- 11 Ekim 2011
- 79
- 12
- 88
guzelım bende saana cesare vereyım satım 1 eyluldu ayın 26sında test yaptım cıktı hemde gun ıcınde 3 test yaptım cıktı
sendede bebıs varsa kı var gıbı kesın cıkar yanı bebek tutunduktan 15 gun sonra ıdrara karısıyor
yaptımm ama yokkkkkkkkkkkkkbu ne yaa anlamadım 24 yaşındayım bu zamana kadar hiç gecikme yaşamadım hep öne gelirdi varsa neden çıkmıyr yoksa neden adet olmuyorum.... anlamadımm yaaa sat 14 eylül sizce erken diie mi yaa delircemmmmmmm:18::18::18::18::18::18:
off bende ayni dertten muzdaribim adet 10 -12 ekim ama ne gelen var ne giden
benim boyle gecikmezdi kanverdim sali alicam sonucu ne olucaksa olsun artik.
Merhaba. Ben de haziran annesi olcam inşallah. Sat im 31 agustos. 6 hafta 3 günlük hamileyim. Doktorla ilk randevum salı günü. Akşamları midem yanıyor sadece. Başka hiçbir belirti yok . Bu da normal mi bilmiyorum. Endişelerim var... Heyecanlıyım. Acaba muayenede neler yaşanacak.=))) ikiz de olabilir.
Merhaba. Ben de haziran annesi olcam inşallah. Sat im 31 agustos. 6 hafta 3 günlük hamileyim. Doktorla ilk randevum salı günü. Akşamları midem yanıyor sadece. Başka hiçbir belirti yok . Bu da normal mi bilmiyorum. Endişelerim var... Heyecanlıyım. Acaba muayenede neler yaşanacak.=))) ikiz de olabilir.
aramıza hg ranacım inş. dediğin gibi olur sağlıklı olsun da allah analı babalı büyütsün canım
hayırlı olsunnn cnmmmikiz olduğunu nerden biliosunn çok yenii
Bilmiyorum ki.=))) ama annemle teyzem ikiz, belki olabilir diye.
Sana da iyi akşamlar Dreamsea. Hoşgeldin. Keşke benim de midem bulansa diyorum bazen kendime. Cunku hic belirti yok bende. İştahsızım. Sadece cok üşümeye başladım. Akşam oldumu acayip uykum geliyor. test yaptım, pozitif. Ama ya doktora gider4sem ve bana başka bir şeyim olduğunu söylerse((
aramıza hg ranacım inş. dediğin gibi olur sağlıklı olsun da allah analı babalı büyütsün canım
Bilmiyorum ki.=))) ama annemle teyzem ikiz, belki olabilir diye.
Sana da iyi akşamlar Dreamsea. Hoşgeldin. Keşke benim de midem bulansa diyorum bazen kendime. Cunku hic belirti yok bende. İştahsızım. Sadece cok üşümeye başladım. Akşam oldumu acayip uykum geliyor. test yaptım, pozitif. Ama ya doktora gider4sem ve bana başka bir şeyim olduğunu söylerse((
bebeğinize ne isim verdiniz kızlar? ben şimdilik mercimeğim diyorum :)
ahaklısın cnmm olma ihtimali yüksek bende bugün test yaptım ama çıkmadı senn ne kadar geçtikten sonra öğrendinnn lütfen yardım etttt:18::18::18::18:
senn ne kadarlık pelin
pimpirik karılar aysegulce negatif sonuç almışsın kız git kan ver kanda çıkar ben adetten 6 gün önce kan verdim 2 çıktı 0 ile 5 arası yükselmez derler ya yükseldi 144 oldu sen kan ver.özel hastanelerde 20 tl devlet bedava yapıyo için rahat etsin o testlere pek güven olmuyo
bebeğinize ne isim verdiniz kızlar? ben şimdilik mercimeğim diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?