- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
Kızlar nasılsiniz bir gün daha bitirdik cok şükür bnm bugün akıntım vardı ama sadece sabah oldu normal diye dusunuorum Ltf yormayın kendinizi bebislerimize dikkat edelim
usten gorunmezse ben sorucam bı sıkıntı olurmu beklesek 1 2 hafta dıe yok derse olmam alttan ama yok olur derse mecbur gene bagır cagır ısın kotusu bebegı goremem bagırmaktan
1 ekimde 368 bhcg ile hamileliğimi öğrendim 3 ekimde 1168 oldu 5 ekimde 2470 sonra 8 ekimde dr kontrolümde kesemizi gördük. herşey çok güzledi elh.
11 ekimde pembe bir kanamayla uyandım mahvoldum dr um sorun etme dinlen dedi dinlendim gün boyu akşam yatmadan az bir kan gördüm ve tmm işte bitti artık dedim krizlere girdim sabahı zor ettim kalktığımda kanamam iyice artmıştı ve adet olmuşum gibiydi. yıkıldım ve dr umu aradım hemen tahil yaptır 10000nin altındaysa kaybettik dedi .
hemen tahlile koştuk ama ben perişandım giderken, ölü gibi kan verdim eve geldim ve ağlamaya devam ettim kanamamda vardı .
1 saat sonra eşim aradı 12900 sonuç dedi. ben şok oldum o kadar emindimki gittiğine
dr umu aradım herşey yolunda istirahate devam dedi sonra tekrarlarız testi dedi.
bugün yeniledim ve sonuç 19000 lerde çıktı.
11 ekimdeki test sonucundan sonra kanamamda azaldı akşamına kalması. progestan fitillerimi düzensiz alıyordum onları düzenli almaya başladım şimdi rahatım. bu bilgileri sizinle paylaştım çünkü çektiğim sıkıntıları sizlerinde çekmesini hiç istemem. öldüğümü sandım nefes alamadım herşeyin bittiğini düşünmek bile mahvetti beni ... ama işte şimdi ve istirahatteyim. 22 ekimde ikinci kontrolüm var dualarım sizlerle.dualarınızı bekliyorumbu arada 5 yıllık bir özlem sonucu kavuştum bebeğime
not: SAT 4 Eylül
bugünde hafiften lekelenmelerim var ama yukarda yazdığım gibi değerler yükseliyor ve gelişme devam ediyor. bence sizde muayeden çok kan testine yönelin en zararsız ve kesin sonuç. ben bu süreçte hiç ultrasona gitmedim. umarım herşey yolunda gider . bebeklerimizin bizimle bir gün dahi geçirmeleri onları müthiş güçlendiriyor. her geçen gün bizim içimiz daha rahat etmeli. moral şart arkadaşlar.ben tuvaletten çıkamaz oldum iki dakikada bir gidiyorum. ama dikkat dağıtmak lazım başka şeylere yoğunlaşalım.hepinize dua ediyorum ve duanızı bekliyorum...
alıntı 12 ekim
1 ekimde 368 bhcg ile hamileliğimi öğrendim 3 ekimde 1168 oldu 5 ekimde 2470 sonra 8 ekimde dr kontrolümde kesemizi gördük. Herşey çok güzledi elh.
11 ekimde pembe bir kanamayla uyandım mahvoldum dr um sorun etme dinlen dedi dinlendim gün boyu akşam yatmadan az bir kan gördüm ve tmm işte bitti artık dedim krizlere girdim sabahı zor ettim kalktığımda kanamam iyice artmıştı ve adet olmuşum gibiydi. Yıkıldım ve dr umu aradım hemen tahil yaptır 10000nin altındaysa kaybettik dedi .
Hemen tahlile koştuk ama ben perişandım giderken, ölü gibi kan verdim eve geldim ve ağlamaya devam ettim kanamamda vardı .
1 saat sonra eşim aradı 12900 sonuç dedi. Ben şok oldum o kadar emindimki gittiğine
dr umu aradım herşey yolunda istirahate devam dedi sonra tekrarlarız testi dedi.
Bugün yeniledim ve sonuç 19000 lerde çıktı.
11 ekimdeki test sonucundan sonra kanamamda azaldı akşamına kalması. Progestan fitillerimi düzensiz alıyordum onları düzenli almaya başladım şimdi rahatım. Bu bilgileri sizinle paylaştım çünkü çektiğim sıkıntıları sizlerinde çekmesini hiç istemem. öldüğümü sandım nefes alamadım herşeyin bittiğini düşünmek bile mahvetti beni ... Ama işte şimdi ve istirahatteyim. 22 ekimde ikinci kontrolüm var dualarım sizlerle.dualarınızı bekliyorumbu arada 5 yıllık bir özlem sonucu kavuştum bebeğime
not: Sat 4 eylül
bugünde hafiften lekelenmelerim var ama yukarda yazdığım gibi değerler yükseliyor ve gelişme devam ediyor. Bence sizde muayeden çok kan testine yönelin en zararsız ve kesin sonuç. Ben bu süreçte hiç ultrasona gitmedim. Umarım herşey yolunda gider . Bebeklerimizin bizimle bir gün dahi geçirmeleri onları müthiş güçlendiriyor. Her geçen gün bizim içimiz daha rahat etmeli. Moral şart arkadaşlar.ben tuvaletten çıkamaz oldum iki dakikada bir gidiyorum. Ama dikkat dağıtmak lazım başka şeylere yoğunlaşalım.hepinize dua ediyorum ve duanızı bekliyorum...
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik... ben6 haftalık hamileyim ve bugün kalp atışını duymaya gittik, göremedik ve dr biraz canımı sıktı... ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu dr bu da sorunlu gibi dedi... embriyo 5 mm dedi normalden fazla büyükmüş... salı günü yeniden gidip kalp atışı duymaya çalışıcaz,inşalah herşey yoluna girer bizim için...aranızda kalp atışını duyan varmı? nette 7.8 haftaları bulabilir yazıyo ama benim kese 3.5 haftalıkken gözükmüştü üzerinden bu kadar zaman geçti daha kalbini duyamadık acaba gerçekten sorunlumu diye düşünmekten kendimi alamıyorum...
sat 2 eylül cnm, 20 eylülde günlükken öğrendim ben hamile oldugumu...inş. güzel haberler alırım salı günü...inşallah herşey yolundadır cnmm iyi düşünnolumsuzluğa kapılma sat ne zamandı senn ve ne zaman sonra öğrendin hamileliğini
kelebeğim diyorum o kadar büyük olmadğnı biliyorum ama :)bebeğinize ne isim verdiniz kızlar? ben şimdilik mercimeğim diyorum :)
canım sen,i merak ediyorum iyileşince haber ver geçmiş olsun inş. önemli bi durum değildirkızlar benden kahverengi bişi gelmiş çamaşırıma rengim attı çok fena oldumyerleşme kanaması mı bu yoksa?
ben adetime göre 5. haftamdayım dr da öyle dedi ilk muayenem büyük bir heyecanla geçti alttan bakacak diye çok korktum ben henüz sadece keseyi gördüm içinde bi nokta var gibi duruyordu karından baktıkları için bbeeği daha ileriki haftalarda görebilirmişiz sanırım alttan baktırmaktansa beklemeyi tercih ederim tamamen kendi şahsi görüşümdür kızlar hangisi daha doğru bilemiyorum tabiAlttan baktırmıycak mıyız o zaman? Beni bilgilendirirseniz. ilk randevuda alttan bakar mı doktor?
tahmini 7. haftada duyabilirsin ama alttan bakılırsa daha erkenkızlar bişey sorucam ne zaman kalp atışlarını duyabiliyoruzz ?? yani ben son gittiğimde gördüm sadecee atarken ama duymadım yani doktoruma da demedim duyabilirmiyim diye şimdi aklıma takıldı ??
canım allahım bebişini korusun inşallahselam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik... ben6 haftalık hamileyim ve bugün kalp atışını duymaya gittik, göremedik ve dr biraz canımı sıktı... ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu dr bu da sorunlu gibi dedi... embriyo 5 mm dedi normalden fazla büyükmüş... salı günü yeniden gidip kalp atışı duymaya çalışıcaz,inşalah herşey yoluna girer bizim için...aranızda kalp atışını duyan varmı? nette 7.8 haftaları bulabilir yazıyo ama benim kese 3.5 haftalıkken gözükmüştü üzerinden bu kadar zaman geçti daha kalbini duyamadık acaba gerçekten sorunlumu diye düşünmekten kendimi alamıyorum...
sat 2 eylül cnm, 20 eylülde günlükken öğrendim ben hamile oldugumu...inş. güzel haberler alırım salı günü...
inşallah canım sağol...canım allahım bebişini korusun inşallah
tşk ederim cnm sonuna kadar devam etmyeyi çok istiyorum Allah büyüktür...inşallah cnmm allah bebeğini size bağışlasınn haber etmeyi unutmaaa
saol canım yazdıkların için bana biraz olsun moral oldu bugünde hiçç lekelenmem olmadı onunda rahatlığı var birazda ama senin yazdıkların beni biraz daha kendime getirdi hemen üzülmemem için canım dualarım seninle inşş bebeğin sana sım sıkı tutunurr benimkide banaaa tabii((
canım gerçekten çok zor günler geçirmişsin allah o günleri bi daha yaşatmadan sağlıkla bebeğini kucaklarsınnn
kızlar benden kahverengi bişi gelmiş çamaşırıma rengim attı çok fena oldumyerleşme kanaması mı bu yoksa?
Ağrı sancı yoksa bişey olmaz ama için rahatlaması için doktoruna ulaşabilirsin ..
gözdenin yazdıklarını okumuşdum alttan baktılar demişti filan benzettim allah korusunnn cnmm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?