slm kızlar artık sabahları hıc takılamıyorum bıraz zor gecıyor benım gebelık ama sukur halıme
sabah bulantısıyla baslıyor gunum sonra cıkarmayla devam edıyor zorla yemek yıyorum cnm bısı ıstemıyor halsızım hep uyku modundayım kolumu kaldırcak halım yok
sanırım erken gebelıkte yasanıcak butun belırtılerı ben yasıyorum ve zor oluyormus. bulantısı olmayanlar sanslısınız
canım ben çıkartmadım hiç ama çok yoğun olmamakla birlikte sürekli bir bulantı hali oluyordu,midem bi tuhaf genelde rahatsız edici yani.aynen canım hiç bişi istemiyor ne yesem şaşırıyorum.bugün iyidim ama baya bişey yiyebildim :)
naneli sakız,galeta ve sarı leblebi önerebilirim.
ahh tatlım hersey agzımda buyuyor esımde kendını yemek ıcın zormalıyorsun dıyıp agzıma tepıyor gıcık oluyorum mıgdem huzursuz yesem yedım dıe bulanıyor yemesem aclıktan bende ne yapacagımı sasırdım gercekten sabırla beklıycez bakalım bebegım ıyı olsunda ben onun her kahrını cekmeye razıyım
isim gamze mi canım bende derya kocaelinden sen nerden
günaydınnnn umarım hepimiz saglıklı bır sekılde alırız bebeklerımızı kucagımıza ben bırsey sormak ıstıyorum SAT GÜNÜNÜZÜ nasıl bılıyorsunuz bana doktor hıc oyle bırsey demedı benım ılk hamılelıgım o yuzden acemılık cekıyorum ben 7 haftalık hamıleyım umarım şu tehlıeklı 3 ayı doldururuz saglıklı bır sekılde.
Canım Hoşgeldin
SAT = SON ADETİNİN İLK GÜNÜ
sende hatırlıyorsundur son adetinin ne zaman başladığını...
canım ben 6+2 de gittiğimde 13 mm.di sat.la uyumlu dedi doktorum.karından baktı içindede bişeyler vardı :) doktor yeni oluşuyor kalp atışları gördüm dedi ama ben atışları görmedim bu hafta tekrar gidicem.
bir gebelik sitesinde kese boyutu*30/7 yapıldığında ortalama gebelik haftasını verir yazıyordu.8.haftaya kadar doğru sonuç verirmiş,bilginize...
ama benımkisi geç döllenme yanı son adet gunumu dıkkate alamam ozaman cunku 01.08 de adet oldum ama 7 haftalık hamıleyım
güzelim zaten sen sat tarihini biliyormuşsun ..geç döllenme bazı kadınlarda olabiliyor...doktorun sat tarihini nasıl sormadı anlamıyorum..!! Bence ilk kontrolde doktoruna sat tarihini belirt bilgisi olsun...
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım herkese hayrlı haftalar
slm sabah yok mu hanımlar
hadi işlhh gzl hbrler alırsın cnmm
kızlaar başka kmse yokmu soruma cwp wericek keseniz kam mm çıktı??
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım herkese hayrlı haftalar
hadi işlhh gzl hbrler alırsın cnmm
kızlaar başka kmse yokmu soruma cwp wericek keseniz kam mm çıktı??
ayy böle yazınca bnde anlamadım cnm yacanım hangisi kesemin boyutu bilmiyorum ama kağıtta yazanları paylaşayım senle
B CHI
Frq 5.2MHz
Gn 46
E/A 2/4
Map B/0/0
D 10CM
............
...........en altta bi kutucuk ,içindeyse
d1 1.20cm
d2 0.65cm
d3 0.86cm
GS 0.90cm OOR
kelebeğimiz hemüz 5 haftalıkmış teyzesii iki hafta sonra kalp atışları belli olurmuş
canım ben 5 haftalıkken kesem 9,57 mm çıkmıştı 6 haftalıkken gittiğimde keseye degil bebege baktı dr 5mm
günaydın deroşum sanada güzel saglıklı haftalar napiyosun nasıl gidiyo ben pek giremedim bikaç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?