2012 haziran anneleri

kızlarrr kan testinde çıktıktan sonra alttan muayene edilmiyor dimi hiç? lğtfen bilgi verinn

kızlarrr kan testinde çıktıktan sonra alttan muayene edilmiyor dimi hiç? lğtfen bilgi verinn

canım tam bilmiyorum ama benim kanda çıktı dün akşam lekelenmem olunca acille gittim alttan baktı düşük tehlikem olduğunu söyledi bana baktı ama bakılıyomu bilmiyorum (

tatlım kan testinde çıkmasıyla alakası yok alttan bakılmasının.gebeliğin büyüklüğüyle alakası var.burdakilerle kıyaslama kendini benim sat diyelim 5 eylül seninde 5 eylül ama ikimizde aynı anda döllenecek değiliz birimiz geç döllenir birimiz erken o yüzden sen kan testinde pozitif görür görmez ultrasona gir alttan veya üstten bi şekilde gebelik olduğunu bi uzman görsün

canım tam bilmiyorum ama benim kanda çıktı dün akşam lekelenmem olunca acille gittim alttan baktı düşük tehlikem olduğunu söyledi bana baktı ama bakılıyomu bilmiyorum (

ah cnm kıyamam inşallah geçer bol bol istirahat et.doktorum bana bilgisayar başında durmamın zararlı olduğunu söyledi senin daha dikkatli olman gerek o yüzden çok fazla kalma.

ah cnm kıyamam inşallah geçer bol bol istirahat et.doktorum bana bilgisayar başında durmamın zararlı olduğunu söyledi senin daha dikkatli olman gerek o yüzden çok fazla kalma.

ewt canım uzandığım yerden giriyorum ama gende zararlı haklısın ama bu da olmasa yatarda vakit geçmiyoo ((

inşallahhh alttan bakmaz yaa hiç sevmiyorum son sat 14 eylül dü geçti ne zaman idrar testi yapsam bugün yapsam çıkarmı kızlar lütfen akıl verinnn

ewt canım uzandığım yerden giriyorum ama gende zararlı haklısın ama bu da olmasa yatarda vakit geçmiyoo ((

o zaman saçma sapan yerlere girip canını sıkma.ne de olsa hala hamilesin.tehlikesi olması düşük yapacağın anlamına gelmez.hatta sen bundan bahsetme bence.ben eylül ayında bi adet oldum hiç durmadan bu ay hamile kalacağımı söyledim durmadan quantum yaptım pozitif düşündüm asla ama asla negatif bişi ne yaz ne söyle ne de düşün herşey harikaymış gibi düşünmeye devam et

inşallahhh alttan bakmaz yaa hiç sevmiyorum son sat 14 eylül dü geçti ne zaman idrar testi yapsam bugün yapsam çıkarmı kızlar lütfen akıl verinnn

idrar testi bugün yapsan çıkabilir ama işte erken döllenme mi geç döllenmemi onu bilmiyoruz.eğerki zamanında döllendiysen çıkabilir yani yapabilirsin ama negatif çıkarsa bana kızma ok ben ne zaman yumurtladığını döllendiğini bilmiyorum ki bunu sen bile bilmiyosun :) yap da haber ver bize

slm kızlar evet ozellıkle kablosuz ınternet daha tehlıkelı ceptende cok konusmayın benımde ılk bebegım dusuk smdı pc ve telde cok takılmamaya calısıyorum
cok sıkıcı bılıyorum ama hersey bebelerımız ıcın kızlar

haklısın canım dediğin gibi yapıcam ama dewlet hastanesindeki doktorlar varya o kadar kötülerki insanların moralini bozmaktan başka hiç bişiye yaramıyolar ama onların dediklerinide takmıyorum bebeğim bırakmıcak inş benii

hhemen gidip test alıyorumm cesaret verdin banaa saoll

3 buçuk aylık canım :)

masallak gosde bu nehız hemencıcıkte hamıle kalmısın sanslı say kendını mıllet yıllarca arıyor bende aynı sekılde ılk gebelıgım 9 ay sonra olmusdu oda dusukle sonuclanmıstı
onunde saygı ıle masallah deyıp egılıyorum

bişi diil inşallah da uğurlu gelirim cnm ve inşallah pozitif sonucuyla gelirsin yalnız onu sabah yataktan kalktığın gibi aç karnına ve ilk idrarınla yaparsan daha doğru çıkıyor

guzelım bende saana cesare vereyım satım 1 eyluldu ayın 26sında test yaptım cıktı hemde gun ıcınde 3 test yaptım cıktı
sendede bebıs varsa kı var gıbı kesın cıkar yanı bebek tutunduktan 15 gun sonra ıdrara karısıyor

ılk ıdrarla evet dogru ama varsa her turlu cıkıyor ben ılk ıdararla yaptım ınanmadım 2 saatlık ıdrar ıle karnımda tokken yaptım yıne cıktı
varsa cıkar yanı yap sen hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…