2012 haziran anneleri

canım ben çıkartmadım hiç ama çok yoğun olmamakla birlikte sürekli bir bulantı hali oluyordu,midem bi tuhaf genelde rahatsız edici yani.aynen canım hiç bişi istemiyor ne yesem şaşırıyorum.bugün iyidim ama baya bişey yiyebildim :)
naneli sakız,galeta ve sarı leblebi önerebilirim.

ahh tatlım hersey agzımda buyuyor esımde kendını yemek ıcın zormalıyorsun dıyıp agzıma tepıyor gıcık oluyorum mıgdem huzursuz yesem yedım dıe bulanıyor yemesem aclıktan bende ne yapacagımı sasırdım gercekten sabırla beklıycez bakalım bebegım ıyı olsunda ben onun her kahrını cekmeye razıyım

canım yicem diye zorlama kendini,ne yiyebiliyorsan ne kadar yiyebiliyorsan onu ye sadece.ilk üç ay bebek her türlü annenin stoklarından besleniyor, zaten mercimek kadar

günaydın dün öğrendiğim bhcg deerim 76.33 haziran annesi oluyorum..

selam arkadaşlar... benimde dün kan değeri 6712 çıktı... tahimini 4 haftalık hamileyim...bende haziran ayını bekleyenlerdenim inşallah...

günaydınnnn umarım hepimiz saglıklı bır sekılde alırız bebeklerımızı kucagımıza ben bırsey sormak ıstıyorum SAT GÜNÜNÜZÜ nasıl bılıyorsunuz bana doktor hıc oyle bırsey demedı benım ılk hamılelıgım o yuzden acemılık cekıyorum ben 7 haftalık hamıleyım umarım şu tehlıeklı 3 ayı doldururuz saglıklı bır sekılde.

Canım Hoşgeldin

SAT = SON ADETİNİN İLK GÜNÜ

sende hatırlıyorsundur son adetinin ne zaman başladığını...

hadi işlhh gzl hbrler alırsın cnmm

kızlaar başka kmse yokmu soruma cwp wericek keseniz kam mm çıktı??

ama benımkisi geç döllenme yanı son adet gunumu dıkkate alamam ozaman cunku 01.08 de adet oldum ama 7 haftalık hamıleyım

Güzelim zaten sen SAT tarihini biliyormuşsun ..Geç döllenme bazı kadınlarda olabiliyor...Doktorun SAT tarihini nasıl sormadı anlamıyorum..!! bence ilk kontrolde doktoruna SAT tarihini belirt bilgisi olsun...

güzelim zaten sen sat tarihini biliyormuşsun ..geç döllenme bazı kadınlarda olabiliyor...doktorun sat tarihini nasıl sormadı anlamıyorum..!! Bence ilk kontrolde doktoruna sat tarihini belirt bilgisi olsun...

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım herkese hayrlı haftalar

hadi işlhh gzl hbrler alırsın cnmm

kızlaar başka kmse yokmu soruma cwp wericek keseniz kam mm çıktı??

canım hangisi kesemin boyutu bilmiyorum ama kağıtta yazanları paylaşayım senle

B CHI
Frq 5.2MHz
Gn 46
E/A 2/4
Map B/0/0
D 10CM
............
...........en altta bi kutucuk ,içindeyse

d1 1.20cm
d2 0.65cm
d3 0.86cm
GS 0.90cm OOR

kelebeğimiz hemüz 5 haftalıkmış teyzesii iki hafta sonra kalp atışları belli olurmuş

ayy böle yazınca bnde anlamadım cnm ya nese bnde 2 hafta snr gidicem kalp atışı için

canım ben 5 haftalıkken kesem 9,57 mm çıkmıştı 6 haftalıkken gittiğimde keseye degil bebege baktı dr 5mm

bnmde 5 haftalıkken 10 mm çıktı ama dr 4 haftalık gözüküyosun demişti ufffff yaaa kafayı yicez şu kalp atışlarını bi hayırlısıyla duyaydık

günaydın deroşum sanada güzel saglıklı haftalar napiyosun nasıl gidiyo ben pek giremedim bikaç gün

çok şükür cucum ya bende kapı geldi dün onla uğraştık kananam geldi dün yardım etti halıları serdik baya yoruldum canım bebişin nsl o gün yazdım okumadın sanırım ben çok halsizim canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…