sanada güzel haftalr canım biz bu bayram biyere gitmicez geçen bayram tatilde olunca aileleri ihmal etmeyelim diye bide havalar sogudu en iyisi evimizde ailemizle olmak
kizlar merhaba
bugun adetim geceli tam bir hafta oluor son kez bugunde test yapyim dedim.
Baska negatif cikti sonradanda silik cizgi oldu.
Ama 2 saat filan gecmistir. Yarinda kan sonucunu alicam. Ins test dogrudur.
kızlar siz çorap tayt filan giyebiliyo musunuz ya sakıncalı diyolar ama havalar soğudu netcez bilgisi olan var mı
şimdiii duydun bunuda niyekü?? Ben giyiyorum bazen karnım şişiyo rahatsız ediyo ama napim ben çok üşüürüm
ne bilim cucum ya işyerindekiler giyme sıkar kötü olur diyolar ne bilim bende mecbur giyom giysmesek hasta oluruzu zate maaşı alınca hamile çorabı varmış ondan bakcam ne farkı varsa anlamadım ki
slm kızlar iş başı yaptım dr gittik sabah kalp atışlarımızı duydum güm güm güm allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu maşallah diyim
slm kızlar iş başı yaptım dr gittik sabah kalp atışlarımızı duydum güm güm güm allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu maşallah diyim
hg tubacım gözün aydın canım kaçgündür sana mail atıyom ekli olmadığım için hata veriyo ii sevindim ben duyamadım siz nsl duydunuz atışlarını ya bende kalem cucu kadar bişiydi canım ya
hb cnm yatıyorum lekelenmem oldu diye bir haftadır istirahat verdi dr inş bidaha yaşamam valla duydum ama ben detaylıya gişrdim renkli dooplere sesinide açtı
Normal usg değil yani
canım ben dün lcw yw gititm şöyle rahat bi pantalon alım diye hamileler için varmış ama çok komik oldu bana hiç yakışmadı eşimle elbise giymeme karar verdik pantalon sıkıyo bakıcaz işte çorabada bakarım bulabilirsem
canım bizde elbise düşündük çünkü pant çok büyük bedenleri de yok gibi
TEBRİK EDERİM CANIM MAŞALLAHişindede kolay gelsin çok yorma kendini de bebişinide
gunaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım yeni bir haftaya başladık inş. herkezin yeni haftası güzel geçer varmı bayramda şehir dışı planı olan
hep hamile elbiselerine merak ederdim artık benimde olacak
ii canım ya çok geçmiş olsun çok şükür ama şimdi iisin dimi ii ya bende çok sityom duymayı ya belki de benim siyah beyaz old için duymadım aman allah tekrar yaşattrmasın yorma kendini sana diyom ama bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?