2012 haziran anneleri

6 haftalık olduk canım geceleri inanılmaz sıkıntılarım var tam anlamıyla dalıp uyuyamıyorum 9 ay böylemi olucak diye çok korkuyorum

Canim benim alttan bakti üsten gözükmeyebilirdi cünkü bende dün 5+5 deydim. zaten cok sokmuyo bisey olmadi sükür yani. Bebegi bile gördük kücücük bi nokta halinde ama karindan baksaydi büyük ihtimalle gözükmezdi. Oyüzden endiselenme bende ilk gittigimde alttan baktirmam demistim ama bana güzelce acikladi ondan kandim yani birde 7. haftay akadar alttan bakiyoruz biz dedi. Benim bi kez daha alttan bakilcak yani

6 haftalık olduk canım geceleri inanılmaz sıkıntılarım var tam anlamıyla dalıp uyuyamıyorum 9 ay böylemi olucak diye çok korkuyorum

Olmaz canim benim bulanti geciyormus ama ondan sonra idrara kalkarsin artik hep :) ben de uyuyamiyorum pek cünkü cok kalkiyorum idrara geceleri hem aksamlari suda icmiyorum fazla rahat uyuyayim die ama yok illa kaldircak ama olsun diyorum güzel günleri düsündükce

| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

minilya | Istanbul | 24 Agustos | ??? Haziran | bekliyoruz

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

gizi | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

hewal_25 / 28 | Izmir | 6 eylül |12 haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | Istanbul | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

kızlarrrr sanırım kalbim yerinden çıkıcak heyecandannnnn 14 15 te doktor randevum var bakalım görebilicekmiyim keseyiiii uffff

Arkadaşlar;

hepimiz hemen hemen aynı haftalardayız..yaşadıklarımızı biraz paylaşalım..belirtilerinizi şikayetlerinizi, vücudunuzda olan değişiklikleri...

ben başlayayım:) benim ikinci gebeliğim ve birincisinden çokkk farklı..ilkinde doğuma kadar hiçbirşey anlamamıştım.bu bebiş beni zorlayacak gibi:)
sabahları bulantıyla uyanıyorum ve direk tuzlu bişeyler arıyorum zeytin, çubuk kraker, turşu gibi...sık sık wc yi ziyaret ediyorum bu arada idrarımın rengi çk koyu bu dikkatimi çekiyor, genellikle hergün kasık ağrısı , göğüslerimde sızlama hissediyorum, ayrıca göğüs uçlarımda kıllanmalar oldu ve en sonuncusuda suratımıda son 3 gündür sivilce bastı sizinkileri bekliyorum heyecanlaa

Canim benim galiba senin kizin olucak ilk cocugunu bilmiyorum ama :) Bende de suan hic bisey yok. Sadece belimde ve kalcamda agri var yürürken bazen cok sizliyo annemde de olmus bu agrilar. Birde gögüs agrim var onun disinda sik sik idrara cikma ama bu gecen haftaya göre baya bi azaldi Baska sükür hic biseseyim yok yorgunbile hissetmiyorum kendimi fazla böle devam ederse cok iyi

kızlarrrr sanırım kalbim yerinden çıkıcak heyecandannnnn 14 15 te doktor randevum var bakalım görebilicekmiyim keseyiiii uffff

görüceksin inş hayırlı haberlerle gel inş..

benim de bulantım falan yok,geceleri çok sık idrara kalkıyorum,çabuk acıkıyorum,çok sinirliyim,sinirlenince hemen ağlıyorum

1 ekimde 368 bhcg ile hamileliğimi öğrendim 3 ekimde 1168 oldu 5 ekimde 2470 sonra 8 ekimde dr kontrolümde kesemizi gördük. herşey çok güzledi elh.

11 ekimde pembe bir kanamayla uyandım mahvoldum dr um sorun etme dinlen dedi dinlendim gün boyu akşam yatmadan az bir kan gördüm ve tmm işte bitti artık dedim krizlere girdim sabahı zor ettim kalktığımda kanamam iyice artmıştı ve adet olmuşum gibiydi. yıkıldım ve dr umu aradım hemen tahil yaptır 10000nin altındaysa kaybettik dedi .
hemen tahlile koştuk ama ben perişandım giderken ölü gibi kan verdim eve geldim ve ağlamaya devam ettim kanamamda vardı .
1 saat sonra eşim aradı 12900 sonuç dedi. ben şok oldum o kadar emindimki gittiğine
dr umu aradım herşey yolunda istirahate devam dedi sonra tekrarlarız testi dedi.
bugün yeniledim ve sonuç 19000 lerde çıktı.
11 ekimdeki test sonucundan sonra kanamamda azaldı akşamına kalması. progestan fitillerimi düzensiz alıyordum onları düzenli almaya başladım şimdi rahatım. bu bilgileri sizinle paylaştım çünkü çektiğim sıkıntıları sizlerinde çekmesini hiç istemem. öldüğümü sandım nefes alamadım herşeyin bittiğini düşünmek bile mahvetti beni ... ama işte şimdi ve istirahatteyim. 22 ekimde ikinci kontrolüm var dualarım sizlerle.dualarınızı bekliyorum bu arada 5 yıllık bir özlem sonucu kavuştum bebeğime

not: SAT 4 EKİM

önceliklee tünaydıın kızlar okul oldugundan gün icinde cok sık giremiyorumm
allahıma sükürler olsun sık idrara cıkmaa vee gaz dısında pek problemim yokk midem bulanmıyor bulansa bile gelip hemen geciyor arada sırada basım dönüyor ama cok etkileyecek derecede degil... kasıklarımda ilk ögrendigim hafta agrıyordu ama simdi arada sırada agrı yapıp 15 20 sn sonra geciyo.. birde dün dr.da bi kadınla konustum 6 aylık hamileydi mide bulantısına dr.lar ilac veriyo amaa uykudan baska bi etkisi yok dedi biraz limon yiyince hemen geciriyor dedi bu da ek bilgi olsun bizee :))

birde keseyi göremeyenler yada sorun oldugunu düsünenler hiiiic sıkıntı yapmayın gönlünüzü ferah tutun tamamiyle döllenmeyle alakalı sat ıma göre 6 haftalık halime olmam gerekirken 5 haftalık hamileyim cok sıkıntı telas stres yaptım ilk basta göremedik diye uyuyamadım uykularım kactı ama hepsii bizim evhamımızmıs ve dee internette okuduklarınıza pek inanmayın bunu yasamıs biri olarak söylüyorum herkeste farklı özellikler gösteriyoo bi cogu kulaktan dolma bilgi.. aksama insallah girerim tekrardan kızlar simdi biz dersee gidiyoruzzz melegimlee :)))

Son düzenleme:

ben yaşadığım streslere bağlıyorum ama pis pis mide bulantım var derinden derinden. hiç iştahımda yok. zor yiyorum ne yesem severek tek yediğim şey EV YOĞURDU içimi ferahlatıyor. ne tatlı ne ekşi hiçbiri cazip gelmiyor. halsizim çabuk yoruluyorum ve nefesim daralıyor gibi derin nefes alıyorum sık sık. bu da strese bağlı olabilir tabi

sat:4 eylül , istanbul ,doğum haziran ama tarih tam değil :) eklerseniz sevinirim

bende salı günü hamile olduğumu öğrendim bi tane kızım var 3.5 yasında ikiside tüp bebek tedavisiyle oldu .tahmini doğum tarihi 20 haziran .suan 4+2 haftalık hamileyim 6. haftayı iple cekiyorum keseyi ve kalp atışını görmek için ne olur dua edin.
Allahım sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.

benide listeye ekler misiniz?
ankara da yasıyorum
sat:14 eylül
doğum:20 eylül

canım benim yaaa allah korumuş meleğini ne güzel dualarımız seninle...dikkat et kendine..

inşallah görürüz canım keseleriii :)

| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

minilya | Istanbul | 24 Agustos | ??? Haziran | bekliyoruz

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

dusduru / 29 | Istanbul | ??? Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

gizi | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

nimessay | Istanbul | 4 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

hewal_25 / 28 | Izmir | 6 eylül |12 haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | Istanbul | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

eylülaymutu / 29 | Ankara | 14 eylül | 20 haziran | bekliyoruz

listeye hosgeldiniz yeni anne adaylari

Son düzenleme:
hmmm diyorsun yani... bilemiyorum bakalım benim dr nasıl birisi yarın sabah 09:30 randevüm bakalım hayırlısı artık..
:18:
canım şuanda saat 14:10 yani 5 dk sonra randevün başlıyor dualarımz seninle allah yardımcın olsun sonuçları bekliyoruz bakalım minick kesecik nerelerdeymiş benimde yarın
:103::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…