- 11 Ekim 2011
- 79
- 12
- 88
5 haftalığım şekerim darısı sana ama bu kadar pimpirik olma.ya bekle ya da kan testi ver
6. Haftada fasulye kadarmış yaD Bende Fasulye diyorum.
olmamak edlde değil hayatım ilk defa geciktim ve eşim gidip gelip canm karım ne istiyo bebiş napıo deli edio beni benden beter onun yüzünden bende böle oldummm:18::18::18:
Canım ben daha önce bir düşük yaşadım malesef, 5 haftalıkken. o yüzden bu sefer test yapmaya acele etmedim. Korktum yine aynısı olur diye. Gecikmelerim de oluyordu o olaydan sonra. O yuzden perşembe günü alıp test yaptım.O da normal adet tarihimden 10 gun sonra oluyor. Sende ne kadar gecikti? Bazen testte cıkmayabiliyor.
hımm evliliğiniz ne kadardı peki? ya ben bile evlendik 3 ay oldu bizim çocuğumuz olmıycak falan demeye başladım pimpirik yapmak iyi bişi değil kendine zarar sana diyorum ama bakma geçen ayda ben senin gibi günde 30 kere tuvalete gidip kan varmı adet oldum mu diye bakıyodum ama test yapmadım hiç sen gibi.adet belirtilerimin hepsini yaşadım göğüslerimden,sivilcelerimden herşeyden haaa bu arada kızlar ben çok sık gaz çıkarıyorum normal mi? devamlı tuvalete gidip zırtlayıp geliyorum :)
:))))) deli yaaa 1 yıllık evliyim eşim ilk günden beri istiyordu ben yok diordum sonra korunmadık işte bak sende yasamıssın ilk denememiz birdeeondan mı acaba bu hallerimm damızlık değilim yaa ilkinden tutayımm dimi
hımm evliliğiniz ne kadardı peki? ya ben bile evlendik 3 ay oldu bizim çocuğumuz olmıycak falan demeye başladım pimpirik yapmak iyi bişi değil kendine zarar sana diyorum ama bakma geçen ayda ben senin gibi günde 30 kere tuvalete gidip kan varmı adet oldum mu diye bakıyodum ama test yapmadım hiç sen gibi.adet belirtilerimin hepsini yaşadım göğüslerimden,sivilcelerimden herşeyden haaa bu arada kızlar ben çok sık gaz çıkarıyorum normal mi? devamlı tuvalete gidip zırtlayıp geliyorum :)
benmde 12 ekimde olmam lazımdı cnmm ne bu çektiğimizz ben ilk defa geçiktimmm ve burda yazan belirtilerin aynısı varrrrrrrr hemen vermiyorlarmı kan sonucunu bende pazartesi gidip yaptırcm ac karnına mı istiyorlarr
benim şu zırtlamama kimse bi cvp vermedi kokmuyo merak etmeyin :) doom kontrol hapı ile mi korunuyodunuz?
Ben 4 yıllık evliyim. Bu sene karar verdik bebiş yapmaya. adet olcakmıyım diye ben de tuvalete 50 defa girip cıkıyordum. Ama başladı başliycakmış gibi hissediyordum. Aynen sivilce, göğüs ağrıları Hala devam ediyor göğüs ağrısı bende. Bide gece rahatsız uyuyorum cok. Aklımdan hiç çıkmıyor ki :)) Sag tarafa dönüyorum, acaba bebişe bişe olurmu diyorum:))))
DDD Bi bilgim yok ben o yuzden yorumsuz kaldım. Yaglı süt falan mı içiyorsun?
yağlı süt ile yağsız süt arasında öyle pek bi fark yokmuş aslında normal yağlı süt içmeyi tavsiye ediyor doktorlar.süt içmesem de zırtlıyorum :) neyse sordum benim gibi başka biri daha varmış.kimimizin midesi fena kimimizin uykusu var kimimiz de zırtlıyo :)
bebiş kese içinde olduğu için korunuyo merak etme sen istediğin gibi yat bende yüz üstü yatıyorum zaten.biz 4 aylık evliyiz 4 ay önce karar verdik bebek yapmaya yani evlendiğimiz gece :) bende ne felaket sivilce vardı aynaya bakıyodum sinir oluyodum ama hiç demiyodum adet olcam diye hep bebek varmış gibi konuşuyodum.göğüslerimden yatamıyodum acıyolardı üstüne yatınca bi de adet olcak gibi kasıklarım ağrıyodu migrenden dolayı başımda ağrıyodu yani gebelik belirtileri ile adet belirtileri aynı.belirtiye bakmamak gerek bence
Yaşın kaç peki, bi mahsuru yoksa tabi
acelenizz ne yaaa çok erkenn karar almışşsınnızz kaç yaşınızdasınızki :)) ben kendimi anca alıştırdım şimdide bi an önce olsun istiom ne garfip yaa
acelenizz ne yaaa çok erkenn karar almışşsınnızz kaç yaşınızdasınızki :)) ben kendimi anca alıştırdım şimdide bi an önce olsun istiom ne garfip yaa
peki sigara kullanananlar varmı ben içiyorum da
ben 26 eşim 29.ya ben buraya giriyodum çocuk sahibi olamayan çok kadın vardı sakın korunma bak biz korunduk 1 sene olmadı şimdi de olsun diye uğraşıyoruz 1 seneyi boşa geçirdik falan diyince zaten yaşımız gelmiş diyerekten yapalım dedik ortaya karışık bişiler :)
Biz de eşimle 3 yıl şehir şehir gezdik tozduk, bu sene kendimizi bebişe hazır hissettik, ama hiç o kadar üstüne düşmedik. Biraz da şansa bırakmak lazım. Cok takmıycaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?