2012 HAziran Annelerinin Bebişlerine düşündüğü İsimler?

nasipse 10 haziran da bi prenses daha gelecek.bir adını nilüfer düşündük ama iki isim istiyorum ben ikinci kısa olmalı... sena, meva, berra başka neler olabiilir?

Benim prensesim de nasip olursa 20 haziranda doğacak.. Büyük kızımın adı Eylül Başak minik kızıma da Ekin Su ismini düşünüyoruz sizce nasıl başka isim öneriniz var mı arkadaşlar?

kızlar banada fikir verin derin mi daha güzel yağmur mu
yada elif derin veya elif yağmurda olabilir
bu isimlerin dışında isim öneriside olabilir
yardımlarınızı bekliyorum

kızlar sizce hangi isim güzel bi yardımcı olun banada lütfen
şu üç isim arasında kaldık.

beren
elif naz
neslişah

benim minik kızımın ismi beren olacak. hepsi isimleriyle yaşasın inşallah

kızlar sizce hangi isim güzel bi yardımcı olun banada lütfen
şu üç isim arasında kaldık.

beren
elif naz
neslişah

elif naz yeğenimin ve arkadaşımın kızının adı, birkaç sene sonra okullarda elif naz patlaması yaşanacak :)
beren de çok konuyor beren saatten ötürü, en orjinal neslişah bence

benim oğlumun ilk adı da Ahmet olacak, kayınpederimin adı, ama ben yanına daha modern bir isim ekleyeceğim, şu anda aklımda sadece Sarp var, bana da Ahmet' in yanına isim tavsiyesi lütfen :)

Son karar TUĞKAN olmasına karar verdik oğluşumzuun :) başırılı bir soydan gelen anlamında (kızlık soyadım başarır )

İlk kızımızın ismi alya derin
2.kızımızada lara alin diyoruz
kesin olmamakla birlikte kararımızı bu yönde verip alıştırmaya çalışıyoruz kendimizi

benim oğlumun ilk adı da Ahmet olacak, kayınpederimin adı, ama ben yanına daha modern bir isim ekleyeceğim, şu anda aklımda sadece Sarp var, bana da Ahmet' in yanına isim tavsiyesi lütfen :)

bence ahmet o kadar güzel ve anlamlı bir isimki bence yanlızda gayet modern duruyor :)
ama seçenek sunmamı istersenn
ahmet kağan (kaan) hangisini kullanırsan gayet melodik duruyor

ilk bebeğim..

Tanem favorim..
Mina yedeğim..
Melis beğendiğim..
Lina hoşlandığım..

Kesinlikle karar veremiyorum..

melis hatta melisa bence çok hoşş

kızlar bende soruyorum elif ismini eskiden beri hep istiyordum ben ama yanına hiç bir isim düşünmemiştim şimdiye kadar
son iki gündür elifsu da da hoşuma gitmeye başladı ne dersiniz
elifsu mu
elif mi

Son düzenleme:

elif çok güzel bir isim kızım olacak olsa ilk sırada düşünürdüm.bence tek elif daha güzel ya da farklı alternatif elif sare:)adıyla yaşasın bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…