- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.341
ya bişi sorucam:26: şimdi malumunuz bı sürpriz olmazsa 6 haz.doğum var ama her an herşey de labilir.ben normalde p.tesi yanı doğumdan 2 gun önce gidip ağda yaptırayım dıydum ama yarın ya da cuma mı gıtsem.çarşambaya kadar çıkar mı acaba?çünkü hastabakıcı cart dıye surtuyo jıletı kasıklarına uygun bulmazsa.e jılet de deysin istemıyorum açıkçası.
erken değil mi canım yaa
neden bu kadar erken alıyor acaba
bir de niye sezeryan
sen mi öyle istedin?
Canim senin gununle benimki yakin. Erken degilmi daha ya, ne dedi doktor ??
Walla telden baglaniyorrym, heycanladim ewe kadar sabredemedim :)
ya bişi sorucam:26: şimdi malumunuz bı sürpriz olmazsa 6 haz.doğum var ama her an herşey de labilir.ben normalde p.tesi yanı doğumdan 2 gun önce gidip ağda yaptırayım dıydum ama yarın ya da cuma mı gıtsem.çarşambaya kadar çıkar mı acaba?çünkü hastabakıcı cart dıye surtuyo jıletı kasıklarına uygun bulmazsa.e jılet de deysin istemıyorum açıkçası.
çıkmaz heralde o kadar da çabuk.benim bdt 16 haziran ben pzt aldırdım o zamana kadar çıkmaz diye
merhaba arkadaşlar fazla bu konuya giremiyorum...
nasılsınız geçmişi okuyamadım... bi zaman bi arkadaş almayı düşündüğü geceliği burada göstermişti ,
kırmızıydı,
bulabilecek olan varmı bana onu.
hangi arkadaştı hatırlayamadımda birde ya
almayı düşünen zemka sanırım
sende benim gibisin demek canım.peki senin bebek ne alemde kaç kilo yani.inşallah bu kadar çabalarımıza değer.mesela son haftalar hurma yiyin diyolar ama onuda yiyemiyorumhayırlısı bakalım...
kızlar benim bebiş perşembeyi bekleyemedi, 30 mayısta 36+5' de 3.410 gram, 50 cm. olarak saat 14:38' de epudral normal doğumla dünyaya geldi, hikaye sonra...
kızlar benim bebiş perşembeyi bekleyemedi, 30 mayısta 36+5' de 3.410 gram, 50 cm. olarak saat 14:38' de epudral normal doğumla dünyaya geldi, hikaye sonra...
Gunaydin guzel anneler
Uyku tutmadi bu saatte topikde yanliz gozuyokuyorum 3 saat sonra doktor kontrolum var ve cok heyecanliyim yarin guzel kizima kavusuyorum insallah...
Günaydın canım. Bence git doğumdan sonra da uzun süre gidemeyeceksen. Ne güzel az kaldı senin. Biz belirsiz bi şekilde bekliyoruz.Kızlar günaydııınnn ağdaya gitsemmi düşünüyorum bende bugün öğle tatilinde?
Yalnız bikini bölgemde ağdaya gideceğim diye fazlasıyla tüy var onları jiletlesemmi mi bilemedim.Zaten sezeryandan donra bir sre ağdaya gidilmiyor şimdi gitsemde rahatlasammı ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?