2012 HAziran Annelerinin Bebişlerine düşündüğü İsimler?

kızlar ben 2010 haziran annesiyim işinize karışmak ta istemiyorum fakat şu bade isminin anlamı içki diye biliyorum o yüzden bi düşünün derim bebeklerinize koyarken .....kusuruma bakmayın..

Bade tasavvufta "Allah' da duyulan aşk" anlamında aynı zamanda
Ameller niyetlere göredir.. bu niyetle koyduysan bence bir sakıncası olmaz

üstelik hüseyin; küçük, fatma; sütten kesilmiş demek
onları sevgili yapan karakterleridir.

arkadaşlar bade isminin anlamını bilemem ama aşk şerbeti aşk şarabı diye bir kavram oldğunu biliyorum ama bu aşk şerbetinin bu bildğimiz alkollü içkilerle bir alakası yok tamamen tasavvufi bir kavram ve bu aşk şerbetinden içen allahın aşkıyla sarhoş olur kendinden geçer allah için yanar kavrulur
belki bu anlamda bir isimse bilemicem ama yoruma açık tabiki

niyet salih, amel hayır'dır inşallah

Son düzenleme:
isim konusunda kararsızım doğa isimlerini çok seviyorum fakat kuranda geçmesi mi önemli?? yoksa sadece anlamının güzel olması mı önemli ??

Kerem ismi kuranda geçiyor anlamı soyluluk ,asillik,cömertlik..

Bende nasipse Melih koymayı düşünüyorum. Eşim Melih Kağan olsun diyor ama kağan çok var, ben istemiyorum. melihin yanına da başka isim bulamadım, önerebileceğiniz isim varmı?

Bende nasipse Melih koymayı düşünüyorum. Eşim Melih Kağan olsun diyor ama kağan çok var, ben istemiyorum. melihin yanına da başka isim bulamadım, önerebileceğiniz isim varmı?

Melih ismini cok severim. 11 yasindaki erkek kardesimin ismi:)) Iki ismi var onunda. Melih Turan. Belki Turan ismi ?

Bizde hala kararsisiz ikinci ismi ne olsun diye.

Aras i daha once dedigim gibi babamiz kesinlikle istiyor. Ben Kuranda gecmiyor diye ikinci isimde olsun dedim. O ismi bulmakda bana kaldi.
Ilk Aras Berk dedim ama Berk ismide gecmiyormus Kuranda. Sonra Aras Talha dedim. Sonra Aras Ridvan. Simdide Aras Erden

Cok kararsizim

Gerçekten zor bir şey isim koymak. Aslında tek isim daha güzel, iki ismin avantajı ise çocuk seçim yapabiliyor hangisini kullanmak isterse. Sağlıklı doğsunlar da isim bir şekilde olur. Erkek isimlerinden Ahmet ve Ömer de güzel bence. Ahmet Aras :) Kulağa hoş geliyor. Ben sanırım tek isim olsun diye direteceğim :)

merhaba bizde erkek bekliyoruz ben 2 isim koyma tarafatırıyım 1.kayra kesin ikinci isim araştırıyorum :)

kızlar mrb 23+3 haftalığım bende bebişimin ilk bizim anlayablieceğimiz şekilde görüntü verdiği zaman çok güzel bi gündü:)o gün masal gibi diye eşimle konuşurken kızımıız olursa adı masal olsun demiştik aslında hala daha bu ismi düşünerek kızımı seviyorum bu isim hakkında olumlu olumsuz yorumlarınızı merak etmekteyim büyükler bu ismi sevmediler kanımca çaktırmadan beni farklı isimlere yönlendiriyorlar anlamı iyi değil diye düşünüolar istemeden fikrim deişiyor sizlerin yorumlarını bekliyorum teşekkürlerr şimdidenn

kızlar eşim baştan beri soyisim benden isim de senden olsun derdi ama ne bulduysam beyenmiyor Aras Özgür Deniz hçbirini beyenmedi Denize karar verdik kaynanam ben Deniz istemiyorum dedi herkeze sordum yani akrabalarına hiç kimse beyenmedi Deniz olmayacak dedi direk yaa... bende eşime bi bakış attım hiç seini çıkarmadı bende bundan sonra karışmıcam dedim siz hep beraber beyendiğiniz bi ismi koyun dedim eşime...

eşim Eymen istiyor bakalım sülalesi onaylarsa o olur kimse bana sormuyor sen ne diyorsun diye...

Aseli eledik kızlar Minel,Lara olabilir diyoruz.ikisinden birini seçicez artık yada başka seçim yapıcaz.Son anda karar vermekten korkuyorum

kısmet olursa kızımızın adını Gülfem ela koymayı düşünüyoruz. sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..

Hanimlar bende haziran 2011 annesiyim. Kizim adini Esila koyduk bizde. Belki sizede bi fikir olur . gercekden cok zor cünkü isim bulmak yaa
Hepnize hayirli dogumlar diliyorum

benim oğluşumda haziranda gelecek inş.
İsim olarak Mustafa Kaan düşünüyoruz ...

Kaanı kimse beğenmiyor ,eşimle bende daha nişanlıyken koymuştuk ismini değiştirmekte istemiyoruz ... Çok alıştık

bencede değiştirmeyin zaten, kaan gayet güzel bir isim içiniz rahat olsun, kimse beğenmese de hayallerinizden vazgeçmeyin derim ...

zeynep miray olacak kısmetse kızım.. biz miray diyeceğiz, isimleri ben buldum eşime bu kombinasyonu beğendirebildim sonunda o kadar isim eledi kii.. iki isim olması da onunisteği..

valla bu isim işi benı gerdi bı suru ısım begenıorum ama ne olucak bakalım ılk ısmı kesın hasan olucagı ıcın;

hasan eymen
hasan yağız
bunlar bızım öncelıklı dusundugumuz ısımler bı de baska ısımler bulduk

hasan ege
hasan aren
hasan yaman

ıste bu kadar çık işin içinden kolay sa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…