Kadın akşam işten çıkar, ıspanak alır eve gider. Sofrayı hazırlar ama yoğurt almayı unutmuştur. Hemen kocasını arar. Kocadan kocaya değişen cevaplar; 1- ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (lackalaşmış koca) 2- aradığınız noya şuan ulaşılamıyor (aldatan koca) 3- ıspanağı aldın da yoğurdu neden almadın (kazma tipi koca) 4- yine mi ıspanak otlaya otlaya sığır olduk (kalas tipi koca) ... ... ... ... 5-tamam alırım (monotonlaşmış koca) 6- tamam. Başka birşey lazım mı (normal koca) 7- tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı (ideal koca) 8- amaann canımm ıspanakla mı uğraştın, yapmadıysan bırak dışarı da yiyelim (yok böyle koca:))
kadın akşam işten çıkar, ıspanak alır eve gider. Sofrayı hazırlar ama yoğurt almayı unutmuştur. Hemen kocasını arar. Kocadan kocaya değişen cevaplar; 1- ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (lackalaşmış koca) 2- aradığınız noya şuan ulaşılamıyor (aldatan koca) 3- ıspanağı aldın da yoğurdu neden almadın (kazma tipi koca) 4- yine mi ıspanak otlaya otlaya sığır olduk (kalas tipi koca) ... ... ... ... 5-tamam alırım (monotonlaşmış koca) 6- tamam. Başka birşey lazım mı (normal koca) 7- tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı (ideal koca) 8- amaann canımm ıspanakla mı uğraştın, yapmadıysan bırak dışarı da yiyelim (yok böyle koca:))
çok şükür cucum ya bende kapı geldi dün onla uğraştık kananam geldi dün yardım etti halıları serdik baya yoruldum canım bebişin nsl o gün yazdım okumadın sanırım ben çok halsizim canım ya
güselmiş canım ben bayadaır yemiyodum ıspanak ya bi pzra çıkabilsem akşam geç çıkıyom cucum bişi yapamıyom pzrda anca yetmiyo bile ben çok halsiz oluyom cucum sende öle oluyonn mu
arkadaşlarım hepinize günaydınnn:79::79::79:
biz iiyiz canım çok şükür bi kanam falan olmadı ama senin yorulduğun için olmuştur kapıda geldiğine göre artık kendini yorma canım çok hassas dönemlerdeyiz
ben iyi yediğim için halsizlik pek olmuyo iştahım açıldı enerji yapıyo:) pazara eşimle gittiğim için sagolsun o taşıyo herşeyi ee bende bebeğimizi taşıyorum kolay deil baba olmak
tahminime göre 0.90cm olan kese boyutu yanii 9mm oluyor o da .... seninki ne kadar?ayy böle yazınca bnde anlamadım cnm yanese bnde 2 hafta snr gidicem kalp atışı için
Kadın akşam işten çıkar, ıspanak alır eve gider. Sofrayı hazırlar ama yoğurt almayı unutmuştur. Hemen kocasını arar. Kocadan kocaya değişen cevaplar; 1- ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (lackalaşmış koca) 2- aradığınız noya şuan ulaşılamıyor (aldatan koca) 3- ıspanağı aldın da yoğurdu neden almadın (kazma tipi koca) 4- yine mi ıspanak otlaya otlaya sığır olduk (kalas tipi koca) ... ... ... ... 5-tamam alırım (monotonlaşmış koca) 6- tamam. Başka birşey lazım mı (normal koca) 7- tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı (ideal koca) 8- amaann canımm ıspanakla mı uğraştın, yapmadıysan bırak dışarı da yiyelim (yok böyle koca:))
Newpregnant sabah sabah güldürdün bizi allah ta seni güldürsün
amin canım bu arada burcu ben
cucum senin meslek neydi ben muhasebeciyim
:)) Çok güldüm canım ya Allahta seni güldürsün.
benim meslek karışık biraz aslen kimya mühendisiyim ama babam reklamcı bende bu işi sevdiğim için grafikerim babamla çalışıyorum
gunaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım yeni bir haftaya başladık inş. Herkezin yeni haftası güzel geçer varmı bayramda şehir dışı planı olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?