2012 haziran anneleri

Eşimin kanı RH pozitif, benimkisi negatif. Bebiş şimdi pozitif olursa bana igneler falan yapılcak ama daha 20. haftadan sonra sanırım. Uyuşmazlık ignesi yani

negatif olursa da eşine yapsınlar o zaman sonuçta 23 kromozom ondan geldi :)

Peki Evlenirken Nikah İçin Testler Yapılıyor ?
Eğer Kan Uyuşmazlığı Varsa Tedavi Sürecine Geçiliyor ?
Kimse Bunun Farkına Varmadı mı ?

O kadar vahim birşey değil ki bu. bebek olmadığı sürece de kimse tedavi falan önermiyor. Testler yapıldı, biz zaten biliyorduk uyuşmadığını. Bebeği kanı anneninki ibi negatif olursa da yine bi tedavi falan olmuyor.

Olayın Ciddiyetinin Farkında Değilsiniz Sanırım..
Açık Açık Yazmadım Moralinizi Bozmamak İçin Ama..
Lütfen Basit Bir Şey Gibi Görmeyin..
Araştırın İsterseniz..

Neyse Arkadaşlar..
Size İyi Sohbetler Bir Kaç Saat Sonra Allah Kısmet Ederse Yine Gelirim..

Kendinize İyi Bakın, Sağlıcakla Kalın..

çok morelimbozulduuu tedavisi var amaa öyle biliyoruz olmasa neden evlendikkk kiiiiiiiiiiiiiii??????????????

kızlar benden kahverengi bişi gelmiş çamaşırıma rengim attı çok fena oldum yerleşme kanaması mı bu yoksa?

slm kızlar 1haftadir yatiyrum lekelenmen başlamişti şükür iyiym pzt kontrlmz var ins hareketlerni görüsz

kızlar benden kahverengi bişi gelmiş çamaşırıma rengim attı çok fena oldum yerleşme kanaması mı bu yoksa?

canım korkutmak istemem ama bende olan şey galiba bende de kahverengi lekelenme oldu acille gittiğimde düşük tehlikesi dediler sahareket etme uzan doktorunu ara telefonu varsa ((

kızlar bana da yardım sat 18 eylül,muhtemel adet günüm için 17 ekim diyor.Ama dün çok az,5 kr büyüklüğünden bile az,bugün de aynı şekilde kan vardı iç çamaşrımda,Yerleşme mi niye böyle oluyodur?Snki geliyo gibi de his var oooffff

arkadaslar ben bısı oldugunu sanmıyrm agrısı fln yok sonucta dun muayne oldualttan muaynelerde akıntı normaldır ayrıca rahımde bı anormallık olsa dr demezmıydı daha 24 saat yenı oldu muyne olalı olumlu dusunelım devamı oan lekelenme dııl bence onemlı deıl ama ıcının rahat etmesı ıcın dr una ulassın ama oda + seyler soylıcek bence

bbebek zaten gelişmiş oluyo neyine ondan sonra mğdahele ediyorlarr yaa anlamadım gitti

Hamile kalınca doktoruna kan uyuşmazlığınızı mutlaka söyle. ilk randevunda zaten senin ve eşinin kan tahlilini yapcaklar. Kan grubu testi tekrardan yapılıyor. Kimlikten bakılmıyor. Tam kan sayımı falan, bunlar hep ilk randevuda yapılcak. Yani panik olma bence. Pozitif düşün. Ne düşünürsen o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…