herkese merhaba,
daha önce şubat 2012 anneleri forumundaydım ama 6 haftalıkken kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum, sonra perde var diye rahim filmi istedi doktor, adet biter bitmez çekiliyormuş, eylülün 22 sinde çektirdim, bilirsiniz rahim filmi çekilen ay hamile kaşma şansı 3 kat artıyormuş, hatta çeken doktor ne kadarlık evlisin dedi bende 4 ay dedim, niye bu kadar erken çekiliyorsun dedi bende ben perde için çekiliyorum dedim, meğersem insanlar bunu hamile kalma yöntemi olarak kullanıyormuş
sonra bu ay denedik ben hep bu forumu takip ediyordum bakalım bende katılabilecekmiyim diye bugün BATımın son günüydü, idrar testi yaptım güvenmememe rağmen pozitif çıktı, hemen kan verdim beta hcg 839 yani 4 haftalık hamileymişim, pazartesi doktor kontrolune gideceğim erken konuşmak istemezdim ama dayanamadım :))
lütfen beni de listeye alınız :))
sat 16 eylül, gebelik.org' a göre doğum tarihi 22 haziran :)
hadi gözün aydın canım çok sevindim
önce karından bakıp sonramı alttan baktı ?
tuanacım gözün aydın arkadaşımdarısı biizm başımıza
senin adına çok sevindim canım,Allah sağlıkla bebeşini kucağna almayı nasip etsin,benim de sat 18 eylül,çok istiyorum hamile olmayı 6 aydır deniyoruz ama inş. diyebiliyorum sadece..Eğer olursa sat aynı olduğundan sürecimizde benzerlikler olabilir..inş.:))))
hayırlısı olsun canım aramıza hg herşeyde bi hayr vardır derler ben hiç bilmiyodum öle bi olay sende duydum allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı bi şekilde inş. Sende bebişini kucağına alırsın canım
sağol canım, olmadı sende rahim filmi çektir, daha hızlanır sürecin, dilerim herşey gönlünce olur...
yarın sabah kontrolüm var kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktor korkuyorum umarım duyarız kalp atışlarını allah yardım etsin hepimize çok zor bi durum...
ne büyük mutluluk,Allahın izniyle duyarsınız inş. kalp atışlarını:)
kızlar bide sorucam bişey daha var bugünlerde normal kıyafetlerinizimi giyiyorsunuz ??
beni şimdiden lastikler kemerler falan sıkıyo..işte çoğu zaman masamda otururken pantolonun düğmesini açıyom
bide eşlerle münasebet için doktorunuz bişi dedimi ya da siz nasıl davranıyosunuz ben korkuyom da :26:
ya kızlaar bu eslerin erkek cocuk istekleri nedir böylee canım tatlı ceksin diye hergün elinde tatlıyla geliyoo kan sekerimi cıkarıcak( dün tatlı almıs bugün cikolata bide zorla yediriyor offf ((
Merhabalar. Bende yeni uye oldum arkadasim onerdi bende 5 haftalik hamileyim ve ilk gebeligim cok ama cok heyecanliyim :)
Merhabalar. Bende yeni uye oldum arkadasim onerdi bende 5 haftalik hamileyim ve ilk gebeligim cok ama cok heyecanliyim :)
ya kızlaar bu eslerin erkek cocuk istekleri nedir böylee canım tatlı ceksin diye hergün elinde tatlıyla geliyoo kan sekerimi cıkarıcak( dün tatlı almıs bugün cikolata bide zorla yediriyor offf ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?