2012 HAziran Annelerinin Bebişlerine düşündüğü İsimler?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Cinsiyetler belli olmaya başlamış,düşündüğünüz isimler neler kızlar?
Biz Azrayı düşünüyoruz kesin olmamakla birlikte isim arayışındayız da hala.Sizde durumlar nasıl?

Biz erkek olursa kararımız kesin Ömer, ama kız....:44: Arkadaşlarımız İnci, Tuana, Aylin v.s öneriyolar. İrem düşünüyoduk, vazgeçtik

benim balim ve naz isimli ikizim var
simdide kiz misafir bekleniyor
esim hevin diyor ben benemir

bizde kesin olmamakla birlikte nehir düşünüyoruz bakalım ne kadar değişcek bu isim :)

Eliz in de anlamı "el izi" ymiş. Liya var, arapçadan anlamı "Sabrın en güzeli" demek. Lina da Kuran da da geçiyormuş, anlamı Hurma fidesi demekmiş. Şimdilik listeme bunları ekledim. :44:

ben hep sare isterdim ama vazgeçiriyorlar beni zaten herkes de tam söyleyemiyor bu ismi ben bayılıyorum şimdi alternatif düşünüyorum o olmazsa ne olsun diye mina,alin,selin,bade(bu aralar hoşuma gitmeye başladı)

düşündüğümüz isimlere asel ve minel de eklendi bizim ne zor işye.kızımın cinsiyeti 12 haftalıkkken belli olmuştu isminide bi kaç gün içinde kararlaştırmıştık.

düşündüğümüz isimlere asel ve minel de eklendi bizim ne zor işye.kızımın cinsiyeti 12 haftalıkkken belli olmuştu isminide bi kaç gün içinde kararlaştırmıştık.

asel çok güzel bir isim arapçada bal demek
kız bebeklerin hepsi de bal gibidır zaten :)

ama minel'in bir anlamı yok.. arapçada -den, -dan anlamına gelen ek minel

Biz daha bebegimizin cinsiyetini ögrenmedik.Kismet olursa haftaya carsamba ögrencez

Ama aklimizda bir kac isim var.
Erkek olursa 100% kesin olan isim Aras Berk
Kiz olursa aklimizda bir kac isim var.Hala cok kararsisiz. Mine Evra ,Mine Ela,Derin, şimal .. Artik haftaya kadar kac kiz ismi bulursak daha
Bide bebegimiz kiz ise bu seferde doguma kadar isim de karar veremicez gibi

benimde kızım olucak
bi kaç isim var hala düşünme aşamasındayız
derin, duru, bade, ecrin
yada başka bi isim bilemiyorummmmm

kızlar ben 2010 haziran annesiyim işinize karışmak ta istemiyorum fakat şu bade isminin anlamı içki diye biliyorum o yüzden bi düşünün derim bebeklerinize koyarken .....kusuruma bakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…