2012 haziran anneleri

kızlar merhasba bişi sorucam szleree... doktorlar sat tarihine göremi beta hcgye göremi söylüyolar kac haftalık olduğunuzu ???

kan testi ve kese boyutuna göre sanırım canım bende keseye göre haftalık dedi (gerçi sata görede haftadayım ama...) geç döllenme olanlarda en kesin çözüm kan ve kese ölçümü

aynen canım bende 5. haftamdayım keseyi gördük henüz folic asiti kullanalı bu üçüncü haftam olacak evet 10 günnasıl geçer bende bilmiyorum bendeee 5+5deyim bugün

ve kızlar benim merak ettğim chanel da bahsetmiş 10 gün ilşki yok diye biz yaklaşık 2 2buçuk haftadır ilişkiye giremiyoruz bebeğe bir zarar gelmesin diye..
kimi iki ay diyor kimi on gün kimi bir ay bu kişiden kişiye değişen bir durummu?

Son düzenleme:

o konuda farklı şeyler söyleniyor. bize mesela mutlaka prezervatif kullanın demişti doktor. Yarın başka bi doktora muayeneye gitcem, ona da sorcam bakalım ne diyo :)

o konuda farklı şeyler söyleniyor. bize mesela mutlaka prezervatif kullanın demişti doktor. Yarın başka bi doktora muayeneye gitcem, ona da sorcam bakalım ne diyo :)

ben ilk kontrole gidince heeyecandan soramayı unutmuşum bu sefer yanıma not alacam unutursam hatırlamak amaçlı canım sorsan çok iyi edersin yaaa ve ne dedğini paylaş bizlerle olurmu :103: gerçi bende yarın testler için gitmem gerekeccek ben de öğrenirsem bende yazarım :)

kızlar merhasba bişi sorucam szleree... doktorlar sat tarihine göremi beta hcgye göremi söylüyolar kac haftalık olduğunuzu ???
hcg ye göre deil tatlım çnk bnm hcg değerimi bilmior doktor ztn 1 kere kan verdim ondada 152 çıktı bi daa vermedim sat a göre hesaplıyor bide keseyi gördümü ölçümünü yaptıktan snrda ekranda ne kdrlık olduu yazıyor ztn

MrsPink35 nasılsın canım annelik nasıl gidiyor kontroller ne durumdaaa?

canımmmmm şu anlık çok şükür bi sıkıntı yok sadece akşamları yatarken şekilden şekile giriyorum o kdr=))) haftaya salı kontrolüm var ve doktor değiştiriyorum bakalım alışbilicekmiyim yenisine kanım almassa eskiye devam =)

Ben de önceden hep not ediyorum.:) merak etmeyin hepsini paylaşcam.

saol canım o zaman yarın kesinleşir amaa sata göre 5+1 ayyy nee güzell yhaa bide bu düşük tehlikesi ne zaman geçicek yat yatt ççoookk kilo alıcamm :)))

Ben de önceden hep not ediyorum.:) merak etmeyin hepsini paylaşcam.

saol canım o zaman yarın kesinleşir amaa sata göre 5+1 ayyy nee güzell yhaa bide bu düşük tehlikesi ne zaman geçicek yat yatt ççoookk kilo alıcamm :)))

canım ikizler annesi olacağız ikizler çocukları çok hiperaktif ve yaramaz olurlarmış onların peşinde koşturmaktan zayıflarız inşallahh

Boşver, verirsin kiloyu sonra Önemli olan senin ve bebişinin iyi olması. Yarın da güzel haberlerle gelirsin inşallah. Düşük tehlikesi 3.aydan sonra geçer diye biliyorum ben

canım ikizler annesi olacağız ikizler çocukları çok hiperaktif ve yaramaz olurlarmış onların peşinde koşturmaktan zayıflarız inşallahh

ayyy ne güzell valla yha hayali bile güzel koştursun valla yeterki sağlıklı bi şekilde gelsin canım ne güzel duygular bunlar yhaa :):)

Boşver, verirsin kiloyu sonra Önemli olan senin ve bebişinin iyi olması. Yarın da güzel haberlerle gelirsin inşallah. Düşük tehlikesi 3.aydan sonra geçer diye biliyorum ben

haklısın canım bebeişim ii olsun da veririm inşş ben .. 3 ayy yatışşşş yandım ben yhaa eşimde çok pimpirikli hiç kaldırmıyoo inşş yarın gittiğimde güzel şeyler duyarım doktordan direk sizle paylaşırım zatenn :))

Slm kızlar...Herkese iyi haftalar;
Sağlıklı bebişlerrr
umarım herkeslerin keyfi yerindedir...bende yine haftaya yatarak başladım...kolumu bile kaldırmak gelmiyor içimden...bu halsizlik bu tembelliği üzerimden
atamıyorum...ama ilk haftalardaki şikayetlerim sanırım azalmış durumda.wc dışında..gece bile sabaha kadar 2-3 kez wc yi ziyaret ediyorum..
kızlar şu çorap meselesini yazmışsınız ben giyiyorum..sadece giydiğiniz çorap çok dar olmasın mesele yok..ben ilk hamileliğimdede hep giymiştim...
birde en çok elbiseyi tercih ediyorum..onun dışında eşofman giyiyorum..pantolon giyipte kendinizi ve bebiğşinizi boşa sıkıntıya sokmayın derim ben...çok
güzel elbiseler var. ben kaçtım oğlumu dr a götüreceğimm..malum havalar soğudu..hastalık sezonu açıldı..herkesleri öptm dikkat edin kendinize ve
bebişlere

Ne güzel işte. Benim zaten öyle çok işim olmuyo evde. Yavaş yava yapıyorum, sonra da dinleniyorum. Ben de yarın gidiyorum doktora. Ayy bide ikizler burcunda ikiz doğurursam süper olur keşke...

Merhaba arkadaşlar bende SAT' a göre 5+6 günlük hamileyim. Bir kez lekelenme var diye doktora gittim ultrosondan bakmadı tahlil istemedi 6. haftadan sonra gel dedi. Ama acilyet sebebiyle ilk bulduğum doktora gitmiştim. Endişeliyim. Herşey yolundamı bilmek istiyorum. Doktorunuzdan memnunsanız isim ve muayene ücret bilgisi verebilirmisiniz?

slm kızlar nasılsınız benım kafayı kaldırcak halım yok sankı bırı dovdu dovdu attı bıkenara kendımı oyle halsız hıssdıyorum resmen koltuga yapıstım ne ıs ne guc bısıcık yapasım yok kese boyutunu sormus arkada ben 5+5 gıttım 18mm dedı dr ve haftana gore tam dedı

18 mm 10 uncu haftara felan ne kadar büyük kesen :26: bi yanlışın olmasın tansell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…