.. s.a.t. 6 eylül. bebek bekleyen tüm arkadaşların heyecanını ve sevincini paylaşıyorum...ALlah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh..herkes bir an önce minik bebeklerinin kokusunu içine çeksin...çünkü dünyadaki en güzel şey onun kokusu ve varlığı
aynen canim benimbende öyleydim gecmek bilmedi dün saatler ama coksükür hersey yolundaymis. Insallah sende güzel seyler duyucakcin doktordan senin ilk kontrolunmu bu canim yani keseyi yeni mi görüceksin ??
Canim orange öle demek istemedi haftasi kücük cikmis beebginin düsük dedigi kücük demek istedi sen yanlis anladin heralde :S
Maşallah,9 ay boyunca böyle sorunsuz devam eder inşallah canım.bende taaaaa çarşamba gidicem ilk kontrole geçmek bilmiyo,ölücem heyecandan,korkudan,uykularım kaçıyo.
herkeze günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım ben yine çok kötü bir gece geçirdim miğdem rahatsızdı uyuyamadım uyuduğum zamanlar kabuslar gördüm gece olmasından nefret eder duruma geldim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?