2012 haziran anneleri

hmm ne güsell allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inş cnmmm

amin cnm inşallah artık seninde bikaç güne kadar güzel haberini alırız inşallah.kızlar bide bende şöle bi korku var nedense hep sanki eşim kaza yapacak ölecek falan böle saçma şeyler düşünüyorum.aranızda ben gibi manyaklar varmı?

Allahımın izniyle bende haziran annesiyim.bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı Rabbim nasip eder inşallah..

Ben 24 yaşındayım, eşim de 26. Ben de eskiden giriyordum buraya. Azeri girl du nikim.ara verince şifreyi falan unuttum.
Eşimle biz de korunuyorduk ilk zamanlar. Bende baygınlık oluyor bazen, kontrol hapları iyi geliyordu. Şükür artık bayılmıyorum. Bide bizim kan uyuşmazlığımız var Bakalım bebişin kan grubu hangimizinki olcak

ayyy allahh korusun kızzz ama bende hep rüyamda bu sıralar eşimle ayrılıyorum beni aldatıyomuşş git diomuş ama hamileyim diomuşumm bilinç altı bencee:44::44::44::44::44:

kan uyuşmazlığı nasıl bişi ya?

ayyy allahh korusun kızzz ama bende hep rüyamda bu sıralar eşimle ayrılıyorum beni aldatıyomuşş git diomuş ama hamileyim diomuşumm bilinç altı bencee:44::44::44::44::44:

biz eşimle nişanlıyken çok kavga ederdik sanırım o yüzden

aynn cnmm bizdede varr ilk de bişi yapamıolarmış doğrumu bişi yaptırdınmı sen

doğum kontrol haplarını düzenli kullanınca bıraktıktan sonra da bi süre etkisi devam edebiliyomuş inşallah sen vücudundan atmışsındır.sat ne zamandı cnm?

Var, ben. =(((((Alllah Korusun!!!!! düşününce bile sinir krizi geçiriyorum, ama elimde deil korkuyorum. onsuz naparım ki.

Var, ben. =(((((Alllah Korusun!!!!! düşününce bile sinir krizi geçiriyorum, ama elimde deil korkuyorum. onsuz naparım ki.

bazı şeyleri düşün düşün kendi kendimize gerçekleştiriyoruz.mesela ben hep ayak tırnağımın çıkacağını düşünürdüm geçen mayıs ayında çıktı cidden kötü düşünmemek gerek

Merhaba Kızlar..
Pat Diye Atlayıverdim Kusura Bakmayın..
Keyifler Nasıl ?

Eşimin kanı RH pozitif, benimkisi negatif. Bebiş şimdi pozitif olursa bana igneler falan yapılcak ama daha 20. haftadan sonra sanırım. Uyuşmazlık ignesi yani

rana bizde aynı sizin gibiyizz ben negatif eşim positiff ilk bebekte anne karnında mı müdahale ediliorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…