2012 HAziran Annelerinin Bebişlerine düşündüğü İsimler?

zeynep miray olacak kısmetse kızım.. biz miray diyeceğiz, isimleri ben buldum eşime bu kombinasyonu beğendirebildim sonunda o kadar isim eledi kii.. iki isim olması da onunisteği..

Miray benim de favorilerimden çok hoş, kızım olsaydı düşünürdüm ama oğlum olacak ve henüz beğendiğim bir isim yok maalesef

herkes gibi bende karmakarısıgım:S çağan, doruk, çınar, ata.. şimdilik bunlar arasındaym. fikirlere açığım..

Bizim kizimizin adi Melis olacak. Butun ailenin hemfikir oldugu bir tek bu vardi.
Oglan olsaydi Alp olacakti.

Tek isim taraftariyiz, soyadimiz da uzun zaten.

bizde en sonunda buyuk ugraslardan sonra karar verebildik zeynep olacak kizimin ismi babasina ne soylesem begenmedi iki ismede karsi ama en sonunda bunu begendirebildim, ne zormus isim koymak.

Bizde Aras in yanina bir turlu ikinci ismi bulamiyorduk.Daha dogrusu karar veremiyorduk.Simdide babamiz kendi ismini koymaya karar verdi.Aras Emre Bakalim bu fikirde kalabilcekmi

Zeynepcim, hitap ikinci isimle yapilir.
Aras Emreyi, Emre olarak dusun. Bir eve ik Emre fazla gelmesin

Esimin Aras ismi takintisi var.Bir turlu vazgecmedi isimden.Sonra Aras in yanina,ridvan,erden,talha dedik.Isimleri begendi sonra ikinci isim ile hitap ederler korkusu ile kendini ismini koymaya karar verdi

Emre Aras koyariz bizde :))

Esimin Aras ismi takintisi var.Bir turlu vazgecmedi isimden.Sonra Aras in yanina,ridvan,erden,talha dedik.Isimleri begendi sonra ikinci isim ile hitap ederler korkusu ile kendini ismini koymaya karar verdi

Emre Aras koyariz bizde :))

Emre Aras daha dogru olur. Adiyla yasasin minik oglun.

bizde oğluşumun adına çoktan karar verdik "Göktürk" olacak nasipse,hayırlısı ile bi alsam kucağıma inşallahhh

kızımız olucak inşş son karar kıldığımız isim BELİS NAZ bakalım bidaha değişirmi

kızlar yağmur düşünüyordum ben prensesime ama o kadar çok yağmur var ki soğudum ve vazgeçtim.şimdide isim bulamıyorum.
değişik güzel ama sıradan olmayan bir isme ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum.

farklı ama bnm çkta beğnmedğm b isim vr ynede bi fikir olsun dye; 'yazgım' koyablrsn.

kızlar isim konusunda biz de kararsızız...babamız bize bıraktı ama karar veremiyoruz???
tuana
melisa
esila
eslem
duru
minel
meva
mina
bu isimler arasından bir seçim yapacağım bakalım ?????

kızlar isim konusunda biz de kararsızız...babamız bize bıraktı ama karar veremiyoruz???
tuana
melisa
esila
eslem
duru
minel
meva
mina

bence tuana çok güzel bi isim
duru da kulağa hoş geliyor.

tuana
melisa
esila
eslem
duru
minel
meva
mina

kızım olsa adını tuana koyacaktım,erkek nasip etti rabbim ,göktürk koyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…