2012 haziran anneleri

kızlarrr bende perşembe gittim doktora ve bebişimmm 7 haftalık olmşş :))) sağlıklı dedi çok şükür zaten gördük de keseyi ve bebişimizi :) kalp atışlarını gördüükk :)) Allahım her isteyene versin inşallah en tez zamandaa amiiinnn... benim de doğum 1 hazirana geliyo inşallah...bende listede olmal istiyoruuuummmmmmmm :)

ben sımdıden söledım valla :)) cunku ılk bebısım olcek ıns..suan ınanamıorum karnımda bebıs mı var dıorum ?
doktor cuma gunu tekrar beklıor..daha kucuk dıyemı acaba?

Benimde ilk bebeğim :) Doktor keseyi veya kalp atışlarını duymak istiyor. onun içindir bence, benimde bugün randevum var, keseyi görmüştük. Bu sefer kalp atışlarını duymak için çağırdı doktorum

tabii cnm önemli olan sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebek olması.benim eşim çok yaramazmış inşallah onun gibi yaramaz olmaz.bide bişi sorucam 2li 3lü testleri devlet hastaneleri yapıyor mu?

ay benim eşimde çok yaramazmış valla :) valla devlet hastanelerindede bu testlerin yapılıyor olması lazım ama emin değilim.

arkadaşlar ben adetimi 4gün geçince kan testi yaptırdım hcg 5000 çıktı normalmi fazlamı sizce nasıl

merhaba kızlar benim sat 4 eylül 5+6 günlük hamileyim dün doktora gittik ve ikiz olduğunu öğrendik iki kese gördü doktor sevindik evet rabbime binlerce kez şükürler olsun ama bu konuda hiç bir bilgim yok ne yapmalıyım.

merhaba arakadaşlar bende SAT 10 eylül.Çarşamba günü doktora gittim üstten kese görünmedi .Alttan baktı ve çok şükür göründü..küçük olduğu için daha hafta bile hesaplanamadı:)) 10 gün sonra tekrar gideceğim.İnş..Kalp atışınıda duyarım..Ben bu bebeğe o kadar zor kavuştum ki.Hala hamile olduğuma inanamıyorum.İnş..Sağlıkla kucağımada alırım..Şu hafta hesabının olduğu resimlerden nasıl yapabilirim.bana yardımcı olur musunuz??Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah..

sorma cnm bide pantolon falan sıkınca kasıklarım ağrıyo korkuyom hemen açıyorum düğmeyi bi gün düşcek pantolon da dur bakalım ne zaman
Bana dr 2 hafta da olabilir ilişki dedi ama bazen ilişki sonrası kanama olabilir korkmayın dedi de rastgele gittiğim bi dr onun için asıl doktoruma gitmeden tam karar veremicem..

Yarın sabah kontrolüm var kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktor korkuyorum umarım duyarız kalp atışlarını allah yardım etsin hepimize çok zor bi durum...

ay maşallah size ben daha 10 gün sonra görücem inş kalp atışlarını geçmiyo zaman..

sorma löp diye bi göbek çıkmış şimdiden ilerisini düşünemiyorum ama bebeğim sağlıklı olsun da herşeye razıyım..

merhabalar. Bende yeni uye oldum arkadasim onerdi bende 5 haftalik hamileyim ve ilk gebeligim cok ama cok heyecanliyim :)

hoşgeldin tebrikler..
Benimde ilk gebeliğim bende inanılmaz heyecan yapıyorum

amin inş canım benimde 7eylül bende daha gitmedim doktora biırkaç hafta sonra gitmeyi düşünüyorum .....

arkadaşlar kaç kilo ile hamile kaldığımızın listesini de mi yapsak... bakalım kim ne kadar kilo alacak ne kadar kilo kaybedecek gözlem yapma şansımız olur...

ben 65 kilo ile başladım 9 aylık yolculuğumuza boy 1.68

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun bebişlerin. sağlıkla kucağına alırsın inş.hiç bhcg yaptırdın mı değerin kaç çıktı...
benimde sat 4 eylül 8 ekimde gittim ilk kontrole bişey anlamadık. haftaya cumartesi daha net olur sanırım herşey:44:

merhaba canım,öncelikle hayırlı olsun.benimde sat 9 eylül,6 ekimde öğrendim ben sonucumu ve tıpkı senin gibi çok zor kavuştum,çok yıpratıcı tedavi süreçleri,uzun beklemeler sonucu hamdolsun Rabbim nasib etti.benim ilk kontrolüm çarşamba günü,inşallah keseyide kalp atışlarınıda görür hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza da alırız.
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/469681-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html gebelik çizelgenide en kolya burdan yapabilirsin sanırım.

selam kızlar tatlı haziran anneleriii
kızlar bugün kontrolüm vardı ilk kontrolüm ve karından baktı özel hast. ye gittim int. hesapladğma göre 5+3 deyim doktorda beşinci haftadasındedi zaten kesemizi gördük muhteşem bir duygu meleğim daha küçücük oldğu için sadece kesesi görünüyor içinde küçücük bir nokta vardı o da meleğimmiş iki hafta sonraaa kalp atışlarını duyabilirmişiz benden son havadisler bunlar çok mutluyum Rabbim isteyen herkese yaşatır umarım bunlar güzel duygular sayfalar çok ilerlemiş hepsini takip edemedim :) umarım herkes iyidir kızlarrr
habu arada bir sürü test ve tahlil yazdı doktor 200tl tuttu biz özelde yaptırmadık ama testleri pazartesi günü dewlette yaptırmayı düşünüyoruz :) çünkü devlette ücretsiz yapılabiliyormuş bunlar sağlık güvencesiyle ama özel her sebeptir bilmiyorum para istiyor...

:))) bizde tam tersi canım kız çoçuk istiyor ve hergün tuzlu bişeyler getiriyor benimde canım zaten tatlı hiç istemiyor :) Rabbim hayırlısını versin inşallah

amin önce hayırlı ugurlu olsun saglıklı olsun herseydenn önemlii... esimde böyle diyor 2 dk sonra ama erkek olsun aslanım o benim demeye baslıyor hayırlısı artık bakalım :))

ayy cok sevindimm hadi gözün aydın vallahi tüm gün baktım yazdın mı ne yaptın nolduu diyee .. aminn canım beniiiim amiiiiiinnn allah isteyen herkese nasip etsinn.. biz seninle paralel gidiyoruz sanırımm :)) bende perş. gittiğimde tam 5 haftalıktı allah tamamını nasip etsinn

ayy ayy sorma ben zaten cok zayıf degilim normaldede sonumu merak ediyoruummm ama icim kıpırrr kıpıırrr :)))
yani 2 haftada bi kere mi bizde öyle kanama falan yok ama doktora benimde sormam gerekiyor internette okudum zaten rahme gidecek olan bütün herseye karsı vücut kendini kapatıyormuss bi sakıncası yok ama son aylarda riskli cünkü vücut kendini doguma hazırladıgı icin genisliyo menilerde erken dogumu baslatabiliyor diye yazıyordu..

allah tamamına erdirsin inş. ben keseyi ilk gördüğümde çok hissizdim. hep tebessüm ediyordum ama çok tarifsiz hislerdi...

ayy canımmm gözüün aydın yemin ederim okurkenn tüylerim ürperdiii allah hepimizi nazarlardan saklasııınnn bambaşka bir duygu buuu

ya benim testleri 2 hafta sonra gittiğimde yapıcaz dedi vee kalp atıslarını duyucaz dedi.. bu testler niçin yapılıyor ben hala bilmiyorum

oluurrrr.. bende 69 kg 1.73 boylaa başşladımmm :))))

maşallah maşallah,çok sevindim adınıza canım,devamıda böyle güzel olur inşallah.hayırlısıyla darısı başımıza.

canım çok sewindim allah nazarlardan saklasınn

isim boy başlangıç kilo yaş

1. nimessay 1.68 65 29
  2. lafraise 1.73 69

kızlar böyle birşey yaptım ama orjinal olmadı bilenler bir yardım eli atsın:)

ay benim eşimde çok yaramazmış valla :) valla devlet hastanelerindede bu testlerin yapılıyor olması lazım ama emin değilim.

sanırım bi tanesi yapılmıyo burdan biri öyle demişti.kızlar bide cinsel münasebeti sormuşsunuz.doktorum ben sormadan herşeyi bize anlattı ilk 3 ay cinsel münasebet yasak 3 aydan sonra da azar azar günde 1 kez falan ok.biri bana 5.5 ay serbest demişti onun dediğini uygulayıp eşimle beraber olsaydım bebeğimi kaybedebilirdim.sadece doktorun ağzından çıkanları uygulayın ve lütfen emin olmadığınız şeyleri yazıp insanları yanlış yönlendirmeyin kızlar bunu yazdığım içinde bana kızmayın çünkü gebelik işi şakaya gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…