- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
kızlar merhasba bişi sorucam szleree... doktorlar sat tarihine göremi beta hcgye göremi söylüyolar kac haftalık olduğunuzu ???
kızlar merhaba,
bende cuma öğrenmiştim hamile olduğumu idrar arkasından kan testiyle, sat 16 eylül ve haziranda düşüğüm vardı
bugün aynı doktora gittim daha önce beni takip edene
keseyi gördük minnacık bişey, tahminen 3 haftalık, 10 gün sonra geliceksiniz ve kalp atışına bakacağız o zamana kadar kimseye bişey söylemeyin dedi, 400 mg folic ve 100 mg coraspin verdi, 32. haftaya kadar kullanacakmışım, kan sulandırıcıymış
ayrıca 10 gün ilişki yasak, haftada 3 gün kırmızı et yenicek, az ve sık beslenilecek, günde 1 bardak süt, 2 kase yoğurt yenicekmiş
şimdilik böyle, 10 gün nasıl geçer bilmiyorum, hepimize iyi şanslar :)
ilk trimestr dediğin ilk tahlil dimi? 6 ila 8 hafta arasında bakılıyormuş sanırım.sen kaç haftalıktın?
yok, ilk 3 ay yani. Şu an hepimiz hassas bi dönemdeyiz. 12. haftadan sonra düşük riski baya bi azalır. Ben 6 hafta 5 günlüğüm.
kızlar hepinize merhaba. Nasılsınız?
ve kızlar benim merak ettğim chanel da bahsetmiş 10 gün ilşki yok diye biz yaklaşık 2 2buçuk haftadır ilişkiye giremiyoruzbebeğe bir zarar gelmesin diye..
kimi iki ay diyor kimi on gün kimi bir ay bu kişiden kişiye değişen bir durummu?
o konuda farklı şeyler söyleniyor. bize mesela mutlaka prezervatif kullanın demişti doktor. Yarın başka bi doktora muayeneye gitcem, ona da sorcam bakalım ne diyo :)
hcg ye göre deil tatlım çnk bnm hcg değerimi bilmior doktor ztn 1 kere kan verdim ondada 152 çıktı bi daa vermedim sat a göre hesaplıyor bide keseyi gördümü ölçümünü yaptıktan snrda ekranda ne kdrlık olduu yazıyor ztnkızlar merhasba bişi sorucam szleree... doktorlar sat tarihine göremi beta hcgye göremi söylüyolar kac haftalık olduğunuzu ???
kan testi ve kese boyutuna göre sanırım canım bende keseye göre haftalık dedi (gerçi sata görede haftadayım ama...) geç döllenme olanlarda en kesin çözüm kan ve kese ölçümü
aynen öle cnm sat a göre hcg ye göre deil
aynen canım bende 5. haftamdayım keseyi gördük henüz folic asiti kullanalı bu üçüncü haftam olacak evet 10 günnasıl geçer bende bilmiyorum bendeee 5+5deyim bugün
ve kızlar benim merak ettğim chanel da bahsetmiş 10 gün ilşki yok diye biz yaklaşık 2 2buçuk haftadır ilişkiye giremiyoruzbebeğe bir zarar gelmesin diye..
kimi iki ay diyor kimi on gün kimi bir ay bu kişiden kişiye değişen bir durummu?
MrsPink35 nasılsın canım annelik nasıl gidiyor kontroller ne durumdaaa?
ben ilk kontrole gidince heeyecandan soramayı unutmuşum bu sefer yanıma not alacam unutursam hatırlamak amaçlıcanım sorsan çok iyi edersin yaaa ve ne dedğini paylaş bizlerle olurmu :103: gerçi bende yarın testler için gitmem gerekeccek ben de öğrenirsem bende yazarım :)
hcg ye göre deil tatlım çnk bnm hcg değerimi bilmior doktor ztn 1 kere kan verdim ondada 152 çıktı bi daa vermedim sat a göre hesaplıyor bide keseyi gördümü ölçümünü yaptıktan snrda ekranda ne kdrlık olduu yazıyor ztn
ben ilk kontrole gidince heeyecandan soramayı unutmuşum bu sefer yanıma not alacam unutursam hatırlamak amaçlıcanım sorsan çok iyi edersin yaaa ve ne dedğini paylaş bizlerle olurmu :103: gerçi bende yarın testler için gitmem gerekeccek ben de öğrenirsem bende yazarım :)
saol canım o zaman yarın kesinleşir amaa sata göre 5+1 ayyy nee güzell yhaa bide bu düşük tehlikesi ne zaman geçicek yat yatt ççoookk kilo alıcamm :)))
saol canım o zaman yarın kesinleşir amaa sata göre 5+1 ayyy nee güzell yhaa bide bu düşük tehlikesi ne zaman geçicek yat yatt ççoookk kilo alıcamm :)))
canım ikizler annesi olacağız ikizler çocukları çok hiperaktif ve yaramaz olurlarmış onların peşinde koşturmaktan zayıflarız inşallahh
Boşver, verirsin kiloyu sonraÖnemli olan senin ve bebişinin iyi olması. Yarın da güzel haberlerle gelirsin inşallah. Düşük tehlikesi 3.aydan sonra geçer diye biliyorum ben
ayyy ne güzell valla yha hayali bile güzel koştursun valla yeterki sağlıklı bi şekilde gelsin canım ne güzel duygular bunlar yhaa :):)
haklısın canım bebeişim ii olsun da veririm inşş ben .. 3 ayy yatışşşşyandım ben yhaa eşimde çok pimpirikli hiç kaldırmıyoo inşş yarın gittiğimde güzel şeyler duyarım doktordan direk sizle paylaşırım zatenn :))
cnm ben alanyadan ismim gamze tanıstıgıma memnun oldum
slm kızlar nasılsınız benım kafayı kaldırcak halım yok sankı bırı dovdu dovdu attı bıkenara kendımı oyle halsız hıssdıyorum resmen koltuga yapıstım ne ıs ne guc bısıcık yapasım yok kese boyutunu sormus arkada ben 5+5 gıttım 18mm dedı dr ve haftana gore tam dedı
kızlar merhasba bişi sorucam szleree... doktorlar sat tarihine göremi beta hcgye göremi söylüyolar kac haftalık olduğunuzu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?