2012 haziran anneleri

canım korkutmak istemem ama bende olan şey galiba bende de kahverengi lekelenme oldu acille gittiğimde düşük tehlikesi dediler sahareket etme uzan doktorunu ara telefonu varsa ((

doktorumu aramadım oturdum tv seyrettim :)

Canım ben de senin gibi 6 hafta 4 günlük hamileyim. İnşallah güzel sonuçlar alırsın salı günü. Canını sıkma. Pozitif düşün. Bende Salı günü ilk defa gitcem doktora. Ama hiçbir belirtim yok hazımsılık dışında. Acaba muayeneden ne sonuçla gecem diye düşünüyorum. Kaygılarım ar. Ama Herşey Allahın elinde. İnşallah bebeğimiz sıkı sıkı tutunur bize.

ağrım sancım yoktu bişiyde çıkmadı zaten saol cnm
geçmiş olsun pelin çok sık oluyo bu kanama sanırım, ben alıştım mesela 2-3 günde bir mutlaka görüyorum ama çok şükür kese sağlam içerden gelmiyo kanama... inş. hepimiz sağlıcakla alırız bebiklerimizi kucagımıza.

teş.ederim canım inş. herşey yolundadır içerde olumsuz düşünmemeye çalışıyorum bu kez bişey olmuycak bebeğime... belirtilerin yakında başlar ama inş. mide bulantısı yaşamazsın sen böyle rahat geçer hamileliğin, çok fena bişeymiş bulantı... umarım sende güzel haberler alırsın salı günü görüşürüz

valla okumadım cnm çok sayfa vardı hızlı hızlı geçtim.yine de sana da geçmiş olsun geçmişte zaten...

İnşallah. Bilmiyorum. Ben gece gunduz kusmaya razıyım ama( Yeter ki boş gebelik demesin doktor. (( Hiçbir belirtinin olmaması da kötü bişey. Kanama veya leke hiç olmadı bugune kadar cok şükür. inşallah kimsede de olmaz artık.

hepinizin hamileliği hayırlı olsun RABBİM tamamına erdirsin..bende 4 haftalık olucak hamileyim,çarşamba günü kontrolüm var inşallah bir sorun yoktur,benim 6 kaybım var ve bu yedinci hamileliğim inşallah bu sefer yüzüm güler kucağıma almak nasip olursa haziran annesi olucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…