zeynep miray olacak kısmetse kızım.. biz miray diyeceğiz, isimleri ben buldum eşime bu kombinasyonu beğendirebildim sonunda o kadar isim eledi kii.. iki isim olması da onunisteği..
Zeynepcim, hitap ikinci isimle yapilir.
Aras Emreyi, Emre olarak dusun. Bir eve ik Emre fazla gelmesin
Esimin Aras ismi takintisi var.Bir turlu vazgecmedi isimden.Sonra Aras in yanina,ridvan,erden,talha dedik.Isimleri begendi sonra ikinci isim ile hitap ederler korkusu ile kendini ismini koymaya karar verdi
Emre Aras koyariz bizde :))
bizde oğluşumun adına çoktan karar verdik "Göktürk" olacak nasipse,hayırlısı ile bi alsam kucağıma inşallahhh
kızlar yağmur düşünüyordum ben prensesime ama o kadar çok yağmur var ki soğudum ve vazgeçtim.şimdide isim bulamıyorum.
değişik güzel ama sıradan olmayan bir isme ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum.
göktürk çok haşmetli.adıyla yaşasın inşallah.
farklı ama bnm çkta beğnmedğm b isim vr ynede bi fikir olsun dye; 'yazgım' koyablrsn.
kızlar isim konusunda biz de kararsızız...babamız bize bıraktı ama karar veremiyoruz???
tuana
melisa
esila
eslem
duru
minel
meva
mina
bu isimler arasından bir seçim yapacağım bakalım ?????
kızlar isim konusunda biz de kararsızız...babamız bize bıraktı ama karar veremiyoruz???
tuana
melisa
esila
eslem
duru
minel
meva
mina
tuana
melisa
esila
eslem
duru
minel
meva
mina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?