2012 haziran anneleri

:)) inşallah bırakmaz benii bebiş yoksa heralde düşük olursa benim bünye kendini nasıl toplar merak ediyorumm

aranıza yeni aktılıyorum bende 6 hafta 6 günlük hamileyim birşey sormak istiyorum ben ağustostamı eylüldemi hamile kalmıs oluyorum acaba26:

uamrım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucagımıza alırız.enım ılk hamileliğim çok çok heycanlıyım allahıma binlerce şükürler olsunnn

aplacımmm :)) yok canım oraya girmedim hiç yeni üye oldum daha buraya 2-3 hafta oluyo ... ankaradan ben sen nerdensinn ??

bende 24 aralıkta mı ne üye oldum evlenene kadar hep o topicteydim çeyizler aldıklarımız düğünümüz herşeyi konuştuk orda da ama benim düğün gibi olaylısı olmamıştır.açlıktan,duvağın kafamdaki ağırlığından yoldan geç kalmanın stresinden düğün salonuna gitmeden önce hastaneye gittik gelin arabasıyla hemşireler nasıl bağırıyo gelin geldi ışıkları kapayın diyen alkışlayan çok komikti yol boyunca da kayınvalidemin tuttuğu poşete kustum nasıl ama? :)) he bide şoför kavşağı kaçırdı azcık ıspartaya doğru gittik :) ben antalyadanım cnm

aplacımmm :)) yok canım oraya girmedim hiç yeni üye oldum daha buraya 2-3 hafta oluyo ... Ankaradan ben sen nerdensinn ??

haerkese hayrlı hafta sonları ben de işyerindeyim bende evde dinlenmk istiyorum çok kötü uykum var bi de arada midem çok bulanıyo ya sizler nslsnz bakem anneler

:)) inşallah bırakmaz benii bebiş yoksa heralde düşük olursa benim bünye kendini nasıl toplar merak ediyorumm

sen kendıne dıkkat et cnm ıstırahat et bısıcık olmaz tecrubelı olarak soylıyım sadece tuvalete kalk bıde oyle toparlanamam falam deme neden bılıyormusun rabbım sınar sonra senı bende oyle dedım bıde dusun benımkı 9 ay sonra gelen bı bebektı evet acı ama ınsan cok sukur toparlanıyor bak yıne hamıleyım oyle boyle derken ıkı yılı gectı evlılılıgım
bunu unutmakı eger yıcek lokması varsa annesı bısıcık olmaz allah kucagına almayı nasıp etsın
bıde bısı sorucam suan belırtı olarak ne durumdasın vucudun nasıl mıgden agrıların falam

ya şurda kötü şeylerden bahsetmeyin içimizi bunaltmayın hepimiz şuan hamile miyiz hamileyiz önünüze bakın.iyi düşün ii olsun.

hayrlısı olsun canım aramızada hg ağustosta kalmış oluyosun canım inş. Sağ salim alırız canım allah şimdiden analı babalı büyütsün canım

haerkese hayrlı hafta sonları ben de işyerindeyim bende evde dinlenmk istiyorum çok kötü uykum var bi de arada midem çok bulanıyo ya sizler nslsnz bakem anneler

sorunu oncelıkle ben cevaplıyım tatlım 1 haftadır ogurmelerıme 3 gundur cıkarmalarım basladı ve bısıcık yıyımez oldum resmen ac gezıyorum suan zorla elma yemekteyım ama sukur halıme bu bebegımın ıyı oldugunu gosterır

ayy cnaım neler gelmiş başınızaaa ama çok şükür atlatmışsınızzz bende öle şeyler olmadı vallahi ben herşeyi çok gözümde büyüttüm ama bi baktım heşey bitmiş balayına bile gidip gelmişiz ne çabuk geçti anlamadımm

canım bende farklı değilim selmacım ayrıca düştüm düşecem ayrıca yarın da çok işim var kapıyı takmaya geliyolar
netcem bilmiyom

helal pelincim sana katılıyorum zate hava sıkıcı bi de biz sıkmayalım kendimizi

burda hava çok güzel ama yine de insan kötü oluyor.kendi kendimizi strese sokmayalım.alacaklarımızı düşünelim mesela.göğüs pedi şampuan battaniye bebek küveti hastane çıkışı alt açma vs

canım bende farklı değilim selmacım ayrıca düştüm düşecem ayrıca yarın da çok işim var kapıyı takmaya geliyolar
netcem bilmiyom

allah yardım etsın derya ıyı kapın hemen takılıyor ayy calısınca zor vallahıben paso yatıyorum

bu tepkı kımeydı pelıncım

kız tepki değil.biz mutlu olursak pozitif olursak bebeklerimiz de aynı olur onu anlatmaya çalışıyorum.anne ne hissederse bebekte onu hisseder.anne bebeğim giderse diye düşünürse o bebek tutunmaz onu anlatmaya çalışıyorum tepki değil cnm

ewt valla aynen öyle yapıorum hiç böle olucam aklıma gelmezdi tuvaletten tuvallete kalkkar oldum yerimden :))
haklısın canımm inşşallah bırakmaz bizi de gelir eşimde bende dua ediyoruz allahım nasip eder inşşş
şu annn mide bulantım falan hiç yok ... sadece arada karnıma ağrılar giriyo bazen o kadar şidettli oluyo ki aha diyomm geliyoo kanama ama geçiyo hemen göğüslerim fena ağrıyo dokunamıyorum bu kadar canım

işte yıllar da böyle geçecek bi bakmışsın bi elinde biberon bi elinde çocuk bezi :)

allah yardım etsın derya ıyı kapın hemen takılıyor ayy calısınca zor vallahıben paso yatıyorum

saol canım sorma ya elinde uyan varmış yoksa 20-25 gün bekleyecektim şuan eve gitmek için saati iple çekiyom valla gözümden uyku akıyo
ayrıca midem de kötü netceğimi şaştım kolum düşüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…