2012 haziran anneleri

yaptımm ama yokkkkkkkkkkkkk bu ne yaa anlamadım 24 yaşındayım bu zamana kadar hiç gecikme yaşamadım hep öne gelirdi varsa neden çıkmıyr yoksa neden adet olmuyorum.... anlamadımm yaaa sat 14 eylül sizce erken diie mi yaa delircemmmmmmm:18::18::18::18::18::18:

off bende ayni dertten muzdaribim adet 10 -12 ekim ama ne gelen var ne giden
benim boyle gecikmezdi kanverdim sali alicam sonucu ne olucaksa olsun artik.

off bende ayni dertten muzdaribim adet 10 -12 ekim ama ne gelen var ne giden
benim boyle gecikmezdi kanverdim sali alicam sonucu ne olucaksa olsun artik.

benmde 12 ekimde olmam lazımdı cnmm ne bu çektiğimizz ben ilk defa geçiktimmm ve burda yazan belirtilerin aynısı varrrrrrrr hemen vermiyorlarmı kan sonucunu bende pazartesi gidip yaptırcm ac karnına mı istiyorlarr

Merhaba. Ben de haziran annesi olcam inşallah. Sat im 31 agustos. 6 hafta 3 günlük hamileyim. Doktorla ilk randevum salı günü. Akşamları midem yanıyor sadece. Başka hiçbir belirti yok . Bu da normal mi bilmiyorum. Endişelerim var... Heyecanlıyım. Acaba muayenede neler yaşanacak.=))) ikiz de olabilir.

hayırlı olsunnn cnmmm ikiz olduğunu nerden biliosunn çok yenii

bütün haziran annelerine ii akşamlar dilerim nslsnız bakalım ben düştü düşecem ya çok halsizim ve midem çok bulanıyo kızlar

aramıza hg ranacım inş. dediğin gibi olur sağlıklı olsun da allah analı babalı büyütsün canım

hayırlı olsunnn cnmmm ikiz olduğunu nerden biliosunn çok yenii

Bilmiyorum ki.=))) ama annemle teyzem ikiz, belki olabilir diye.
Sana da iyi akşamlar Dreamsea. Hoşgeldin. Keşke benim de midem bulansa diyorum bazen kendime. Cunku hic belirti yok bende. İştahsızım. Sadece cok üşümeye başladım. Akşam oldumu acayip uykum geliyor. test yaptım, pozitif. Ama ya doktora gider4sem ve bana başka bir şeyim olduğunu söylerse((

canım moralini bozama şimdiden hyarlısını iste hayrlısı olsun sabret bakalım ben çok halsiz düşüyom bi de çalışıyom uyudum uyuycam işyerinde

kızlar bişi daha söylemeyi unuttum doktor makarna yersen ekmeke yeme kahvaltıda 3 dilim ekmek falan ye dedi yani ekmeği mümkün oldukça az tutmaya çalışıyoruz bide şeker ve tuz bunlar da

ahaklısın cnmm olma ihtimali yüksek bende bugün test yaptım ama çıkmadı senn ne kadar geçtikten sonra öğrendinnn lütfen yardım etttt:18::18::18::18:

bebeğinize ne isim verdiniz kızlar? ben şimdilik mercimeğim diyorum :)

pimpirik karılar aysegulce negatif sonuç almışsın kız git kan ver kanda çıkar ben adetten 6 gün önce kan verdim 2 çıktı 0 ile 5 arası yükselmez derler ya yükseldi 144 oldu sen kan ver.özel hastanelerde 20 tl devlet bedava yapıyo için rahat etsin o testlere pek güven olmuyo

ahaklısın cnmm olma ihtimali yüksek bende bugün test yaptım ama çıkmadı senn ne kadar geçtikten sonra öğrendinnn lütfen yardım etttt:18::18::18::18:

Canım ben daha önce bir düşük yaşadım malesef, 5 haftalıkken. o yüzden bu sefer test yapmaya acele etmedim. Korktum yine aynısı olur diye. Gecikmelerim de oluyordu o olaydan sonra. O yuzden perşembe günü alıp test yaptım.O da normal adet tarihimden 10 gun sonra oluyor. Sende ne kadar gecikti? Bazen testte cıkmayabiliyor.

evet cnmm bende öyle düşünüyorum çünkü hiç gecikme olmazdı ilk defa bide değişiklikler hissediyorum kendimde var bence bişi daha erken die çıkmıyorr benceee pazartesini bekliyorum gidicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…