kız tepki değil.biz mutlu olursak pozitif olursak bebeklerimiz de aynı olur onu anlatmaya çalışıyorum.anne ne hissederse bebekte onu hisseder.anne bebeğim giderse diye düşünürse o bebek tutunmaz onu anlatmaya çalışıyorum tepki değil cnm
çok sagol cnm aminnnn
cnm benım keske dedıgın gıbı olsa ama hayat oyle deıl ıns hepımız cok mutlu olalım kımse kotu haber vermesın ama madalyonun otekı yuzude var
bı soz var kul kurar kader gulermıs bencede erkenden hayallere baslamayalım elbet sampuanı olur onları konuscak daha 8 ay var onumuzde hem rahat hemde tedbırlı olmakta fayda var ben kendımı okdar hayallere kaptırmıstımkı cakıldım yere sımdı ıse hem varmıs gıbı tedbırlıyım hemde yokmus gıbı rahatım
cnm benım keske dedıgın gıbı olsa ama hayat oyle deıl ıns hepımız cok mutlu olalım kımse kotu haber vermesın ama madalyonun otekı yuzude var
bı soz var kul kurar kader gulermıs bencede erkenden hayallere baslamayalım elbet sampuanı olur onları konuscak daha 8 ay var onumuzde hem rahat hemde tedbırlı olmakta fayda var ben kendımı okdar hayallere kaptırmıstımkı cakıldım yere sımdı ıse hem varmıs gıbı tedbırlıyım hemde yokmus gıbı rahatım
hayal kursakta kötü bişi olduğunda üzülücez kurmasak da üzülücez ben onun için hayal kurmayı tercih ediyorum :) sen kötü bişi yaşadığın için tedbirlisin seni de anlıyorum ama ben yaşamadığım için rahatım allahta hiç kimseye kötü şeyler yaşatmasın.amin diyin kızlar
hayal kursakta kötü bişi olduğunda üzülücez kurmasak da üzülücez ben onun için hayal kurmayı tercih ediyorum :) sen kötü bişi yaşadığın için tedbirlisin seni de anlıyorum ama ben yaşamadığım için rahatım Allahta hiç kimseye kötü şeyler yaşatmasın.amin diyin kızlar
ya bu benim doktor 1 saat yapmam gerekenler yapmamam gerekenler falan baya bişiler anlattı sizin doktorunuz neler söyledi?
benide yazın arkadaşlar sat 11 eylül ve netten hesapladığıma göre muhtemelen doğum tarihide 17 haziran :)
ben senden çok önce adet oldum ama geç döllenme var sanırım.senle kapışıyoruz şuanda :) yaş kaç senin bide kaç haftalıktın?
ben doktor konusunda çok şansızım hiç bişi demedi sadece dinlen su iç bu kadar sana söylediklerini bana söylesene bari senden bilgi alıyım
kaç haftalığım onuda söylemedi canım doktor ama intenet hesabına göre 4 hafta 5 gn falan çıkıyo ben 20 yaşındayım
aynen şöle dedi.şuanda civciv yumurtanın içinde 2 hafta sonra vik vik dicek yumurtadan çıkacak bizde onu burdan görücez dedi :) günde 4 bardak ayran dedi süt içmekten daha faydalı,haftada bir balık ya da tavuk,günde 2 ceviz içi,3 ay cinsel ilişki yasak,12 kilodan fazlasını almak yasak,günde bir kase meyve,sık yemek yemek,aç kalmamak,sucuk,çiğköfte,salam sosis yasak,ağır kaldırmak,uzun yürüyüşler,spor,yüzmek yasak.pc başında fazla kalmak yasak,röntgen radyasyonlu ortam yasak,günde 1 bardak kuşburnu adaçayı nanelimon ıhlamur içebilirsin ama sadece 1 bardak dedi.kafeinli içecekler yasak,ilaç kullanmak yasak ama devamlı kullandığım ilaçlar serbest şuan aklıma gelenler bunlar
ne güsel genç anne olucan :) he bide günde bir avuç fındık ye dedi
saol canım vvaalla süper oldu bende uygulıycam bunlarıı doktorunda süpermişş :))
sen kaç haftalıksın canım benim pazartesi verdiğim kanda değerim 315 çıktı ama kaç haftalık tam olarak bilemiyorum
sen kaç haftalıksın canım benim pazartesi verdiğim kanda değerim 315 çıktı ama kaç haftalık tam olarak bilemiyorum
ayy canımmm gözüün aydın yemin ederim okurkenn tüylerim ürperdiii allah hepimizi nazarlardan saklasııınnn bambaşka bir duygu buuu
ya benim testleri 2 hafta sonra gittiğimde yapıcaz dedi vee kalp atıslarını duyucaz dedi.. bu testler niçin yapılıyor ben hala bilmiyorum
allah tamamına erdirsin inş. ben keseyi ilk gördüğümde çok hissizdim. hep tebessüm ediyordum ama çok tarifsiz hislerdi...
maşallah maşallah,çok sevindim adınıza canım,devamıda böyle güzel olur inşallah.hayırlısıyla darısı başımıza .
canım çok sewindim allah nazarlardan saklasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?