2012 haziran anneleri

kasık agrıları devam eden bı benmı kaldım arkadaslar adet olucakmısım gıbı belıme bacaklarıma vuruyo drum normal dıo ama ben cok korkuyrm dusucek dıe aklım cıkıoooo

mrspink, canım benim dualarımız seninle İnşallah çok güzel haberlerle gerlisin. Ümaygülay cım yarın ki heyecanda senin, seninde İnşallah çok güzel haberlerini alırız. Canım arkadaşlarım hepimizin İnşallah. Dularımız hep ortak ve gittikçe büyüyoruz. Öyle çok seviniyorum ki, iyi haber aldıkça. Birbirimize bu kadar iyiniyetle ettiğimiz dualarında bizlere çok iyi geldiğine inanıyorum.

kasık agrıları devam eden bı benmı kaldım arkadaslar adet olucakmısım gıbı belıme bacaklarıma vuruyo drum normal dıo ama ben cok korkuyrm dusucek dıe aklım cıkıoooo

canım 4.haftadan sonra kasık sancıları yavaşca azalır diye biliyorm benimde felaket sancım vardı ama son bir kaç gündür bitti ara ara gelenler hariç

ayy canım benim teşekkürler evet gerçekten çok haklısın
bu arada lady bird ankaranın neresindesin, sen merkezmi ilçelerden mi, birde memleketmi orası?
bende sonradan ankaralı olanlardanım eşim ankaralı bayramda oraya gitmeyi düşünüyoruz normalde ayvalıkta yaşıyoruz eşimin işinden dolayı sormamın nedenide bayramda belki orda iyi bir doktor bulursak bi muayene olayım diorum :)

canım benim, panik yapma bence gayet normal. Herkesin hamileliği birbirinden o kadar farklı ki. benim bir arkadaşım 4. neredeyse 5. aya kadar çekti adet olacakmış gibi sancı. belki senin rahmin çok küçük ve genişlerken sana daha fazla rahatsızlık veriyor. veya ağrı eşiğin düşük olduğu içinde hissediyor olabilrisin. ama bence boşuna canını sıkıp bebişini de üzme. ayrıca birtek senin dr. değil bütün doktorlar bu ağrıya normal diyor.eee okadar tıp okumuşlar birazcık güvenmek gerek. seni çok iyi anlayabiliyorum doktor ne dese de insanın içi rahatlamıyor ama çok yakın bir arkadaşımı örnek gösterdim sana. şu anda bebişiyle evde çok da mutlu.iyi şeyler düşün

ayy canım benim teşekkürler evet gerçekten çok haklısın
bu arada lady bird ankaranın neresindesin, sen merkezmi ilçelerden mi, birde memleketmi orası?
bende sonradan ankaralı olanlardanım eşim ankaralı bayramda oraya gitmeyi düşünüyoruz normalde ayvalıkta yaşıyoruz eşimin işinden dolayı sormamın nedenide bayramda belki orda iyi bir doktor bulursak bi muayene olayım diorum :)
[/QUOTE]

canım ben merkezde oturuyorum. doğma büyüme buralıyım. burada bir kaç doktorun ismini çok duydum. bir taneside Doç.Dr.Cihangir Çakıcı. ben ona gidiyorum şu anda. Ankara'da çok ünlü ve çok da kalabalık oluyor. tek düşündüğümde o. gerçekten yoğun bir doktor. ama çok tatlı. düşünebilirsin. özel çalışıyor, yeri tunalı caddesinde.

canım bende ara ara kasık ağrıları devam ediyor ama doktorum ısrarla normal diyor. bende alıştım artık hatta gün boyu hiç ağrı olmayınca endişeleniyorum niye ağrı yok diye :)

canım bende ara ara kasık ağrıları devam ediyor ama doktorum ısrarla normal diyor. bende alıştım artık hatta gün boyu hiç ağrı olmayınca endişeleniyorum niye ağrı yok diye :)

Bende sordum dün doktoruma hic bisey hissetmiyorum die bana dediki bu zamanda cok normal sadece bazen adet olucakmis gibi karnin ariyabilir ama oda herkeste farklidir dedi. Benim geceleri bazen agri oluyor sonra tuvalete gidince geciyor. yani bence herseyimiz normal suanda

evet canım inşAllah hepimizin hamililiği normal. yapabilirmiyiz bilmiyorum ama olumsuz düşünmemeliliyiz zaten. ben bu ara yemek yiyemiyorum fazla suda içemiyorum Benim durumumda olan arkadaşlarda varmış görüyorum o yüzden biraz daha rahatım İnşallah herşey yolunda gider bebişlerimizi kucağıma sağlıcakla alırız.

Kızlar 2 gün önce kan testim 103 çıktı baya bi geç döllenme olmuş oyüzden hangi günümdeyim bilmiyorum.Doktorum adet gününe bir kaç gün kala bu değer çıkar dedi.Bu yüzden yaklaşık bir SAT tarihi belirleyeceğiz.Değerim sizce nasıl.Endişelenmemeye çalışıyorum.Hala şaşkınım:)

CNM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ÇOK ŞEYLER YAŞAMIŞSIN DÜŞÜNMESİ BİLE ÜZDÜ BENİ..
İNŞ Bİ DAHA ASLA BU KORKULARI YAŞAMAZSIN..

kızlar benide listeye eklermisiniz

istanbuldayım 29 yaşındayım ve doğum tarihi 3 haziran.

YAW KIZLAR TAHMİNİ DOĞUM TARİHİNİZİ NASIL BELİRLİYORSUNUZ Kİ?

MAŞALLAH SİZE ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZİ İNŞ..

KESİNLİKLE SANA KATILIYORUM ARKADAŞIM..
BU MANEVİYAT GÖNÜL BAĞI İYİ NİYET ÇOK ÇOK ÖNEMLİ ALLAH BOZMASIN MAŞALLAH DİYELİM

canım ben merkezde oturuyorum. doğma büyüme buralıyım. burada bir kaç doktorun ismini çok duydum. bir taneside Doç.Dr.Cihangir Çakıcı. ben ona gidiyorum şu anda. Ankara'da çok ünlü ve çok da kalabalık oluyor. tek düşündüğümde o. gerçekten yoğun bir doktor. ama çok tatlı. düşünebilirsin. özel çalışıyor, yeri tunalı caddesinde.[/QUOTE]

tşkrler canım

merhaba aranıza yenir girdim sayılmaz sürekli merak ettiğim konular hakkında bakarım buraya ama yazmamıştım hiçtaki HAZİRAN ANNELERİ TOPİĞİgörene kadar ben yeni öğrendim 4haftalık hamileyim 2.bebeğim olcak inş. 13aylık kızım var ve bu bebeği amansız yakalandık ama çok mutluyum isityordumda...
aranıza hoşgeldim umarım......:44:

Hosgeldn canim ne güzel bebislerin birlikte büyücekler. Bende hep öle olsun isterim ama bizim ilki bile zor oldu ikinici dahada bi bekletir gibime geliyor. Hayirlisi olsun insallah diger bebegin gibi huzurla alirsin kucagina yeni bebeginide insallah

| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

minilya | Istanbul | 24 Agustos | ??? Haziran | bekliyoruz

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

dusduru / 29 | Istanbul | ??? Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

gizi | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

nimessay | Istanbul | 4 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

hewal_25 / 28 | Izmir | 6 eylül |12 haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | Istanbul | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

eylülaymutu / 29 | Ankara | 14 eylül | 20 haziran | bekliyoruz

Son düzenleme:

tşk ederim canım inşallah hayırlısı olsun.... ama şunu anladım NO STRESSS NO STRESSS bu işin yolu bu....

bugun doktora gıttım kızlar ultrason resmını verdı bebısın:))
bıde 4+3 gunlukmuş

bugun doktora gıttım kızlar ultrason resmını verdı bebısın:))
bıde 4+3 gunlukmuş

MAŞALLAH SİZE..
YA SALI GÜNÜ BENDE DR GİTTİM USG RESMİ VERDİ AMA SADECE 3 HAFTALIK DEDİ
BU 4+3 LERİ FALAN DR Mİ HESAPLIYO YAW :26:

merhaba kızlar ben tam olarak kaç haftalığım bilmiyorum ama galiba bende haziran annesim son adet tarihim 11 eylül ankarada ii bi doktor arıyorum yhaa güzel ilgilenen varmı bildiğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…