ben sımdıden söledım valla :)) cunku ılk bebısım olcek ıns..suan ınanamıorum karnımda bebıs mı var dıorum ?
doktor cuma gunu tekrar beklıor..daha kucuk dıyemı acaba?
tabii cnm önemli olan sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebek olması.benim eşim çok yaramazmış inşallah onun gibi yaramaz olmaz.bide bişi sorucam 2li 3lü testleri devlet hastaneleri yapıyor mu?
benimdeee pantolonlarım sıkıyoo ama daha noktacık nasıl bu kadar etki ediyo anlamadım..( önceden yemek yemezdimm simdi cok yemek yiyorum gidisatım kötüü :)) birde ben üniversitedeyim okuyorum daha kimseyede cakktırmamaya calısıyorum sanki hic göbegim büyümicekmisss gibi :)) komik haller icine giriyorum vallahi gün icinde
eslerle münasebeti bende merakk ediyorum yaaa ben sormadım dr.a .. Bende cok korkuyorum, sanki kasıklarıma baskı oluyomus gibi hissediyorum ve esimden uzak durmaya calısıyorum(
Yarın sabah kontrolüm var kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktor korkuyorum umarım duyarız kalp atışlarını allah yardım etsin hepimize çok zor bi durum...
canım bende de var biraz şişlik hatta baya varYemek falanda yemiyorum çok ,iştahım kapalı ama hamilelik belli:44: Bu işi ben anlamadım gazdır falan dedim ama annemler değil bildilin hamilelik bu dediler
Münasebete gelince de ilk üç ay çok önerilmiyor. Bize belirtti dr umuz. Bilginiz olsun...
merhabalar. Bende yeni uye oldum arkadasim onerdi bende 5 haftalik hamileyim ve ilk gebeligim cok ama cok heyecanliyim :)
merhaba kızlar benim sat 4 eylül 5+6 günlük hamileyim dün doktora gittik ve ikiz olduğunu öğrendik iki kese gördü doktor sevindik evet rabbime binlerce kez şükürler olsun ama bu konuda hiç bir bilgim yok ne yapmalıyım.
merhaba arakadaşlar bende SAT 10 eylül.Çarşamba günü doktora gittim üstten kese görünmedi .Alttan baktı ve çok şükür göründü..küçük olduğu için daha hafta bile hesaplanamadı:)) 10 gün sonra tekrar gideceğim.İnş..Kalp atışınıda duyarım..Ben bu bebeğe o kadar zor kavuştum ki.Hala hamile olduğuma inanamıyorum.İnş..Sağlıkla kucağımada alırım..Şu hafta hesabının olduğu resimlerden nasıl yapabilirim.bana yardımcı olur musunuz??Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah..
:))) bizde tam tersi canım kız çoçuk istiyor ve hergün tuzlu bişeyler getiriyor benimde canım zaten tatlı hiç istemiyor :) Rabbim hayırlısını versin inşallah
cnmmm çok çikolata yemeee kafein içeridiği için zararlı yani tabikide yicez ama dikatte etmek gerek
bu arada bugün doktora gittim çok şükür kesemizi gördük resminide aldık büyük heyecan ya doktora gidene kdr terör estirdim resmen=)) bir an önce göreyim diye hehe5 haftalık 5+2 oluorum şu an hatta Allah hepimize sağlıklı ve rahat hamilelik yaşatsın inşallah aminnnnnnnnnnn=)
sorma cnm bide pantolon falan sıkınca kasıklarım ağrıyo korkuyom hemen açıyorum düğmeyi bi gün düşcek pantolon da dur bakalım ne zaman
Bana dr 2 hafta da olabilir ilişki dedi ama bazen ilişki sonrası kanama olabilir korkmayın dedi de rastgele gittiğim bi dr onun için asıl doktoruma gitmeden tam karar veremicem..
selam kızlar tatlı haziran anneleriii
kızlar bugün kontrolüm vardı ilk kontrolüm ve karından baktı özel hast. ye gittim int. hesapladğma göre 5+3 deyim doktorda beşinci haftadasındedi zaten kesemizi gördük muhteşem bir duygu meleğim daha küçücük oldğu için sadece kesesi görünüyor içinde küçücük bir nokta vardı o da meleğimmiş iki hafta sonraaa kalp atışlarını duyabilirmişiz benden son havadisler bunlar çok mutluyum Rabbim isteyen herkese yaşatır umarım bunlar güzel duygular sayfalar çok ilerlemiş hepsini takip edemedim :) umarım herkes iyidir kızlarrr
habu arada bir sürü test ve tahlil yazdı doktor 200tl tuttu biz özelde yaptırmadık ama testleri pazartesi günü dewlette yaptırmayı düşünüyoruz :) çünkü devlette ücretsiz yapılabiliyormuş bunlar sağlık güvencesiyle ama özel her sebeptir bilmiyorum para istiyor...
kızlar bugün kontrolüm vardı ilk kontrolüm ve karından baktı özel hast. ye gittim int. hesapladğma göre 5+3 deyim doktorda beşinci haftadasındedi zaten kesemizi gördük muhteşem bir duygu meleğim daha küçücük oldğu için sadece kesesi görünüyor içinde küçücük bir nokta vardı o da meleğimmiş iki hafta sonraaa kalp atışlarını duyabilirmişiz benden son havadisler bunlar çok mutluyum Rabbim isteyen herkese yaşatır umarım bunlar güzel duygular sayfalar çok ilerlemiş hepsini takip edemedim :) umarım herkes iyidir kızlarrr
habu arada bir sürü test ve tahlil yazdı doktor 200tl tuttu biz özelde yaptırmadık ama testleri pazartesi günü dewlette yaptırmayı düşünüyoruz :) çünkü devlette ücretsiz yapılabiliyormuş bunlar sağlık güvencesiyle ama özel her sebeptir bilmiyorum para istiyor...
arkadaşlar kaç kilo ile hamile kaldığımızın listesini de mi yapsak... bakalım kim ne kadar kilo alacak ne kadar kilo kaybedecek gözlem yapma şansımız olur...
ben 65 kilo ile başladım 9 aylık yolculuğumuza boy 1.68
ay benim eşimde çok yaramazmış valla :) valla devlet hastanelerindede bu testlerin yapılıyor olması lazım ama emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?