hepinizin hamileliği hayırlı olsun RABBİM tamamına erdirsin..bende 4 haftalık olucak hamileyim,çarşamba günü kontrolüm var inşallah bir sorun yoktur,benim 6 kaybım var ve bu yedinci hamileliğim inşallah bu sefer yüzüm güler kucağıma almak nasip olursa haziran annesi olucam..
inşallah cnm.hoşgeldin aramıza.6 kaybım var derken düşük gibi mi?
hb canım,evet 5 kürtaj ve1,de evde düştü..sorunum kan pıhtılaşması,birde bağışıklık sistemimdeki sorunla alakalı..
seren serengilde de kan pıhtılaşması vardı.inşallah senin bu son olur hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın
merhaba kizlar
Beni adetim normalde 10- 12 ekim arasi olmasi lazim. ama simdiye kadar ne gelen var ne giden.
idrar test yaptim birkac kere negatif cikti bende dun kan verdim sali gunu cikacak ins. sali gunu bende araniza katilabilirim. suan ara ara sancim var ama akinti bile yok. adetimde normalde gecmez.
ins umutlar bosa degildir bebis benimledir.
inşallah canım amin..evet onda da vardı ama ALLAH tan benimkiler o kadar büyük değillerdi daha çok yıkılırdım..
evet öylesi çok daha kötü bebeğin mezarı bile oluyor o zaman.seren serengilin bi lafı vardı hiç unutmam ne zaman görsem aklıma gelir duygulanırım.bebek eşyalarını yerleştirip tekrar tekrar kaldırmaktan yoruldum demişti.çok acı bişi neyse biz güzel şeyler konuşalım.bi sürü haziran annemiz var ne güzel iyice kalabalıklaştık
evet canım iyi düşünelim iyi olsun..sen kaç haftalık hamilesin??
yeşimcim sennle aynı şeyleri yaşıoruz sadece ben kan testini yarın yaptrıcamm bnmde idrarda hep negatif çıktı acaba diyorum küçük olduğu için mi yoksa hayatta geçikmezzzzzzzzzz
senin takviminde 7 haftalık olduğun yazıyor 4 haftalığım dememiş miydin ben mi yanlış okudum acaba? ben 5 haftalığım cnm küçücüğüz daha :)
merhaba arkadaşlar keseyi geçen çarşamba vajinal ultrasonla görümüştük..dün saat 8 gibi koyu kahve çamur gibi lekelenmem oldu(doktora gittim..keseye yine vajinal baktı kese düzgün görünüyor ama birşey söylemek için çok erken dedi..progestan verdi.. dinlenmemi söyledi çok korkuyorum...lütfen dua edin..
canım o takvimi bir arkadaş yaptı sağolsun ben bu konularda biraz beceriksizimdirde...benim kan tahlilinde öyle gözüküyor geç döllenmiş biraz..
merhaba arkadaşlar keseyi geçen çarşamba vajinal ultrasonla görümüştük..dün saat 8 gibi koyu kahve çamur gibi lekelenmem oldu(doktora gittim..keseye yine vajinal baktı kese düzgün görünüyor ama birşey söylemek için çok erken dedi..progestan verdi.. dinlenmemi söyledi çok korkuyorum...lütfen dua edin..
canım moralini bozma.benim ilk hamile kaldığımı öğrendiğimden beri vardı lekelenmem.düşük tehlikesi olabilir diye banada verdi ilaç ve dinlenmemi söyledi.1hafta yattım ilaçlarımı aldım.şu anda sorun yok.7haftalığım bende.sende ilacını iç ve en fazla 10dk ayakta dur,moralinide sakın bozma..dualarım seninle :)
slm kızlaaar nasılsınızz
keseyi gören arkadaşlar kese ölçümleriniz nasıl çıktı yani kaç mm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?