- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.361
kızlar benim bebiş perşembeyi bekleyemedi, 30 mayısta 36+5' de 3.410 gram, 50 cm. olarak saat 14:38' de epudral normal doğumla dünyaya geldi, hikaye sonra...
Gunaydin guzel anneler
Uyku tutmadi bu saatte topikde yanliz gozuyokuyorum 3 saat sonra doktor kontrolum var ve cok heyecanliyim yarin guzel kizima kavusuyorum insallah...
Allah analı babalı büyütsün canım,kızlar benim bebiş perşembeyi bekleyemedi, 30 mayısta 36+5' de 3.410 gram, 50 cm. olarak saat 14:38' de epudral normal doğumla dünyaya geldi, hikaye sonra...
Kızlar günaydııınnn ağdaya gitsemmi düşünüyorum bende bugün öğle tatilinde?
Yalnız bikini bölgemde ağdaya gideceğim diye fazlasıyla tüy var onları jiletlesemmi mi bilemedim.Zaten sezeryandan donra bir sre ağdaya gidilmiyor şimdi gitsemde rahatlasammı ki.
kızlar benim bebiş perşembeyi bekleyemedi, 30 mayısta 36+5' de 3.410 gram, 50 cm. olarak saat 14:38' de epudral normal doğumla dünyaya geldi, hikaye sonra...
günaydınnnnnnnn az kaldı annecikler ve onların tatlı kuzuları...
bir sıkıntıları olmayanlar 1 gün daha dayansınlar ondan sonra zamanı gelenlerin rahat rahat doğumları olabilir...haziran annesi olacağız kısmetse
zeynepcim...bu zor bir karar eşine bu konuda baskı uygulama tatlım...benim eşim gireceğini söyledi dr.muz sadece bebeğin başı çıkarken alırım dedi...var demekki bir bildiği...
mesela benim kaynım girmiş eltimin doğumuna adam bayılmış kalmış...bir de onunla uğraşmışlar o esnada...
eşin belki heyecan yapacağını,seni öyle acı çekerken görmeye dayanamayacağını düşünüyor olabilir ve bunu itiraf etmeye de erkekler pek yanaşamaz bilirsinboşver ona karşı anlayışlı ol bu konuda gir aslanlar gibi doğur ve çık şekerim
günaydın kızlar
dün gece kasıklarıma çok sancı ağrı girdi tamaam dedim geliyor paşa
malesef yine ses seda yok
son 3 günümüz kaldı ama bizim
canım hadi gözün aydın
Allah bağışlasın
darısı bizim başımıza
günaydınnnnnnnn az kaldı annecikler ve onların tatlı kuzuları...
bir sıkıntıları olmayanlar 1 gün daha dayansınlar ondan sonra zamanı gelenlerin rahat rahat doğumları olabilir...haziran annesi olacağız kısmetse
zeynepcim...bu zor bir karar eşine bu konuda baskı uygulama tatlım...benim eşim gireceğini söyledi dr.muz sadece bebeğin başı çıkarken alırım dedi...var demekki bir bildiği...
mesela benim kaynım girmiş eltimin doğumuna adam bayılmış kalmış...bir de onunla uğraşmışlar o esnada...
eşin belki heyecan yapacağını,seni öyle acı çekerken görmeye dayanamayacağını düşünüyor olabilir ve bunu itiraf etmeye de erkekler pek yanaşamaz bilirsinboşver ona karşı anlayışlı ol bu konuda gir aslanlar gibi doğur ve çık şekerim
Gunaydin
Tarcinli cay icmeyi denedinmi
Normal dogumu baslatiyormus
kızlar günaydın nasılsınız..
ben çantamı hazırladım ama eksik varmı sizce kendi çantamda
2 adet pijama
1 adet gecelik
5 adet çamaşır
2 tane çorap
terlik
bakım eşyaları
hastanede veriyorlarmış ped bez fln o yüzden onları koymadım eksik varmı sizce ??
şuan hurmaya sardım
tarçını duymamıştım
sadece tarçını kaynatıpmı içicem
onuda deneyeyim yoksa
salı mecburi sezeryan yapıcak :18:
doktorumuzdan yeni geldik vee yarin sabah kizima kavuşuyorum sezaryanla olucak dogumum dualariniza ihtiyacim var
bence ince bi hırka al istersen üşünebiliyormuş
birde gecelik daha kullanışlı oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?