2012 haziran anneleri

cnm benım keske dedıgın gıbı olsa ama hayat oyle deıl ıns hepımız cok mutlu olalım kımse kotu haber vermesın ama madalyonun otekı yuzude var
bı soz var kul kurar kader gulermıs bencede erkenden hayallere baslamayalım elbet sampuanı olur onları konuscak daha 8 ay var onumuzde hem rahat hemde tedbırlı olmakta fayda var ben kendımı okdar hayallere kaptırmıstımkı cakıldım yere sımdı ıse hem varmıs gıbı tedbırlıyım hemde yokmus gıbı rahatım

hayal kursakta kötü bişi olduğunda üzülücez kurmasak da üzülücez ben onun için hayal kurmayı tercih ediyorum :) sen kötü bişi yaşadığın için tedbirlisin seni de anlıyorum ama ben yaşamadığım için rahatım Allahta hiç kimseye kötü şeyler yaşatmasın.amin diyin kızlar

çok güzel çok doğru konuşmuşsun canım allah hepimizii bi an önce kavuşturur inşş bebeklerimizee hepimizin tek dileği bu

aminnnnnnnnnn canımmmm

aminnn yaşatmasın inşş :)

şu listeyi kim yapıyo.pelin7 antalya yaş 26 sat 5 eylül doğum tarihi doktor 15 haziran dedi ama ben 11 hesaplamıştım siz doktorun dediğini yazın 15 haziran.beni de ekleyin yaw.bide biri bana takvim için yardımcı olabilecek mi?

ya bu benim doktor 1 saat yapmam gerekenler yapmamam gerekenler falan baya bişiler anlattı sizin doktorunuz neler söyledi?

benide yazın arkadaşlar sat 11 eylül ve netten hesapladığıma göre muhtemelen doğum tarihide 17 haziran :)

ya bu benim doktor 1 saat yapmam gerekenler yapmamam gerekenler falan baya bişiler anlattı sizin doktorunuz neler söyledi?

ben doktor konusunda çok şansızım hiç bişi demedi sadece dinlen su iç bu kadar sana söylediklerini bana söylesene bari senden bilgi alıyım

benide yazın arkadaşlar sat 11 eylül ve netten hesapladığıma göre muhtemelen doğum tarihide 17 haziran :)

ben senden çok önce adet oldum ama geç döllenme var sanırım.senle kapışıyoruz şuanda :) yaş kaç senin bide kaç haftalıktın?

ben senden çok önce adet oldum ama geç döllenme var sanırım.senle kapışıyoruz şuanda :) yaş kaç senin bide kaç haftalıktın?

kaç haftalığım onuda söylemedi canım doktor ama intenet hesabına göre 4 hafta 5 gn falan çıkıyo ben 20 yaşındayım

ben doktor konusunda çok şansızım hiç bişi demedi sadece dinlen su iç bu kadar sana söylediklerini bana söylesene bari senden bilgi alıyım

aynen şöle dedi.şuanda civciv yumurtanın içinde 2 hafta sonra vik vik dicek yumurtadan çıkacak bizde onu burdan görücez dedi :) günde 4 bardak ayran dedi süt içmekten daha faydalı,haftada bir balık ya da tavuk,günde 2 ceviz içi,3 ay cinsel ilişki yasak,12 kilodan fazlasını almak yasak,günde bir kase meyve,sık yemek yemek,aç kalmamak,sucuk,çiğköfte,salam sosis yasak,ağır kaldırmak,uzun yürüyüşler,spor,yüzmek yasak.pc başında fazla kalmak yasak,röntgen radyasyonlu ortam yasak,günde 1 bardak kuşburnu adaçayı nanelimon ıhlamur içebilirsin ama sadece 1 bardak dedi.kafeinli içecekler yasak,ilaç kullanmak yasak ama devamlı kullandığım ilaçlar serbest şuan aklıma gelenler bunlar

saol canım vvaalla süper oldu bende uygulıycam bunlarıı doktorunda süpermişş :))

saol canım vvaalla süper oldu bende uygulıycam bunlarıı doktorunda süpermişş :))

dediklerimi yap 8 ay sonra fırtlat :) ya benim belim tutuldu ben kaçayım.zaten belim rahatsız bi başlarsa yamulurum yine.görüşürük sonra

sen kaç haftalıksın canım benim pazartesi verdiğim kanda değerim 315 çıktı ama kaç haftalık tam olarak bilemiyorum

valla kocanla ne zaman şeettin,ne zaman döllendin,ne zaman yumurtladın bilmiyorum :) o yüzden en son adetine göre hesapla.doktorların yuvarlak bi takvimi var öyle hesaplıyolar.benim hesabıma göre 11 hazirandı doktor 15 dedi.

sen kaç haftalıksın canım benim pazartesi verdiğim kanda değerim 315 çıktı ama kaç haftalık tam olarak bilemiyorum

bide doktor fazla merak bebeğini kaybetmene neden olur o yüzden zamanından önce kan vermek kaç haftalık oldu diye hesaplamak falan yok sen kendine dikkat et yeter dedi.315 bi bakarsın 2 gün sonra 5000 olur o sayıya takılma

allah tamamına erdirsin inş. ben keseyi ilk gördüğümde çok hissizdim. hep tebessüm ediyordum ama çok tarifsiz hislerdi...

maşallah maşallah,çok sevindim adınıza canım,devamıda böyle güzel olur inşallah.hayırlısıyla darısı başımıza.

canım çok sewindim allah nazarlardan saklasınn

teşekkür ederim kızlar, meleğim küçük kelebeğim içimde...
:103:
lafraise testler ne için bilmiyorum ama 220 tl tuttu bende yaptırmadım dewlet hastanesinde yaptıracağım kısmetse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…