- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.161
günaydın kızlar
bugün benim doğum günüm.bakalım bebişim bugün gelecekmi gerçi gelmeye niyeti yok gibi
bugün tüm gün dışarıdayım.kociş güzel bir süpriz hazırlamış ne kadar belli etmemeye çalışsada hissettim. insallh güzel bir gün olur benim için.
hediyemi çok merak ediyorum
Gunaydin anneler
Allahim hepinize bebenizi kucaginiza saglikla almayi nasip etsin
Oncelikle ameliyathane cok soguktu ve ben bebek cikinca titremmeye basladim
Bu yuzdan cikinca cok usuyorsunuz
Bebise ince penye battaniye almistim
Polarini hemen getirdik ewden
Bir de hastaneden bana werilen alt bezi mukemmel
Bebek bezi gibi yanlardan cirtli
günaydın canım.. doğum günün kutlu olsun bebişin hediye gibi gelsin inşallah :)
Dogum günün kutlu olsun canim
Biz bebisi bekledikce gelmemekde israrcilar sanki
Hic beklenmedik bir anda gelirler kesin
günaydın kızlar
bugün benim doğum günüm.bakalım bebişim bugün gelecekmi gerçi gelmeye niyeti yok gibi
bugün tüm gün dışarıdayım.kociş güzel bir süpriz hazırlamış ne kadar belli etmemeye çalışsada hissettim. insallh güzel bir gün olur benim için.
Dogum günün kutlu olsun canim
Biz bebisi bekledikce gelmemekde israrcilar sanki
Hic beklenmedik bir anda gelirler kesin
Bebegim tam. R.350 gr ve 48 cm olarak 29 mayis gecesi 00:20 de dunyaya geldi.sanciyla hastaneye gittik kalp atislarinda duzensizlik oldugu icin hemen sezeryana alindik
günaydın kızlar
Gunaydin anneler
Allahim hepinize bebenizi kucaginiza saglikla almayi nasip etsin
Oncelikle ameliyathane cok soguktu ve ben bebek cikinca titremmeye basladim
Bu yuzdan cikinca cok usuyorsunuz
Bebise ince penye battaniye almistim
Polarini hemen getirdik ewden
Bir de hastaneden bana werilen alt bezi mukemmel
Bebek bezi gibi yanlardan cirtli
Bebegim tam. R.350 gr ve 48 cm olarak 29 mayis gecesi 00:20 de dunyaya geldi.sanciyla hastaneye gittik kalp atislarinda duzensizlik oldugu icin hemen sezeryana alindik
günaydın kızlar
canım uykusuz oluyorum artık uyuyamıyorum.
nefes darlığı çekiyorum.
11i gibi aldırıcam kısmetse bende bebeği bakayım çar tekrar muayenem var.
günaydın kızlar
günaydın anneciklerr
bende bugün gece uyuyamayıp sabahın köründe de uyanabilenlerdenim bugün uyumazsam yarın erken uykum gelir umuduyla zorlamadım kendimi
benden son haberler dün lekelenmem olmuştu sancılarım hala düzene girmedi anlamadım bende daha
yarın yada cuma günü dr.a gideceğim umarım herşey yoluna girer de minik meleğimi sağlıcakla kucağıma alırım
gece uyuyamayınca kızımla konuştum çok farklı duygular yaşadım beşiğimizi seyrettim içinin dolacğnı gözümün önüne getirdim
ben nasıl anne olacağım ki anlamaya algılamaya çalıştım ama anlayamadım
inşallah rabbim onu kucağma alınca o hisleri içime werir canım meleğim
rabbimin kıymetli hediyesi bize...
canım bende bazen kendimi aynı bu durumda yakalıyorum. beşiği izliyorum ben nasıl anne olcam diye düşünüyorum. kızımı helin'imi düşünüyorum nasıl bişe olcek diye. kokusunu ağlayışını emişini felan. heycanlanıyorum ama bi yandanda korkuyorum. ya bakamazsam... Allaha dua ediyorum çok iyi anne olabilmek için. tuhaf hisler bunlar.:)
günaydın hanımlarbugün dr teyzemizle randevumuz var,son kez kan ve idrar tahlili istemişti onun sonucunu götürüp oğlumu göreceğim hayırlısı ile:)
canım ya 2 hafta sonra bende aç karrına gitcem tahlil yapcaklarmış. kan ve idrar tahlilimi bunlar. söylemediler çünkü. bide niye istiyolar biliyomusun.
öf ne güzel uyuyodum salak bı sıvrı sınek yuzunde n uyandım( gece de o kadar çok ağladım kı başım ağrıyo şimdi
canım niye ağladın ya kıyamam.
çok çok tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. uzun ve güzel ömürlü olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?