masallak gosde bu nehız hemencıcıkte hamıle kalmısın sanslı say kendını mıllet yıllarca arıyor bende aynı sekılde ılk gebelıgım 9 ay sonra olmusdu oda dusukle sonuclanmıstı
onunde saygı ıle masallah deyıp egılıyorum
2011 haziran gelinlerinde takılıyo muydun? ben senden önce evlendim abla de bağaa :) nerdensin bu arada?
aplacımmm :)) yok canım oraya girmedim hiç yeni üye oldum daha buraya 2-3 hafta oluyo ... ankaradan ben sen nerdensinn ??
aplacımmm :)) yok canım oraya girmedim hiç yeni üye oldum daha buraya 2-3 hafta oluyo ... Ankaradan ben sen nerdensinn ??
:)) inşallah bırakmaz benii bebiş yoksa heralde düşük olursa benim bünye kendini nasıl toplar merak ediyorumm
aranıza yeni aktılıyorum bende 6 hafta 6 günlük hamileyim birşey sormak istiyorum ben ağustostamı eylüldemi hamile kalmıs oluyorum acaba26:
Uamrım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucagımıza alırız.enım ılk hamileliğim çok çok heycanlıyım allahıma binlerce şükürler olsunnn
ya şurda kötü şeylerden bahsetmeyin içimizi bunaltmayın hepimiz şuan hamile miyiz hamileyiz önünüze bakın.iyi düşün ii olsun.
haerkese hayrlı hafta sonları ben de işyerindeyim bende evde dinlenmk istiyorum çok kötü uykum var bi de arada midem çok bulanıyo ya sizler nslsnz bakem anneler
bende 24 aralıkta mı ne üye oldum evlenene kadar hep o topicteydim çeyizler aldıklarımız düğünümüz herşeyi konuştuk orda da ama benim düğün gibi olaylısı olmamıştır.açlıktan,duvağın kafamdaki ağırlığından yoldan geç kalmanın stresinden düğün salonuna gitmeden önce hastaneye gittik gelin arabasıyla hemşireler nasıl bağırıyo gelin geldi ışıkları kapayın diyen alkışlayan çok komikti yol boyunca da kayınvalidemin tuttuğu poşete kustum nasıl ama? :)) he bide şoför kavşağı kaçırdı azcık ıspartaya doğru gittik :) ben antalyadanım cnm
ya şurda kötü şeylerden bahsetmeyin içimizi bunaltmayın hepimiz şuan hamile miyiz hamileyiz önünüze bakın.iyi düşün ii olsun.
sorunu oncelıkle ben cevaplıyım tatlım 1 haftadır ogurmelerıme 3 gundur cıkarmalarım basladı ve bısıcık yıyımez oldum resmen ac gezıyorum suan zorla elma yemekteyım ama sukur halıme bu bebegımın ıyı oldugunu gosterır
helal pelincim sana katılıyorum zate hava sıkıcı bi de biz sıkmayalım kendimizi
canım bende farklı değilim selmacım ayrıca düştüm düşecem ayrıca yarın da çok işim var kapıyı takmaya geliyolar
netcem bilmiyom
bu tepkı kımeydı pelıncım
sen kendıne dıkkat et cnm ıstırahat et bısıcık olmaz tecrubelı olarak soylıyım sadece tuvalete kalk bıde oyle toparlanamam falam deme neden bılıyormusun rabbım sınar sonra senı bende oyle dedım bıde dusun benımkı 9 ay sonra gelen bı bebektı evet acı ama ınsan cok sukur toparlanıyor bak yıne hamıleyım oyle boyle derken ıkı yılı gectı evlılılıgım
bunu unutmakı eger yıcek lokması varsa annesı bısıcık olmaz allah kucagına almayı nasıp etsın
bıde bısı sorucam suan belırtı olarak ne durumdasın vucudun nasıl mıgden agrıların falam
ayy cnaım neler gelmiş başınızaaa ama çok şükür atlatmışsınızzzbende öle şeyler olmadı vallahi ben herşeyi çok gözümde büyüttüm ama bi baktım heşey bitmiş balayına bile gidip gelmişiz ne çabuk geçti anlamadımm
allah yardım etsın derya ıyı kapın hemen takılıyor ayy calısınca zor vallahıben paso yatıyorum
hayrlısı olsun canım aramızada hg ağustosta kalmış oluyosun canım inş. Sağ salim alırız canım allah şimdiden analı babalı büyütsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?