kızlar benden kahverengi bişi gelmiş çamaşırıma rengim attı çok fena oldumyerleşme kanaması mı bu yoksa?
slm kızlar 1haftadir yatiyrum lekelenmen başlamişti şükür iyiym pzt kontrlmz var ins hareketlerni görüsz
arkadaslar ben bısı oldugunu sanmıyrm agrısı fln yok sonucta dun muayne oldualttan muaynelerde akıntı normaldır ayrıca rahımde bı anormallık olsa dr demezmıydı daha 24 saat yenı oldu muyne olalı olumlu dusunelım devamı oan lekelenme dııl bence onemlı deıl ama ıcının rahat etmesı ıcın dr una ulassın ama oda + seyler soylıcek bence
canım geçtimi lekelenme dinlenince şimdi iisin yani kaç haftalık senin?
Alttan baktırmıycak mıyız o zaman? Beni bilgilendirirseniz. ilk randevuda alttan bakar mı doktor?
ustten goremeyen her dr alttan bakıo bnce bı sıkıntınız yoksa usten gorunene kadar bekleyın bu bnm fıkrım cunkı ben alttan muayneden haz etmıyrm kasım kasım kasılıyrm
canım geçtimi lekelenme dinlenince şimdi iisin yani kaç haftalık senin?
bende çok merk ediyorummmmmmmmmmm
gec döllenme 6+2 gecti sükür ayaga kalkmaya korkuyortm banyo yapmayada
Alttan baktırmıycak mıyız o zaman? Beni bilgilendirirseniz. ilk randevuda alttan bakar mı doktor?
tabı bı sıkıntımız varsa mecburuz alttan olmayaa bazıları bna guluyo aa nıe alttan ne varkı anlamıyrm bıle hele bıgun bı hemsıre kocan yokmu senın ne bagrıyosun dedı bna ay cok sıınırlenıyrm onla o bırmı ya ewt acımıyoo kımse acıyo dayanamıyrm dıyemez ama cok rahatsız bı hıs
tabı bı sıkıntımız varsa mecburuz alttan olmayaa bazıları bna guluyo aa nıe alttan ne varkı anlamıyrm bıle hele bıgun bı hemsıre kocan yokmu senın ne bagrıyosun dedı bna ay cok sıınırlenıyrm onla o bırmı ya ewt acımıyoo kımse acıyo dayanamıyrm dıyemez ama cok rahatsız bı hıs
benım kıstım varmıs muaynede ogrenmıstım aynı gun ıcınde 2 ayrı dra daha muayne olmustum korkup sonra ıkı hafta kendıme gelemedım fazla rahatlık ıyı degıl bence
ewt luzum halınde tabıkı olunucak ozellıkle 6 ayda bır smear testını sakın ıhmal etmeyın bebısten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?