2012 haziran anneleri

kızlar benden kahverengi bişi gelmiş çamaşırıma rengim attı çok fena oldum yerleşme kanaması mı bu yoksa?

bende aynisini yasdm cnm yatyrum 1 haftdir. bi vc kalkyrm işede gdmdim ama kesildi agrm vs olmadi sükür

Alttan baktırmıycak mıyız o zaman? Beni bilgilendirirseniz. ilk randevuda alttan bakar mı doktor?

Cnm panikleme agrin ve sancin yoksa panikleme ama rahatlamak istersen dktrunu ara cnm

ustten goremeyen her dr alttan bakıo bnce bı sıkıntınız yoksa usten gorunene kadar bekleyın bu bnm fıkrım cunkı ben alttan muayneden haz etmıyrm kasım kasım kasılıyrm

ustten goremeyen her dr alttan bakıo bnce bı sıkıntınız yoksa usten gorunene kadar bekleyın bu bnm fıkrım cunkı ben alttan muayneden haz etmıyrm kasım kasım kasılıyrm

aynn katılıyorumm bende olursa öyle düşünüyorummmmmmmmmm hiç mi hiç hazzetmiyorum hemde

bende çok merk ediyorummmmmmmmmmm

bnm lekelenmem olunca baktılar kızlar yhaa benimde en korktuğum şeydii alttan bakılması ( ama salı günü tekrar gidicem doktora ultrason için randevu vermişti acaba o damı alttan bakar bilmiyorumm (( bakmasaaaaaaaaaaaaa keşkeeeee (((((((

Alttan baktırmıycak mıyız o zaman? Beni bilgilendirirseniz. ilk randevuda alttan bakar mı doktor?

Evet cnm asagidan muayene edior enaz 7-8 haftalikken normal ultrasyonla bakiorlarmis banada arkadasim dedi bende birkac hafta gecsin diye bekliorum cnm

Evet cnm asagidan muayene edior enaz 7-8 haftalikken normal ultrasyonla bakiorlarmis banada arkadasim dedi bende birkac hafta gecsin diye bekliorum cnm

tabı bı sıkıntımız varsa mecburuz alttan olmayaa bazıları bna guluyo aa nıe alttan ne varkı anlamıyrm bıle hele bıgun bı hemsıre kocan yokmu senın ne bagrıyosun dedı bna ay cok sıınırlenıyrm onla o bırmı ya ewt acımıyoo kımse acıyo dayanamıyrm dıyemez ama cok rahatsız bı hıs

Katiliyorum sana insan cok tuhaf oluor bende gittim hamile kalmadan once kontrole yumurtaliklarima baktirmak icin ama zorunda kalmayinca bende tavsiye etmem

o an orda kendimizi kastığımız için acıyadabilir ayrıca insanlık hali yani alışkın değiliz ki bizz ben nasıl rahatsız oldumm anlatamam ilk kez olduu çok fena bişeyy bi daha asla yaşamak istemem (((

benım kıstım varmıs muaynede ogrenmıstım aynı gun ıcınde 2 ayrı dra daha muayne olmustum korkup sonra ıkı hafta kendıme gelemedım fazla rahatlık ıyı degıl bence
ewt luzum halınde tabıkı olunucak ozellıkle 6 ayda bır smear testını sakın ıhmal etmeyın bebısten sonra

bende agustosta smear testi yaptırmıştım, kendimi o kadar kasmıştım ki. ilk defa da değildi. smear testini 3 defa yaptırdım. ilk randevuda yine bakcaklar sanırım. Ben şimdi 6 hafta 3 günlük hamileyim. daha doktora gitmedim. 9 eylül randevumu 2 hafta sonrasına verdi. 9 haftaı olcam yani. ama ben özelden salı gününe randevu ayarladım. Napyim şimdi sizce? iptal mi edeyim? ilk randevum 9 haftalık geç olmaz mı? Alttan bakarlarsa gitmiyce, kanama falan olur. ama daha önce düşük yaşadım, geç de kalmak istemiyorum. kaldım şimdi böyle...

Kızlar nasılsiniz bir gün daha bitirdik cok şükür bnm bugün akıntım vardı ama sadece sabah oldu normal diye dusunuorum Ltf yormayın kendinizi bebislerimize dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…