hepimizin bebişleri isimleriyle sağlıklı ve hayırlı ömürler geçirsin inşallah. benim bebişim de geldi gelecek hala isme karar veremedik. :18: eşim kayınvalidemin ismi olsun istiyor, aysel. ama yanında 2. bir isim de olacak. nisa ismini düşünüyorum ben de ama ayselin yanına uyar mı? ya da aysel isminin yanına uyabileceğini düşündüğünüz isimler var mı?
Kızlar düşündük düşündük sonunda ireme karar verdik aslında temmuz annesiyim ama karnım aşağı indi kızlar haziran sonu bekleyelim dedi doktor bakalım artık
kızlar ben 2010 haziran annesiyim işinize karışmak ta istemiyorum fakat şu bade isminin anlamı içki diye biliyorum o yüzden bi düşünün derim bebeklerinize koyarken .....kusuruma bakmayın..
evet bende bade beğenirdim ama ne zamanki hamile oldum ve isim arasştırmaya başladım bade : içki kadehi
cemre , ateş parçası
efsun : sihir büyü
anlamlarına geldiği için vazgeçtim...
isim konusunda esim karari bana birakti,ama tabiki eger begenmezsem ismi koymayiz dedi esimin ismi metin bir kizimiz oldu aklima ona uygun isim bulmak geldi ve kizimizin ismini Melin koyduk babasinin ismine uygun Metin-Melin