2012 haziran anneleri

Merhaba kızlar :)

bende 2. bebeğimi bekliyorum:) güzel bir süprizle karşıladı beni 4 hafta 5 günlükken :)şimdi 6 haftalık:)İlk kontrolumuz çoktannn yapıldı şimdi kalp atışlarını duymak istiyoruz kızımla:)
Anne adaylarına şimdiden hayırlı olsun:)
Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip olsun :)

cnm olabiliyo kafana takma geç döllenme olmuş olabilir dr olur öle dedi bana

benimde sat'a göre 5+3 ama tahlil sonucuna göre 4 haftalık nasıl oluyo bu anlamadım.bi fikri olan var mı?

Merhaba Naz

Benim ilk gebeliğimde de oyleydı hatta doğuma kadar ben yuksek tarıh soyledım dr düşük tarıh soyledi,onu ultrasondakı kese ve bebeğin durumuna göre belirtıyor,Sen kafanı takma ben 2. gebelikteyım hala anlamadım :)) akışına bırak gitsin:)Keyfını yaşa:)

| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

minilya | Istanbul | 24 Agustos | ??? Haziran | bekliyoruz

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

gizi | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | Istanbul | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

Son düzenleme:
Kizlar bizde dün doktordaydik cok sükür kesemizide gördük o minicik bebegimizide hersey yolunda dedi doktor cok sükür Allah hepimizin bebegini korusun insallah. kan tahlilidir idrardir tansiyondur kilodur hepsi ölcüldü tartildi :) Artik hayirlisi olsun...

cnm valla bilmiyom şu 2 hafta da geçse de kalp atışlarını duysam kesin bilcem ne kadarlık olduğunu

selam bende hamileymişim benim değerim 241.37 çıktı ama rahim filminden sonra adet olmadan oldu inşallah bir şey olmadan sağlıcakla büyür bebiş

slm tatlım hoşgeldin aramıza...

sarıbeybi senin kese filan görünmüş değerinde maşallah yüksek 3 haftalıkdan büyük olmasın kesin 3 haftamı dediler:44:

cnm benim valla sıradan bi dr gittim içim rahat etsin diye kendi doktorum yoktu 15 gün sonra yeni bi dr gitcem bakalım ne dicek..

günaydın ve hayırlı cumalar.Allah her şeyi gönlümüze göre versin inş.

amin cnmm

Arkadaşlar hayırlı cumalar olsun Allah hepimizin meleklerini korusun,hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inş.

gözün aydın cnm...bende çarşamba günü gitmiştim dr. şükür bizde keseyi gördük ama düşük çıktı haftası ..haftaya cuma tekrar gidecez..ben tayin geldim ve hemen hamiş kalınca dr sıkıntısı yaşıyorum hala içime sinen olmadı bu gittiğim dr da ne test istedi ne tahlil..bakalım hayılısı artık zamanla herşey yoluna girer inşallah..benim bir kaybım var o yüzden çok korkuyorum..:18::18::18:

Yok canim benim endiselenme bazi bebekler gec döllenmeden mi bilmiyorum kücük cikiyolar normal tarihten bazilarida büyük.Simdi daha belli olmaz zaten daha hepimizinki minicik biraz gelisinler bakalim bi bakmisin seninki bizimkileri gecmis Bilmezmiyim canim benim o korkuyu dün nasil gittim doktora elim ayagim titreyerek bi bilsen ee annelik böyle iste hepimiz böleyiz sen hic endiselenme hersey güzel olucak deyip dur kendine.Aklina kötü bisey gelincede ac bilgisayari yeni dogan hikayeleri bebek resimlerine bak kendine gelirsin ben öle yapiyorum
Birde doktor meselesine gelince aynen bende senin gibiyim bulamadim burda bi iyi doktor bu gittigim de cok pinpirikli en ufak seyde korkutuyo adami. Bi arkadasima hic sebeb yokken tahlil sonuclari iyiken aminiyosentez yaptirmis ben sorumluluk almam demis bisey olursa. Bilmiyom ne yapcaz artik :26: Allah bebeklerimizi korusun

Canim sen gidince doktora tatlilari sor bakalim belki gelecek sefer yaptircaktir. Hic korkma hersey cok güzel olucak tamam mi güzel anne adayi arkadasim benim

hayırlısı olsun,Zamanında kolaylıkla bebişini kucağına almanı dilerim

ooo çok güzl maşallah günlerin geçip gitmesi zorken bu çok güzel bir haber allahım sağlıkla kucağına almayı nasibeder umarum ayrıcada tüm hamişlerede ...
ay maşallah canım allah esirgesin yavrucuğunu.. hayırlıolsun....bende yarın gideceğim korkuyorum mutluyum heyecanlıyım bu hepsinin karışımı değişik anlatılmaz bi duygudayım
aa çok üzüldüm canım yaa üzme kendini sağlıklı bir bebek tutunurmuş zaten allahın vardır bir bildği ilerde olsa daha çok üzülürdün...bizde yeni tayinle geldik y azın bulundğmuz yere seni anlayabiliyorum allah yardımcın olsun umarım herşey güzel olacak ben inanıyorum buna...

Son düzenleme:
ay maşallah canım allah esirgesin yavrucuğunu.. hayırlıolsun....bende yarın gideceğim korkuyorum mutluyum heyecanlıyım bu hepsinin karışımı değişik anlatılmaz bi duygudayım

aynen canim benimbende öyleydim gecmek bilmedi dün saatler ama coksükür hersey yolundaymis. Insallah sende güzel seyler duyucakcin doktordan senin ilk kontrolunmu bu canim yani keseyi yeni mi görüceksin ??

Canim orange öle demek istemedi haftasi kücük cikmis beebginin düsük dedigi kücük demek istedi sen yanlis anladin heralde :S

Son düzenleme:
| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

minilya | Istanbul | 24 Agustos | ??? Haziran | bekliyoruz

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

gizi | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

hewal_25 | ???? | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | Istanbul | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

Son düzenleme:
slm arkadaşlar
bende yeni katıldım aranıza...geçen haftanın başında öğrendim hamile olduğumu...2.bebeğim Allah nasip ederse..bir tane oğlum var..şu an 5+4 günlük hamileyim.. s.a.t. 6 eylül. bebek bekleyen tüm arkadaşların heyecanını ve sevincini paylaşıyorum...ALlah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh..herkes bir an önce minik bebeklerinin kokusunu içine çeksin...çünkü dünyadaki en güzel şey onun kokusu ve varlığı

Hosgeldin canim aramiza hayirli olsun 2. bebegin Allah herkese yasatsin bu güzel duygulari insallah ..Senide listemize ekliyorum nerden oldugunu,yasini birde beklenen dogum tarihinide yazarsan eklerim onlarida tekrar hosgeldin canim

herkeze günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım ben yine çok kötü bir gece geçirdim miğdem rahatsızdı uyuyamadım uyuduğum zamanlar kabuslar gördüm gece olmasından nefret eder duruma geldim artık

Maşallah,9 ay boyunca böyle sorunsuz devam eder inşallah canım.bende taaaaa çarşamba gidicem ilk kontrole geçmek bilmiyo,ölücem heyecandan,korkudan,uykularım kaçıyo.

canım ben, o önceden bi düşük yapmış şimdide birdaha hamile ve korkuyor diye anladım yanlış anlamışım ORANGE özür dilerim

aborjinos canım ben ilk defa kontrole gideceğim daha önce hiç gebelki için gitmemiştim sadece test yaptırmıştım. 5+2deyim alttan baktırmak istemiyorum ama karındanda görününrmü görünmezmi bilemiyorum int.den alttan baktıranları araştırdım kimi kolay diyor kimide o doğum sedyesnide oldğnu ve biraz gerenbir muayene oldğnu söylüyorlar benalttan baktırmicam galiba bir şeye jel sürüp içeri doğru girdiriyorlarmış galiba
sen nerden baktırdın

Maşallah,9 ay boyunca böyle sorunsuz devam eder inşallah canım.bende taaaaa çarşamba gidicem ilk kontrole geçmek bilmiyo,ölücem heyecandan,korkudan,uykularım kaçıyo.

Insallah canim benim insallah herkesin sorunsuz gecer su 9 ayi Evet canim o kontroller gelmek bilmez benimde öle oldu gecmek bilmedi günler geceler ama sükür bak güzel seyleri duyunca doktordan rahatladim Allah ima bin sükür mecbur gelip geciyo zaman. Birde bakicaz bir gün bizim minikler dogmuslarda kocaman olmuslar insallah

kiyamam canim benim amabak sonu cok güzel olucak bide onu düsün gelip gecicek bu bulantilar sen ne kadarliksin suanda canim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…