2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Günaydin herkese.
Kolay gelsin minecim. Bittiginde sonucu gormek isteriz :)

kızlar benim bebiş perşembeyi bekleyemedi, 30 mayısta 36+5' de 3.410 gram, 50 cm. olarak saat 14:38' de epudral normal doğumla dünyaya geldi, hikaye sonra...

Gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun yavrunu.
Masallah bebegine

Gunaydin guzel anneler
Uyku tutmadi bu saatte topikde yanliz gozuyokuyorum 3 saat sonra doktor kontrolum var ve cok heyecanliyim yarin guzel kizima kavusuyorum insallah...

Günaydin canim. Heycandan uyuyamadin herhal
Hadi hayirlisi canim.

kızlar benim bebiş perşembeyi bekleyemedi, 30 mayısta 36+5' de 3.410 gram, 50 cm. olarak saat 14:38' de epudral normal doğumla dünyaya geldi, hikaye sonra...
Allah analı babalı büyütsün canım,
ne güzel bi haber benim doğum tarihimde 30 mayıs bende çok istedim benim bebeğim de 30 mayısta doğsun ama hala çıkmaya niyeti yok

hayırlı sabahlar güzel anneler
böceğim bence git zaten pek birşey kalmadı senin doğuma
büyümüş göbekle kendimiz yapamıyoruz malesef
bende gitmek istiyorum bakalım bu halde sancı ya da suyum falan gelirse rezil olurum he

canım benim ALLAH ım analı babalı büyütsün inşallah
ALLAH ım hayırlı evlat eylesin inşallah

Ya kizkar,esim dun aksam doguma benimle girmiyecegini soyledi
Neymis,gecen hastanede iken Yan odada biri dogum yapiyordu. Cok kotu ciglik atiyordu. Sebebide oymus. Zaten ne zmn sorsam gircenmi benimle diye bilemiyorum diyordu.

Ben hep girmesini istedigimi soyledim.
Dun oyle diyince tek mi gireyim dedim. Annen de girer dedi ya
Kirildim simdi suratda yapmiyorun ama uyuz bu konuda hatali oldugunuda anlamaz.
Bu saatden sonra gircem desede ben istemiyorum,cunku sirf bu sefer trip atmayim basini sisirmeyim diye ister.

Agliyorun resmen dusundukce. Adama acikladimda neden onu istedigimi yanimda. Annemle durumuda biliyor,gicikliginami dedi artik anlamiyorum

günaydınnnnnnnn az kaldı annecikler ve onların tatlı kuzuları...
bir sıkıntıları olmayanlar 1 gün daha dayansınlar ondan sonra zamanı gelenlerin rahat rahat doğumları olabilir...haziran annesi olacağız kısmetse

zeynepcim...bu zor bir karar eşine bu konuda baskı uygulama tatlım...benim eşim gireceğini söyledi dr.muz sadece bebeğin başı çıkarken alırım dedi...var demekki bir bildiği...
mesela benim kaynım girmiş eltimin doğumuna adam bayılmış kalmış...bir de onunla uğraşmışlar o esnada...
eşin belki heyecan yapacağını,seni öyle acı çekerken görmeye dayanamayacağını düşünüyor olabilir ve bunu itiraf etmeye de erkekler pek yanaşamaz bilirsin boşver ona karşı anlayışlı ol bu konuda gir aslanlar gibi doğur ve çık şekerim

benim eşimde diyor ki eğer çok acı çektiğini düşünürsem bebeği sevmemekten ve bir daha çocuk istememekten korkuyorum. o yüzden girmek istemiyor.saygı duyuyorum

günaydın kızlar
dün gece kasıklarıma çok sancı ağrı girdi tamaam dedim geliyor paşa
malesef yine ses seda yok
son 3 günümüz kaldı ama bizim

canım hadi gözün aydın
Allah bağışlasın
darısı bizim başımıza

Gunaydin
Tarcinli cay icmeyi denedinmi
Normal dogumu baslatiyormus

kızlar günaydın nasılsınız..
ben çantamı hazırladım ama eksik varmı sizce kendi çantamda
2 adet pijama
1 adet gecelik
5 adet çamaşır
2 tane çorap
terlik
bakım eşyaları
hastanede veriyorlarmış ped bez fln o yüzden onları koymadım eksik varmı sizce ??

Gnaydin cnm.
Israr etmicem zaten. Konuyu tekrar acmayi dusunmuyorum
Ama uzuldum iste
Sebebinide soylese keske
Neyse yapabilecegim birsey yok bu konuda

bence ince bi hırka al istersen üşünebiliyormuş
birde gecelik daha kullanışlı oluyormuş

şuan hurmaya sardım
tarçını duymamıştım
sadece tarçını kaynatıpmı içicem
onuda deneyeyim yoksa
salı mecburi sezeryan yapıcak :18:

Su kaynatip icine toz tarcini ve toz sekeri karistirip iciyormussun
Ben denemeyi dusunuyorum eger bekletirse oglum bizi

doktorumuzdan yeni geldik vee yarin sabah kizima kavuşuyorum sezaryanla olucak dogumum dualariniza ihtiyacim var

Allah yardimcin olsun canim. Insallah hemen kendine gelirsin

Merhaba kızlar dün kurabiye işini sormuştum size üşenmekle olmıcak deyip şeker hamurlarımı hazırladım ama annem şimdiden yapmayalım haftaya yaparız dedi internetten baktım hava almıcak şekilde oda ısısında saklanabiliyomuş hamur umarım dayanır olmadı tekrar yaparım artık napim:)
Elimde boy boy çiçek şekilli metal kalıp var çiçek mi yapsam yoksa yuvarlak kesip yüz mü yapsam bilmiyorum yada ikisindende olabilir. Gönlüm yüz şeklinden yana kurabiyenin üst kısmına pembe şapka yaparım diyorum şeker hamuruyla beyazda kurdele yaparım şapkasına yüz kısmına şeker hamuru koymam gözlerini pişirirken koyarım damla çikolata sonrada dr oetkerin royal iceingleriyle ağız yaparım arkalarınada "hoşgeldin tanem" yazmayı düşünüyorum kısmetse. Evet ismini Tanem koymaya karar verdik binbir çeşit isimden her kafadan çıkan fikirden sonra önceden pek hoşlanmadığım bi isim olmasına rağmen içimden Tanem koymak geldi hiçbi ismi beğenmeyen eşimde nasıl olduysa beğendi sanırım kızımın kaderi bu isim:) Sağlıkla gelsin bi tanemiz...
Size bişey sormak istiyorum; salı günü çarşıya çıktım gezdim ayakta baya durdum ve birazda üşüttüm o zamandan beri aşağıda ağrı hissediyorum acaba açılmamı oluyo diyorum ama doğum olan yerde değil tuvaletimi yaptığım yerde ayağa kalkarken ve ayakta sancı gibi ağrı oluyo acaba baskıdan mı sizede oluyomu kızlar? Doğum yaklaştıkça hiç hamilelik sıkıntısı çekmeyen ben bile ağrılarla boğuşmaya başladım annelik şimdiden zor ama olsun değer...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…