2012 haziran anneleri

slm arkadaşlar, forumu bir süredir takip ediyordum, aranıza anca katılabildim, bende haziran 2012 anne adayıyım kısmetse,

ama daha bu hafta başı müjdeyi öğrenebildim.

aborjinos , beni de listeye eklerseniz sevinirim.

edirne , muhtemel doğum tarihi 7 haziran 2012,

senin adına çok sevindim canım,Allah sağlıkla bebeşini kucağna almayı nasip etsin,benim de sat 18 eylül,çok istiyorum hamile olmayı 6 aydır deniyoruz ama inş. diyebiliyorum sadece..Eğer olursa sat aynı olduğundan sürecimizde benzerlikler olabilir..inş.:))))

Merhabalar,
Benimde SAT 7 Eylül , Doğumum, Allah izin verirse Haziran 13 . 22 Ekimde kontrolüm var. Umarım bir problem olmaz.
Benim progesteron hormonum düşük olduğu için ilaç kullanıyorum.Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Varsa yardımcı olabilir mi?

sağol canım, olmadı sende rahim filmi çektir, daha hızlanır sürecin, dilerim herşey gönlünce olur...

çok sağol canım bende bilmiyorum, başına geldikçe öğreniyorsun, hepimizin için hayırlısı daha yolun başı :)

yarın sabah kontrolüm var kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktor korkuyorum umarım duyarız kalp atışlarını allah yardım etsin hepimize çok zor bi durum...

yarın sabah kontrolüm var kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktor korkuyorum umarım duyarız kalp atışlarını allah yardım etsin hepimize çok zor bi durum...

ne büyük mutluluk,Allahın izniyle duyarsınız inş. kalp atışlarını:)

canım bende de var biraz şişlik hatta baya var yemek falanda yemiyorum çok ,iştahım kapalı ama hamilelik belli:44: bu işi ben anlamadım gazdır falan dedim ama annemler değil bildilin hamilelik bu dediler

münasebete gelince de ilk üç ay çok önerilmiyor. bize belirtti dr umuz. bilginiz olsun...

ya kızlaar bu eslerin erkek cocuk istekleri nedir böylee canım tatlı ceksin diye hergün elinde tatlıyla geliyoo kan sekerimi cıkarıcak ( dün tatlı almıs bugün cikolata bide zorla yediriyor offf ((

ya kızlaar bu eslerin erkek cocuk istekleri nedir böylee canım tatlı ceksin diye hergün elinde tatlıyla geliyoo kan sekerimi cıkarıcak ( dün tatlı almıs bugün cikolata bide zorla yediriyor offf ((

:))) bizde tam tersi canım kız çoçuk istiyor ve hergün tuzlu bişeyler getiriyor benimde canım zaten tatlı hiç istemiyor :) Rabbim hayırlısını versin inşallah

Merhabalar. Bende yeni uye oldum arkadasim onerdi bende 5 haftalik hamileyim ve ilk gebeligim cok ama cok heyecanliyim :)

selam bende 4+2 haftalik hamileyim hesaplamalara göre haziran annesi olucam
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cnmmm çok çikolata yemeee kafein içeridiği için zararlı yani tabikide yicez ama dikatte etmek gerek

bu arada bugün doktora gittim çok şükür kesemizi gördük resminide aldık büyük heyecan ya doktora gidene kdr terör estirdim resmen=)) bir an önce göreyim diye hehe5 haftalık 5+2 oluorum şu an hatta Allah hepimize sağlıklı ve rahat hamilelik yaşatsın inşallah aminnnnnnnnnnn=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…