canım korkutmak istemem ama bende olan şey galiba bende de kahverengi lekelenme oldu acille gittiğimde düşük tehlikesi dediler sahareket etme uzan doktorunu ara telefonu varsa((
bence acile git. yada ara. Doktoruna haber ver. Bu akıntılar ve lekeler oluyormuş ilk 12 haftada, ama sen yinede doktorunla konuş
bende aynisini yasdm cnm yatyrum 1 haftdir. bi vc kalkyrm işede gdmdim ama kesildi agrm vs olmadi sükür
Allah korudu iyiyiz şuan :)
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik... ben6 haftalık hamileyim ve bugün kalp atışını duymaya gittik, göremedik ve dr biraz canımı sıktı... ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu dr bu da sorunlu gibi dedi... embriyo 5 mm dedi normalden fazla büyükmüş... salı günü yeniden gidip kalp atışı duymaya çalışıcaz,inşalah herşey yoluna girer bizim için...aranızda kalp atışını duyan varmı? nette 7.8 haftaları bulabilir yazıyo ama benim kese 3.5 haftalıkken gözükmüştü üzerinden bu kadar zaman geçti daha kalbini duyamadık acaba gerçekten sorunlumu diye düşünmekten kendimi alamıyorum...
pelin7 merak ettım valla ya ıyısındır ınsallh bı goz kırp bı ses ver
ilginiz için teşekkür ederim kızlar saolun mercimeğim burda ii şuan :)
kelebeğim diyorum o kadar büyük olmadğnı biliyorum ama :)
herkezinkinin adı farklı :)
geçmiş olsun pelin çok sık oluyo bu kanama sanırım, ben alıştım mesela 2-3 günde bir mutlaka görüyorum ama çok şükür kese sağlam içerden gelmiyo kanama... inş. hepimiz sağlıcakla alırız bebiklerimizi kucagımıza.ağrım sancım yoktu bişiyde çıkmadı zaten saol cnm
teş.ederim canım inş. herşey yolundadır içerdeCanım ben de senin gibi 6 hafta 4 günlük hamileyim. İnşallah güzel sonuçlar alırsın salı günü. Canını sıkma. Pozitif düşün. Bende Salı günü ilk defa gitcem doktora. Ama hiçbir belirtim yok hazımsılık dışında. Acaba muayeneden ne sonuçla gecem diye düşünüyorum. Kaygılarım ar. Ama Herşey Allahın elinde. İnşallah bebeğimiz sıkı sıkı tutunur bize.
canım yazdıklarımı okumuşsundur.çok kötü günler geçirdim . bir OHH diyemedim.ama meleğim her geçen ün bana sıkı sıkı tutunuyor ... sende kalbini ferah tut sakın panik yapma. her 100 hamişten 80 i görüyor bu lekeleri
çok geçmişş olsunn canımmm :) bnde atlatırım en kısa zamanda inşş
Cok merak ettim seni Pelin. Az bişey mi gelmişti? Agrın oldumu?
geçmiş olsun pelin çok sık oluyo bu kanama sanırım, ben alıştım mesela 2-3 günde bir mutlaka görüyorum ama çok şükür kese sağlam içerden gelmiyo kanama... inş. hepimiz sağlıcakla alırız bebiklerimizi kucagımıza.
saol cnm benim ilk kez oldu sık sık yaşamıyorum
geçmiş olsun pelin çok sık oluyo bu kanama sanırım, ben alıştım mesela 2-3 günde bir mutlaka görüyorum ama çok şükür kese sağlam içerden gelmiyo kanama... inş. hepimiz sağlıcakla alırız bebiklerimizi kucagımıza.
teş.ederim canım inş. herşey yolundadır içerdeolumsuz düşünmemeye çalışıyorum bu kez bişey olmuycak bebeğime... belirtilerin yakında başlar ama inş. mide bulantısı yaşamazsın sen böyle rahat geçer hamileliğin, çok fena bişeymiş bulantı... umarım sende güzel haberler alırsın salı günü görüşürüz
yok cnm senin için demedim sanırım biçok hamile yaşıyo demek istedim... aman bebeklere bişey olmasında kanam önemli diil...geçmiş olsun pelin çok sık oluyo bu kanama sanırım, ben alıştım mesela 2-3 günde bir mutlaka görüyorum ama çok şükür kese sağlam içerden gelmiyo kanama... inş. hepimiz sağlıcakla alırız bebiklerimizi kucagımıza.
yok cnm boş gebelik diildir,küçük bi ihtimal o düşünme sende öyle şeyler lütfen... bence rahat bi hamilelik geçireceksin onu belirtileri bunlarİnşallah. Bilmiyorum. Ben gece gunduz kusmaya razıyım ama( Yeter ki boş gebelik demesin doktor. (( Hiçbir belirtinin olmaması da kötü bişey. Kanama veya leke hiç olmadı bugune kadar cok şükür. inşallah kimsede de olmaz artık.
yok cnm senin için demedim sanırım biçok hamile yaşıyo demek istedim... aman bebeklere bişey olmasında kanam önemli diil...
yok cnm boş gebelik diildir,küçük bi ihtimal o düşünme sende öyle şeyler lütfen... bence rahat bi hamilelik geçireceksin onu belirtileri bunlar
inşallah. Korkuyorum doktora gitmekten .:) Tuhafım ya. Ne zormuş hamile olmak. Sanırım son gününe kadar devam eder bu kaygılar. Şu iilk trimestr geçse, düşük riski azalsa...
neyse cnmm bununla geçmişş olsunn dikkaett etttt
inşallah. Korkuyorum doktora gitmekten .:) Tuhafım ya. Ne zormuş hamile olmak. Sanırım son gününe kadar devam eder bu kaygılar. Şu iilk trimestr geçse, düşük riski azalsa...
ilk trimestr dediğin ilk tahlil dimi? 6 ila 8 hafta arasında bakılıyormuş sanırım.sen kaç haftalıktın?
neyse cnmm bununla geçmişş olsunn dikkaett etttt
saol cnm normal şeylermiş bunlar bazıları yaşarmış.ben o bazılarından oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?