kasık agrıları devam eden bı benmı kaldım arkadaslar adet olucakmısım gıbı belıme bacaklarıma vuruyo drum normal dıo ama ben cok korkuyrm dusucek dıe aklım cıkıoooo
mrspink, canım benim dualarımız seninle İnşallah çok güzel haberlerle gerlisin. Ümaygülay cım yarın ki heyecanda senin, seninde İnşallah çok güzel haberlerini alırız. Canım arkadaşlarım hepimizin İnşallah. Dularımız hep ortak ve gittikçe büyüyoruz. Öyle çok seviniyorum ki, iyi haber aldıkça. Birbirimize bu kadar iyiniyetle ettiğimiz dualarında bizlere çok iyi geldiğine inanıyorum.
kasık agrıları devam eden bı benmı kaldım arkadaslar adet olucakmısım gıbı belıme bacaklarıma vuruyo drum normal dıo ama ben cok korkuyrm dusucek dıe aklım cıkıoooo
canım bende ara ara kasık ağrıları devam ediyor ama doktorum ısrarla normal diyor. bende alıştım artık hatta gün boyu hiç ağrı olmayınca endişeleniyorum niye ağrı yok diye :)
Bende sordum dün doktoruma hic bisey hissetmiyorum die bana dediki bu zamanda cok normal sadece bazen adet olucakmis gibi karnin ariyabilir ama oda herkeste farklidir dedi. Benim geceleri bazen agri oluyor sonra tuvalete gidince geciyor. yani bence herseyimiz normal suanda
1 ekimde 368 bhcg ile hamileliğimi öğrendim 3 ekimde 1168 oldu 5 ekimde 2470 sonra 8 ekimde dr kontrolümde kesemizi gördük. herşey çok güzledi elh.
11 ekimde pembe bir kanamayla uyandım mahvoldum dr um sorun etme dinlen dedi dinlendim gün boyu akşam yatmadan az bir kan gördüm ve tmm işte bitti artık dedim krizlere girdim sabahı zor ettim kalktığımda kanamam iyice artmıştı ve adet olmuşum gibiydi. yıkıldım ve dr umu aradım hemen tahil yaptır 10000nin altındaysa kaybettik dedi .
hemen tahlile koştuk ama ben perişandım giderken ölü gibi kan verdim eve geldim ve ağlamaya devam ettim kanamamda vardı .
1 saat sonra eşim aradı 12900 sonuç dedi. ben şok oldum o kadar emindimki gittiğine
dr umu aradım herşey yolunda istirahate devam dedi sonra tekrarlarız testi dedi.
bugün yeniledim ve sonuç 19000 lerde çıktı.
11 ekimdeki test sonucundan sonra kanamamda azaldı akşamına kalması. progestan fitillerimi düzensiz alıyordum onları düzenli almaya başladım şimdi rahatım. bu bilgileri sizinle paylaştım çünkü çektiğim sıkıntıları sizlerinde çekmesini hiç istemem. öldüğümü sandım nefes alamadım herşeyin bittiğini düşünmek bile mahvetti beni ...ama işte şimdi ve istirahatteyim. 22 ekimde ikinci kontrolüm var dualarım sizlerle.dualarınızı bekliyorum bu arada 5 yıllık bir özlem sonucu kavuştum bebeğime
not: SAT 4 EKİM
kızlar benide listeye eklermisiniz
istanbuldayım 29 yaşındayım ve doğum tarihi 3 haziran.
bende salı günü hamileolduğumu öğrendim bi tane kızım var 3.5 yasında ikiside tüp bebek tedavisiyle oldu .tahmini doğum tarihi 20 haziran .suan 4+2 haftalık hamileyim 6. haftayı iple cekiyorum keseyi ve kalp atışını görmek için ne olur dua edin.
Allahım sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.
mrspink, canım benim dualarımız seninle İnşallah çok güzel haberlerle gerlisin. Ümaygülay cım yarın ki heyecanda senin, seninde İnşallah çok güzel haberlerini alırız. Canım arkadaşlarım hepimizin İnşallah. Dularımız hep ortak ve gittikçe büyüyoruz. Öyle çok seviniyorum ki, iyi haber aldıkça. Birbirimize bu kadar iyiniyetle ettiğimiz dualarında bizlere çok iyi geldiğine inanıyorum.
ayy canım benim teşekkürler evet gerçekten çok haklısın
bu arada lady bird ankaranın neresindesin, sen merkezmi ilçelerden mi, birde memleketmi orası?
bende sonradan ankaralı olanlardanım eşim ankaralı bayramda oraya gitmeyi düşünüyoruz normalde ayvalıkta yaşıyoruz eşimin işinden dolayı sormamın nedenide bayramda belki orda iyi bir doktor bulursak bi muayene olayım diorum :)
canım benim yaaa allah korumuş meleğini ne güzel dualarımız seninle...dikkat et kendine..
umaygül çok teşekkür ederim canım bende her duamda haziran annelerini anıyorum...
CNM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ÇOK ŞEYLER YAŞAMIŞSIN DÜŞÜNMESİ BİLE ÜZDÜ BENİ..
İNŞ Bİ DAHA ASLA BU KORKULARI YAŞAMAZSIN..
saribeybi çok teşekkürler canım.şimdi iyiyim çok şükür Rabbim bir daha bana da bir başka anne adayına da yaşatmasın inş.
merhaba aranıza yenir girdim sayılmaz sürekli merak ettiğim konular hakkında bakarım buraya ama yazmamıştım hiçtaki HAZİRAN ANNELERİ TOPİĞİgörene kadar ben yeni öğrendim 4haftalık hamileyim 2.bebeğim olcak inş. 13aylık kızım var ve bu bebeği amansız yakalandık ama çok mutluyum isityordumda...
aranıza hoşgeldim umarım......:44:
Hosgeldn canim ne güzel bebislerin birlikte büyücekler. Bende hep öle olsun isterim ama bizim ilki bile zor oldu ikinici dahada bi bekletir gibime geliyor. Hayirlisi olsun insallah diger bebegin gibi huzurla alirsin kucagina yeni bebeginide insallah
bugun doktora gıttım kızlar ultrason resmını verdı bebısın:))
bıde 4+3 gunlukmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?