Insallah canim benim insallah herkesin sorunsuz gecer su 9 ayiEvet canim o kontroller gelmek bilmez benimde öle oldu gecmek bilmedi günler geceler ama sükür bak güzel seyleri duyunca doktordan rahatladim Allah ima bin sükür mecbur gelip geciyo zaman. Birde bakicaz bir gün bizim minikler dogmuslarda kocaman olmuslar insallah
kiyamam canim benim amabak sonu cok güzel olucak bide onu düsün gelip gecicek bu bulantilar sen ne kadarliksin suanda canim ??
canım ben, o önceden bi düşük yapmış şimdide birdaha hamile ve korkuyor diye anladım yanlış anlamışım ORANGE özür dilerim
aborjinos canım ben ilk defa kontrole gideceğim daha önce hiç gebelki için gitmemiştim sadece test yaptırmıştım. 5+2deyim alttan baktırmak istemiyorum ama karındanda görününrmü görünmezmi bilemiyorum int.den alttan baktıranları araştırdım kimi kolay diyor kimide o doğum sedyesnide oldğnu ve biraz gerenbir muayene oldğnu söylüyorlar benalttan baktırmicam galiba bir şeye jel sürüp içeri doğru girdiriyorlarmış galiba
sen nerden baktırdın
6 haftalık olduk canım geceleri inanılmaz sıkıntılarım var tam anlamıyla dalıp uyuyamıyorum 9 ay böylemi olucak diye çok korkuyorum
Arkadaşlar;
hepimiz hemen hemen aynı haftalardayız..yaşadıklarımızı biraz paylaşalım..belirtilerinizi şikayetlerinizi, vücudunuzda olan değişiklikleri...
ben başlayayım:) benim ikinci gebeliğim ve birincisinden çokkk farklı..ilkinde doğuma kadar hiçbirşey anlamamıştım.bu bebiş beni zorlayacak gibi:)
sabahları bulantıyla uyanıyorum ve direk tuzlu bişeyler arıyorum zeytin, çubuk kraker, turşu gibi...sık sık wc yi ziyaret ediyorum bu arada idrarımın rengi çk koyu bu dikkatimi çekiyor, genellikle hergün kasık ağrısı , göğüslerimde sızlama hissediyorum, ayrıca göğüs uçlarımda kıllanmalar oldu ve en sonuncusuda suratımıda son 3 gündür sivilce bastısizinkileri bekliyorum heyecanlaa
kızlarrrr sanırım kalbim yerinden çıkıcak heyecandannnnn 14 15 te doktor randevum var bakalım görebilicekmiyim keseyiiii uffff
Arkadaşlar;
hepimiz hemen hemen aynı haftalardayız..yaşadıklarımızı biraz paylaşalım..belirtilerinizi şikayetlerinizi, vücudunuzda olan değişiklikleri...
ben başlayayım:) benim ikinci gebeliğim ve birincisinden çokkk farklı..ilkinde doğuma kadar hiçbirşey anlamamıştım.bu bebiş beni zorlayacak gibi:)
sabahları bulantıyla uyanıyorum ve direk tuzlu bişeyler arıyorum zeytin, çubuk kraker, turşu gibi...sık sık wc yi ziyaret ediyorum bu arada idrarımın rengi çk koyu bu dikkatimi çekiyor, genellikle hergün kasık ağrısı , göğüslerimde sızlama hissediyorum, ayrıca göğüs uçlarımda kıllanmalar oldu ve en sonuncusuda suratımıda son 3 gündür sivilce bastısizinkileri bekliyorum heyecanlaa
Arkadaşlar;
Arkadaşlar;
| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
minilya | Istanbul | 24 Agustos | ??? Haziran| bekliyoruz
folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran| bekliyoruz
siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran| bekliyoruz
edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran| bekliyoruz
nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran| bekliyoruz
newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
gizi | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
lafraise | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran| bekliyoruz
Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran| bekliyoruz
oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran| bekliyoruz
hewal_25 / 28 | Izmir | 6 eylül |12 haziran| bekliyoruz
umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran| bekliyoruz
adaer | Istanbul | 7 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran| bekliyoruz
MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran| bekliyoruz
1 ekimde 368 bhcg ile hamileliğimi öğrendim 3 ekimde 1168 oldu 5 ekimde 2470 sonra 8 ekimde dr kontrolümde kesemizi gördük. herşey çok güzledi elh.
11 ekimde pembe bir kanamayla uyandım mahvoldum dr um sorun etme dinlen dedi dinlendim gün boyu akşam yatmadan az bir kan gördüm ve tmm işte bitti artık dedim krizlere girdim sabahı zor ettim kalktığımda kanamam iyice artmıştı ve adet olmuşum gibiydi. yıkıldım ve dr umu aradım hemen tahil yaptır 10000nin altındaysa kaybettik dedi .
hemen tahlile koştuk ama ben perişandım giderken ölü gibi kan verdim eve geldim ve ağlamaya devam ettim kanamamda vardı .
1 saat sonra eşim aradı 12900 sonuç dedi. ben şok oldum o kadar emindimki gittiğine
dr umu aradım herşey yolunda istirahate devam dedi sonra tekrarlarız testi dedi.
bugün yeniledim ve sonuç 19000 lerde çıktı.
11 ekimdeki test sonucundan sonra kanamamda azaldı akşamına kalması. progestan fitillerimi düzensiz alıyordum onları düzenli almaya başladım şimdi rahatım. bu bilgileri sizinle paylaştım çünkü çektiğim sıkıntıları sizlerinde çekmesini hiç istemem. öldüğümü sandım nefes alamadım herşeyin bittiğini düşünmek bile mahvetti beni ...ama işte şimdi ve istirahatteyim. 22 ekimde ikinci kontrolüm var dualarım sizlerle.dualarınızı bekliyorum bu arada 5 yıllık bir özlem sonucu kavuştum bebeğime
not: SAT 4 EKİM
bende salı günü hamileolduğumu öğrendim bi tane kızım var 3.5 yasında ikiside tüp bebek tedavisiyle oldu .tahmini doğum tarihi 20 haziran .suan 4+2 haftalık hamileyim 6. haftayı iple cekiyorum keseyi ve kalp atışını görmek için ne olur dua edin.
Allahım sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.
hmmm diyorsun yani... bilemiyorum bakalım benim dr nasıl birisi yarın sabah 09:30 randevüm bakalım hayırlısı artık..Canim benim alttan bakti üsten gözükmeyebilirdi cünkü bende dün 5+5 deydim. zaten cok sokmuyo bisey olmadi sükür yani. Bebegi bile gördük kücücük bi nokta halinde ama karindan baksaydi büyük ihtimalle gözükmezdi. Oyüzden endiselenme bende ilk gittigimde alttan baktirmam demistim ama bana güzelce acikladi ondan kandim yanibirde 7. haftay akadar alttan bakiyoruz biz dedi. Benim bi kez daha alttan bakilcak yani
canım şuanda saat 14:10 yani 5 dk sonra randevün başlıyor dualarımz seninle allah yardımcın olsun sonuçları bekliyoruz bakalım minick kesecik nerelerdeymiş benimde yarınkızlarrrr sanırım kalbim yerinden çıkıcak heyecandannnnn 14 15 te doktor randevum var bakalım görebilicekmiyim keseyiiii uffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?