Eşimin kanı RH pozitif, benimkisi negatif. Bebiş şimdi pozitif olursa bana igneler falan yapılcak ama daha 20. haftadan sonra sanırım. Uyuşmazlık ignesi yani
Peki Evlenirken Nikah İçin Testler Yapılıyor ?
Eğer Kan Uyuşmazlığı Varsa Tedavi Sürecine Geçiliyor ?
Kimse Bunun Farkına Varmadı mı ?
Peki Ne Kadarlık Evlisiniz ?
İkinci İğneyi Oldunuz mu?:26:
O kadar vahim birşey değil ki bu. bebek olmadığı sürece de kimse tedavi falan önermiyor. Testler yapıldı, biz zaten biliyorduk uyuşmadığını. Bebeği kanı anneninki ibi negatif olursa da yine bi tedavi falan olmuyor.
cnmm biz 1 yıllık evliyiz daha net bilgim yok ilkindede vuruluomus baksana rananın dediklerinee şok oldum böle bilgi verilmedi banaa
rana bizde aynı sizin gibiyizz ben negatif eşim positiff ilk bebekte anne karnında mı müdahale ediliorr
kızlar benden kahverengi bişi gelmiş çamaşırıma rengim attı çok fena oldumyerleşme kanaması mı bu yoksa?
kızlar benden kahverengi bişi gelmiş çamaşırıma rengim attı çok fena oldumyerleşme kanaması mı bu yoksa?
Anne karnında, hamileliğimizin 20. haftasından sonra bakılıyormuş, net hatırlamıyorum ama. bana doktorum öyle söyledi.
doktorunu ara çabuk benceeee
neden çabuk dedin kız panik ettin beni
neden çabuk dedin kız panik ettin beni
bbebek zaten gelişmiş oluyo neyine ondan sonra mğdahele ediyorlarr yaa anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?