2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bu arada canım sıkkın.. geçmişi okuyodum ağlama krizine girince attım kendimi dışarıya yürüdüm bilg öylece açık kalmış.. bugün üroloğumdaydık yine hbrler kötü.. enfeksiyon tam gaz devam ediyo 2 haftadır yuttuğum antibiyotikler boşuna.. yarın gel 3 gün boyunca damardan serum vereceğiz dediler.. antibiyotik de 2gr lık üstelik internetten baktım gebelerin yalnızca %2sinde bu kdr ağır görülürmüş.. şansa da 100 haziran annesinden biri benim.. inş başka da çıkmaz.. ben yandım siz yanmayın.. en çok canımı sıkan şey de sanki keyfi leblebi yutuyormuşum gb insanların aaaa çok zararlı demeleri.. niye yutuyormuşum o kdr hapı.. iyice sinir ettiler beni.. kaç tane dr u gezdim hepsi de aynı şeyi söylediler.. enfeksiyon çok artarsa normal doğuma bile mani olabilrmiş, kaldı ki erken doğum vs risklerini artık saymıyorum.. bebişimin sancılarını hissedememekten korkuyorum. çünkü sürekli yanma,batma,kramp,ağrı,sızı... hem böbrek hem bebiş aynı yerlerde olunca bel,kasıklar sürekli ağrıyo zaten.. her zamanki gb böbrek ağrısı yine şimdi geçer deyip evde doğurmayayım da

çıkmaz heralde o kadar da çabuk.benim bdt 16 haziran ben pzt aldırdım o zamana kadar çıkmaz diye

walla kuzum ben de bilmiyorum en az 9 kişi var ama ortada yoklar.. benim de feci yorgunluk çöktü üzerime.. gözün aydın güzel bi muayene geçirmişsin hastaların şahı ağdayı da çok sıkıntı olmayacaksa haftasonu hallet bari aklında kalmasın.. dediğin gb afacanların işi belli olmuyo.. hadi iyi gecelr hamişler ve annişler...

erken değil mi canım yaa
neden bu kadar erken alıyor acaba
bir de niye sezeryan
sen mi öyle istedin?

Canim senin gununle benimki yakin. Erken degilmi daha ya, ne dedi doktor ??
Walla telden baglaniyorrym, heycanladim ewe kadar sabredemedim :)

kızlar banada erken geldi 37. hafta en azından 38 i doldururuz diye bekliyordum ama doktorum bebeğin gelişimi tamamlanmış plesantanın yaşından falan bahsetti zaten ultrasonla bakmadan gel bir çatı muayenesi yapalım dediğinde benim eller başladı titremeye o koltuğu görünce dilim falan dolaştı sinirim bozuldu doktorda gel o zaman bir önce ultrasonla bakalım dedi Allah yüzüme baktı resmen plesanta olayını söyledi ya inanın doktor konusuyor ama ben onu duymadım bile anlattı bişeyler bana gün veriyormusunuz yani demişim :)) o da evet 2 haziran dedi :)

bende bişey sorucam bende bugün jilet vurdum ağdacımı aradım annesi rahatsızmış şansıma keşke vurmasaydım bugüün cumartesi için yine mecbur jilete kalıcam sanırım

hepinize iyi geceler,bugünün geçmişinden haberim yok
biz dr dan geldik,daha doğrusu acile gittik,suyum geldi,ya da bana öyle geldi,su nasıl bişey bilmeyince
ama baya baya ıslandı çamaşırlarım(bi kaç posta değiştirdim)
ama doğum başlamamış,su iyiymiş,açılma yokmuş vs vs
peki gelen neydi acaba
neyse yarın zaten kontrolüm vardı,isterseniz yatın,isterseniz gidebilirsiniz dediler,biz de eve geldik
ben şimdi çıkmalıyım,görüşürüz

merhaba arkadaşlar fazla bu konuya giremiyorum...

nasılsınız geçmişi okuyamadım... bi zaman bi arkadaş almayı düşündüğü geceliği burada göstermişti ,
kırmızıydı,
bulabilecek olan varmı bana onu.
hangi arkadaştı hatırlayamadımda birde ya

sende benim gibisin demek canım.peki senin bebek ne alemde kaç kilo yani.inşallah bu kadar çabalarımıza değer.mesela son haftalar hurma yiyin diyolar ama onuda yiyemiyorum hayırlısı bakalım...

benimki kilolu değil canm, 35. haftadaki son kontrolümde 2400 gr dı, haftasında dedi doktor. sadece diyet yapıyorsun ilaç kullanmıyorsun demi , bide kaç çıkmıştı glikoz yüklemede değerlerin?

kızlar benim bebiş perşembeyi bekleyemedi, 30 mayısta 36+5' de 3.410 gram, 50 cm. olarak saat 14:38' de epudral normal doğumla dünyaya geldi, hikaye sonra...

kızlar benim bebiş perşembeyi bekleyemedi, 30 mayısta 36+5' de 3.410 gram, 50 cm. olarak saat 14:38' de epudral normal doğumla dünyaya geldi, hikaye sonra...

AAAA hayirli olsun... hemde normal oldu demek darisi basimiza Allah anali babali buyutsun. Masallahhh canim....

Canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins.
Masallah haftasina gore bebisinin kilosu cok guzel dogmus,Rabbim nazarlardan saklasin.

Gunaydin guzel anneler
Uyku tutmadi bu saatte topikde yanliz gozuyokuyorum 3 saat sonra doktor kontrolum var ve cok heyecanliyim yarin guzel kizima kavusuyorum insallah...

Kızlar günaydııınnn ağdaya gitsemmi düşünüyorum bende bugün öğle tatilinde?
Yalnız bikini bölgemde ağdaya gideceğim diye fazlasıyla tüy var onları jiletlesemmi mi bilemedim.Zaten sezeryandan donra bir sre ağdaya gidilmiyor şimdi gitsemde rahatlasammı ki.

Günaydın herkese.
Biz de erkenciyiz bugün.

Gunaydin guzel anneler
Uyku tutmadi bu saatte topikde yanliz gozuyokuyorum 3 saat sonra doktor kontrolum var ve cok heyecanliyim yarin guzel kizima kavusuyorum insallah...

Canım hayırlısıyla alırsın bebisini kucağına inşallah.

Günaydın canım. Bence git doğumdan sonra da uzun süre gidemeyeceksen. Ne güzel az kaldı senin. Biz belirsiz bi şekilde bekliyoruz.

Bugün anneme kurabiye yapcaz biz de. Iki gecedir rüyamda kurabiye yapıyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…